Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 281282283284285 ... 1002>
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2018 12:16

... життя тільки починається))

  Львівський БатяР написав:Ріст є. Питання чи на довго.... По переду важкий 2019 з можливою світовою кризою. Побачимо.

Та й відверто кажучи радий що вам поталанило !

Дякую!
- хоч з одного боку, я тим подорожчанням скористатись не можу, так як купив "для себе, для сім'ї" - але тішусь, що все ж таки взяв новобуд, а не вторинку! - і в нормальній локації(садочки/школи/супермаркети/базарчик/ТРЦ Спартак... - все є "на витянуту руку") - а це все дуже зручно, як для особистого проживання, так і на перспективу, якщо колись захочу продати, чи здати в оренду!

п. с.
...і, нарешті, вчора телефонували мені з ВП і записали мене на прийом(~ через тиждень прийти), щоб оформити ПВ(права власності) - казали взяти з собою певний перелік документів..... а от гроші, казали що не потрібно...
- цікаво, бо наскільки я пам'ятаю, то казали, що при оформленні ПВ, потрібно буде ще сплатити 1% чи Держмита, чи ПФ(бо я щось одне з того вже платив, тільки не запам'ятав, що саме :oops: )

- і тут ще маю пару питань до всіх:
1) - вартує/не вартує виписуватись мені від батьків і приписуватись на новій квартирі!?
2) - вартує/не вартує приписувати там дитину?
3) - якщо я вже отримаю ПВ, то чи потрібно /не потрібно в січні, коли я поїду в податкову здавати звіт(як ФОП), вказувати/вписувати, що я купив квартиру? - чи в них і так то все буде висвітлено в базі? - чи промовчати? - а які наслідки замовчування?

Наперед вдячний всім, хто відгукнеться/розтлумачить!
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2018 22:55

Нарахунок дітей, все залежить від ваших планів. Наскільки знаю раніше було проблемно продати квартиру з прописаними дітьми, треба було їх десь перепрописати, зараз мабуть так само. Тому якшо в перспективі плануєте продаж, скажімо щоб розширювати житлову площу краще мабуть їх не прописувати.

Стосовно вас ніц сказати не можу. Раніше, дуже давно прописка мала якесь значення (відігравала роль при прийомі на роботу, вказувала місце проживання тощо).Зараз її функцію і необхідність, особисто мені зрозуміти важко.
Львівський БатяР
 
Повідомлень: 433
З нами з: 25.12.17
Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2018 19:26

Навіть у Києві експерти переконнані, що Андрій Садовий та Юліан Чаплінський (Julian Chaplinskyy) в темі і в долі всіх порушень містобудівних норм у нашому місті!

Голова #ГО_Розвиток_Громади Назар Бай розповів журналістам про найрозповсюдженіші порушення при новому будівництві!

переглянути повну програму Телеканал ZIK #Злий_дім можна за посиланням
https://zik.ua/tv/video/185231

#скандальні_забудови #Львів Вулиця Малоголосківська
jump
 
Повідомлень: 4206
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 22 лис, 2018 13:39

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

.... мм-даааааааа..... - не густо сюди людей заходить(дивно, що стільки переглядів цієї гілки! - мабуть, - от є "почЕкуни", а тут заходять "почтуни" - щоб тільки почитати....)))

... бо на іншій гілці цілу "кашу заварили" про воєнкомат при зміні прописки...(цікаво, війна йде 4р. - мене не призивали на воєнкомат весь той час, а тут, при зміні прописки.... - що, буду мати проблеми???! )

... і ще: як це я буду підписувати ПВ, якщо ще не знаю, чи метраж відповідає дійсності?! - коли вони збираються перемірювати при мені, якщо записався я на вечір підписувати документи!
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 23 лис, 2018 13:00

Черговий термітник - будують від уже наявного на перехресті Наукова - Стрийська...

Біля ЛАЗу збудують багатоповерховий житловий комплекс
Комплекс зведуть на території занедбаного заводу гідромеханічних передач
Йдеться про ділянку площею понад 1,1 га, яка належить до зони Ж-4 (зона багатоповерхової житлової забудови) та розташована на між ЛАЗом та існуючою багатоповерхівкою на перехресті вул. Стрийської та вул. Хуторівка.

Виконком ЛМР видав ТОВ «Атріум Естейт» містобудівні умови та обмеження на будівництво на цій ділянці комплексу багатоквартирних житлових будинків максимальною висотою до 35,5 м. У комплексі також будуть передбаченні приміщення громадського призначення, підземний паркінг та будівництво трансформаторної підстанції.

Щільність населення на цій ділянці не повинна перевищувати 820 людей на гектар. А щільність забудови ділянки, відповідно до детального плану території, не повинна перевищувати 41,5%.

Раніше у цьому місці планували збудувати житлові 10- і 16-поверхові будинки та 20-поверховий офісний центр.

https://zaxid.net/news/
jump
 
Повідомлень: 4206
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 23 лис, 2018 13:03

Біля Снопкіського парку у Львові збудують нову багатоповерхівку
Виконком видав власникові ділянки площею 0,09 га на вул. Стуса, 39 львів'янину Сергієві Боярчуку містобудівні умови та обмеження на будівництво у цьому місці багатоквартирного житлового будинку з максимальною висотністю 32 м. Ця ділянка належить до зони Ж-3 (зона житлової забудови середньої висотності).
Будинок повинен бути побудований на відстані не менше 11 м до самої вул. Стуса, а також на відстані не менше 15 м до 9-поверхівки під №37 на цій вулиці.
https://zaxid.net/news/


і є ж "иНвестори" жити біля джерела смороду та гуркотливого спуску\підйому
jump
 
Повідомлень: 4206
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 23 лис, 2018 18:16

Bolt
 
Повідомлень: 2869
З нами з: 09.11.17
Подякував: 16 раз.
Подякували: 207 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 24 лис, 2018 02:27

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

  Долярчик написав:.. бо на іншій гілці цілу "кашу заварили" про воєнкомат при зміні прописки...(цікаво, війна йде 4р. - мене не призивали на воєнкомат весь той час, а тут, при зміні прописки.... - що, буду мати проблеми???! )

... і ще: як це я буду підписувати ПВ, якщо ще не знаю, чи метраж відповідає дійсності?! - коли вони збираються перемірювати при мені, якщо записався я на вечір підписувати документи!


Тицьніть мене де пишуть про воєнкомат!

Я свої метри переміряла. Все співпало. Попросила знайомих дотичних до БТІ, прийшли з лазерною рулеткою, все співпало так, що ніхто нічого нікому не винен. Похибка в 0.5 метра допустима.
Право власності не дадуть одразу. Спершу все переміряють, здійснять всі розрахунки, зберуть дані на кого оформляти, виготовлять Техпаспорт. Далі похід до нотаріуса з документами техпаспортом, паспортом власника, договір купівлі квартири, довідка про повну оплату квартири, акт прийому-передачі квартири, документ на перехід прав від забудовника до інвестора. Пасувало би щоби будинок був зданий в експлуатацію на той час. І ще пару днів аби отримати "витяг" тобто інформаційну довідку з держреєстру. Тоді можна відкорковувати шампаньське :)

То все до прописки нічого не має.
Прописати можна будь коли - якщо маєте документи на право власності. Просто йдете в ЦНАП, здаєте паспорти, отримуєте з пропискою.

Прописка вже давно не має значення. Але краще нехай буде.
Я особисто понад рік жила без прописки. Були питання в банках, держустановах, без прописки я б мабуть, не отримала біометричний паспорт, але коли сплатила штраф близько 50 грн і все стало на свої місця.
Для садочку, школи то тільки формально має значення. Мої друзі шукали блати як дати дитину в школу, яка через дорогу від них розташована, бо дитина прописана на іншому кінці міста. Натомість діти зі сіл за містом, де є сільський садок, зайняли місця в густозаселеному районі Чорновола.
Лікарям після реформи не важливо звідки пацієнт і яка в нього прописка важливо щоби пацієнтів було багато.
Чоловікам працездатного віку краще не рипатися, звичайно.

Податкова подбає за Вас!
Податок на нерухомість сплачується один раз на рік за зайві квадратні метри. Це у випадку, якщо на одній особі висить більше 70 метрів квадратних квартири. В липні щороку на адресу прописки, хоч не обов'язково, приходять листи щастя тим, в кого метри перевищують норми.
Я щиро бажаю, хоч не думаю, що право власності отримаєте до Нового року. Податок сплачується за попередній рік, коли Ви стали власником. Тобто якщо отримаєте ПВ до Нроку то в липні 2019, якщо пізніше, то податок сплачується уже у 2020му.
Держмито 1% сплачується тільки один раз.
З Вас ще можуть зняти послуги нотаріуса, витрати на витяг з держреєстру та інші дрібниці. Хоч гонорові забудовники платять то оптом самі.

Новосілля це чудово! Хоч і довгожданно :)
Lambada
 
Повідомлень: 339
З нами з: 06.06.10
Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2018 18:58

... за крок до мрії... ™

  Lambada написав:Тицьніть мене де пишуть про воєнкомат!

... та вже проїхали...... - там просто "накинулись" на мене, що я мол такий-сякий, не хочу йти воювати... - а вони всі такі правильні - диванні анал-ітики, сидять чомусь дома, а не з окопів пишуть!?! - питаю всіх, чому ви всі не там? - добровольців ще ж ніхто не відміняв! - жодної відповіді! - ні бе, ні ме, ні кукуріку! :D

- а так, то дійсно, читав я на різних сайтах, що, начебто, недавно таке ввели, що якщо виписуєшся з-відкісь, то там знімаєшся з місцевого воєнкому, а стаєш на той по місцю прописки(ну і по-новій проходити мед-коміс) - а нах мені таке щастя?
- там, ніби, пан Болт нормально написав, що мол "заніс-відкупився"...... і ще там деякі писали, що знайомих і в 40р. і, навіть, в 55р. тягають по воєнкоматі при зміні прописки...
- а мені нах таке щастя? - я теж в свій час "заніс - відкупився"(на позичені гроші, а потім впахував в Польщі, щоб борг віддати! ) - то нащо мені тепер знову "світитись", по-новому тягатись по воєнкоматах...... по новому платити? :shock:
- армія повинна бути контрактна, де мають бути навчені ПРОФЕСІОНАЛИ своєї справи, а такі як я і решти, що тут сидять - мають сплачувати податки(що і так робимо 1,5%-воєнний збір, хоч може і більший він повинен бути!
)
- армія має бути з ПРОФЕСІОНАЛІВ, які знають/вміють/люблять свою справу, а не з новачків-смертників! :D

.... тепер, що-до того дадуть-не дадуть ПВ, про кучу доків.... нотаріуса...
- на скільки я зрозумів, я маю принести всі доки, а забудовник з своїм нотаріусом(як і при підписанні минулого разу) будуть це все оформляти і підписувати ПВ(мав сьогодні це все робити, але вони зателефонували/вибачились, що їхній нотаріус не встигає, бо клієнтів багато..... - тож перенесли на декілька днів)

- і як мені пояснили на іншій гілці, що метраж ранішше переміряють(заочно) і вписують в доки, а вже ви, якщо метраж в плюсі, чи вони(якщо в мінусі) сплачуть різницю.... - а ви, якщо не погоджуєтесь, то пишете заяву на перемірку метражу....
- по ходу, в мене метраж в мінусі, так, як забудовник скинув мені кошти на мій рахунок 2620(хоч мене і не ппопередив про це) за ~ пів м2!

....хотів сьогодні глянути на свій балкон, бо вже декілька днів, як забрали огорожу.... - але, ще стрічкою в полоску обмежено туди захід(з двох сторін), то я якось ще вирішив зачекати/не перелазити..... і пофоткав тільки з протилежного боку будинку, де був вільний доступ...
Зображення
Зображення
Зображення
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2018 22:58

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Жесть, як ви думаєте мити свій балкон зовні?



Sent from my iPhone using Tapatalk
fis
 
Повідомлень: 298
З нами з: 06.12.09
Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 281282283284285 ... 1002>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Andrey2512 і 6 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
24778 16548031
Переглянути останнє повідомлення
Сер 24 кві, 2024 14:38
Frant
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 885, 886, 887
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 10:24
8865 6928514
Переглянути останнє повідомлення
Сер 24 кві, 2024 14:14
Gastarbaiter
548 224327
Переглянути останнє повідомлення
Сер 07 лют, 2024 00:32
zerocool
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама