Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 221222223224225 ... 999>
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 09:58

  change_pm написав:Долярчик
Долярчик тут нещодавно питав стосовно вартості ремонта, та хто де купує під аренду.
Я відмічусь тут. Закінчую ремонт в Києві, роблять хлопці під ключ без посередників-дармоїдів. 1200 грн метр виходить - стіні штукатурка, покраска, частково марморіно. Підлога - ламінат, плитка. Саме смішне, що матеріали, побігавши (інтернет пошуки)знаходив подешевне, і виходять що вирати на матеріали менше, ніж робота :)
Далі, почав шукати майстрів на Львів, думаю, почати ремонт через пару тижнів. Є парочка квартир під аренду і одна для себе.
Ціни 1800-1900 грн за метр роботи під ключ. Виникає почуття, а не оборзелі? Сидить легінь на телефоні, перенаправляє на бригадира, короче, всі їсти хочуть, і ти повинен всіх погодувати.
В мене таке враження, що ціни на ремонт вже часткого починають перевищувати 2013 рік в $.
Плитка -220 грн, можливо, що і за розстановку хрестиків треба буде 30 грн заплатити. Уявляєш?
Гіпсокартон - 100 грн метр, ну і т.д.
Підїйоми-спуски на поверх.
Короче, дорого і не весело. Чекаємо на девальвацію, як на літній дощ.
з.і. Якщо в когось є нормальні майстри за недорого, без дармоїдів, пишіть в лічку.


Дійсно з робітниками напряг. У мене виходило 100$ з матеріалами ,бюджетний варіант,але це 2015-16 рік. У мене згайомий художник-бригадир набрав 5 об'єктів і немає робітників. Можу Вам з осені дати контакти напряму майстрів. Якщо знайдете хороших майстрів теж пишіть.
Ethereum
 
Повідомлень: 1570
З нами з: 11.02.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 20:55

  Долярчик написав:...а якщо б частішше будували у такому стилі? (трохи Гамерика, га?) :D
... через дорогу від Янівського кладовища...
Зображення


Так цеж офісний будинок.

На рахунок IT будинку. Приходили вони до нас в офіс і робили презентвцію. Так он перше на що ми всі сказали "фуу" це локація.
Ми хоч і не багата айті фірма але пару хлопців всеж заробили собі на квартирки в "Новій Британії". Бо треба розуміти, що айтішники ще крім всього цінують свій час і тому хочуть ближче до роботи жити.
А це такі райони як завод Електрон, завод Кінескоп і поряд ФТА, Вол. Великого,Наукова - це основні кластери.
А з тим IT будинком вони лоханулись, бо це інший край міста. Ну хіба до електрону ще +/- добирання.
Доречі, в будинку на фото офіс орендує EPAM.
fis
 
Повідомлень: 298
З нами з: 06.12.09
Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2018 21:18

fis
...я тільки хотів наголосити на його вигляді......
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 25 кві, 2018 14:59

fis
IT House 2.0 - будуть будувати за Вікторією Гарденс.
Перший будинок хоч і паршива локація - але сам по собі дуже добротний.

В Легенді крім ЕПАМ ще сидить Циклум та Тікетс.
hulko
Аватар користувача
 
Повідомлень: 19
З нами з: 31.03.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 4 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 25 кві, 2018 16:42

Гендиректору компанії-забудовника «Ірокс» Ігореві Микичаку, окрім шахрайства, прокуратура інкримінує ще й самовільне захоплення землі та підроблення документів. Йдеться про об’єкт за адресою Шевченка, 418. Нагадаємо, 12 квітня Микичаку вручили підозру у шахрайстві й зловживанні службовим становищем.

Будинки на Антонича-Майданній звело підприємство «Ірокс». Тут і досі працюють будівельники. Втім при початку робіт шість років тому забудовник не звертався до міськради по містобудівні умови та обмеження. У Ратуші твердять: декларацію на початок будівництва «Ірокс» отримав на основі сфальшованого документа.

«По-перше, всі ці декларації зареєстровані на підставі рішення судів, по-друге, в них вказана недостовірна інформація. Наприклад, по вулиці Антонича-Майданна є посилання на АПЗ – архітектурно-планувальне завдання. А багатоквартирні будинки на підставі АПЗ не будуються. Це АПЗ ми піднімали з колегами з правоохоронних органів, там фізична особа реконструкцію квартир здійснює», – розповіла директорка міського юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

АПЗ – документ, що містить містобудівні та архітектурні вимоги до об'єкта. Правоохоронці вважають, що саме цей документ директор «Ірокса» Ігор Микичак подав до ДАБІ як такий, що підтверджує його право звести там багатоповерхівку.

«Було витребувано вказану інформацію, отримано вказане АПЗ. З нього і встановлено, що дозвіл було надано на реконструкцію квартир №3 і 4 на вулиці Цегельського у місті Львові», – розповів на суді прокурор, заступник начальника Сихівського відділу місцевої прокуратури Володимир Черневий.

Сам же ж Ігор Микичак заперечує, що подавав до інспекції фальшивий документ. Каже, мав достатньо інших.

«А це акт земельної ділянки, документація, яка була розроблена, проектна. Там АПЗ, до речі, не зазначено. Хочу звернути увагу: АПЗ не зазначено. Бо це був 2012 рік. .Ми на це не покликались, звертаю увагу. Тому що це є адміністративний документ, який втратив свою чинність в 2011 році», – пояснює гендиректор ПрАТ «Ірокс» Ігор Микичак.

Хто ж має рацію: забудовник чи прокуратура – з’ясовуватиме суд.

Є ще один скандальний об'єкт «Ірокса». Багатоповерхівка на тринадцять секцій, яка розташована на Шевченка, 418. Мешканці роками добиваються права власності на квартири через суд, а в самому будинку – ані належних комунікацій, ані якісного ремонту.

Мешканці цього комплексу кажуть: уже давно жалкують, що купили тут квартири.

«Будинок новий, недавно зданий, а таке враження, ніби йому років 50», – каже мешканка будинку Жанна Хвесь.


Її сусід Павло Стеблецький додає: «Ні електроенергії, ні водопостачання, нічого немає. Тим більше, нам газ не підключили».

«Право власності довелося робити через суд. Оскільки забудовник не надав документів, які мав би надати для реєстрації», – скаржиться мешканець Андрій Максимів.

Місцеві дізнались, що живуть фактично у самобуді вже після того, як вселились сюди. Десять років тому «Ірокс» викупив у заводу «Автонавантажувач» фундамент незавершеного будівництва площею 854 м2. Сьогодні ж споруда на тринадцять секцій займає майже 6,678 тис. м2. Це дані прокуратури, яка після п'яти років розслідування вручила гендиректору «Ірокса» підозру.


«Збудувавши вказані будинки, безпосередньо ПрАТ «Ірокс» не мало жодного документа по праву власності чи праву користування на вулиці Шевченка, 418. Це самовільне захоплення земельної ділянки. А також за статтею про службове підроблення», – пояснив керівник місцевої прокуратури №2 Сергій Янчишин.

Аби не попастися на гачок нечесного забудовника, кажуть юристи, варто проконсультуватися з експертами. І обов'язково попросити в продавця документи, що підтвердять законність будівництва.

«Кожне будівництво має відповідати певним, скажімо, таким основним засадам: стосовно правомірності користування землею, наявності дозволів від органів місцевого самоврядування, у випадку міста Львова це є містобудівні умови й обмеження, і це, однозначно, дозволи від контролюючих структур на початок і ведення будівельних робіт», – розповів виконавчий директор Асоціації західноукраїнських забудовників Юрій Мартинюк.

Незважаючи на два кримінальні провадження, будівельна компанія «Ірокс» продовжує продавати квартири у восьми об’єктах міста.
jump
 
Повідомлень: 4200
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1267 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 26 кві, 2018 22:25

Не все так просто, як на перший погляд!

  geoleo написав:Lambada, ви платили за вхід на форум? Якщо так, то чи окупила плату отримана інформація, як на вашу думку?

Минулого року цей захід також проігнорували найбільші забудовники (Інтергалбуд, Ріел) і Парус; ексклюзивного або просто нового не було нічого. Щодо згаданих вами нинішніх котлованів. Глобус Континент стартував по 9900 гривень, а місяць тому він був ще по 550 уо, і це вже було непривабливо за Сокільники (а це Сокільники) і геть розбиту дорогу. Там хіба можна брати для життя, кому підходить район.

Котлован по 11900 на Малоголосківській - цікаво під інвестицію. Але це відомо з їхньої реклами на сіті-лайтах на Чорновола.

На вашу тему поділу квартир на студії/кавалєрки під здачу. Знайшовся потенційно цікавий варіант, на плані жовта і синя квартири. Кожну можна поділити на дві студії з кухнями-нішами і окремими санвузлами.


Зображення

Це теж Малоголосківська. Не центр, проте непогано. Здачу обіцяють в кінці року. Перший поверх (на якому, власне, і можна робити такі перепланування - є), його віддали би дешевше. Але сам об'єкт проблемний, здачу вже перенесли на два (!) роки, змінився забудовник, який додав два поверхи, і зараз ціна 16000 грв на кв. м. - не айс.


...ще раз хотів повернутись до цієї ідеї(розділити однуху на дві однухи-кухні-студії)
...так от, все то, ніби, добре.... але, подумалось про те, що то будуть, НАЧЕБТО, дві квартири - тобто, два входи(ну тут просто, ставимо на одних дверях, наприклад, 12, на других - 12А),але далі,то трохи піде БІЛЬШЕ коштів на "зайві" лічильники! - ШІСТЬ :shock: - на воду(тут пів біди, вони не такі дорогі), і ТРИ - на ГАЗ!(а вони - на порядок дорожчі, а особливо ДОЗВОЛИ І ВСТАНОВЛЕННЯ!)
....а, і ще ОПАЛЕННЯ!!! +1 двохконтурний котел(якщо Інд. Оп.) - НІХТО НЕ ДОЗВОЛИТЬ ПОСТАВИТИ, бо непередбачена ДОДАТКОВА вентиляційна шахта! - то ж тупо треба буде розводити опалення від одного котла на дві квартири, або ПРОСТІШИЙ варіант: робити електричний підігрів підлоги/чи встановити кондюк.... :?:

...щось то багато "виплило" ДОДАТКОВИХ ЗАТРАТ, і чимало менінгіту(на рахунок газ-лічильників і опалення) :!:
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 29 кві, 2018 08:57

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Всі, напевно, зараз на пікніках і немають часу для цього форуму :?: :D
....а тим часом, авалонці, вже завершують заливати дах, останньої третьої секції мого будинку! Молодці! Тішусь - ненатішусь! :D
Зображення
Зображення
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 29 кві, 2018 21:17

...ааааа, гуляти - так гуляти!))

...вирішив сьогодні, після роботи, сфоткати, як просувається будова на Моне-3(нагадаю, що вони розпочали ще минулого літа приблизно в один час з Лайтом!-що в Моне-3, має бути ТРИ секції, а що в Лайті - теж ТРИ секції!)
... і от, що ми маємо на сьогоднішній день від ріел-ців(на задньому фоні Моне-1 і Моне-2, а на передньому - Моне-3 "у всій красі"!)
Зображення
Зображення
...а от, для порівняння, повертався від ріел-ців повз авалонців і зробив пару фоток Лайту(йшов по другому боці дороги, тож фотки трохи здалеку.... - але, всеодно, чудово видно кольорову квітку на даху!)
Зображення
Зображення
Зображення
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 29 кві, 2018 22:34

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

і ще одне: не скажете, що це за дешевизна така???!
https://m.olx.ua/obyavlenie/2-kom-po-yl ... zCg5S.html
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 30 кві, 2018 06:47

Так тож Збоїща.Може вид з вікон на Брюховицький цвинтар може по сусідству циганський табір.
Bolt
 
Повідомлень: 2829
З нами з: 09.11.17
Подякував: 16 раз.
Подякували: 205 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 221222223224225 ... 999>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Google Adsense [Bot] і 6 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
24715 16515090
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 29 бер, 2024 06:20
Frant
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 876, 877, 878
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 09:24
8771 6902526
Переглянути останнє повідомлення
Чет 28 бер, 2024 21:36
akurt
548 213826
Переглянути останнє повідомлення
Вів 06 лют, 2024 23:32
zerocool
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама