|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 02 чер, 2023 11:04
Bolt написав:Та, що не все так однозначно з тим бізнесом.
Тому і я так кажу(так як я "посмакував" бізнес з середини) - може таки краще здавати приміщення за 20Кгрн/міс, чим заморочуватись всім цим менінгітом і мати 30Кгрн/міс в кращому разі/коли все "гладко"(а так буває рідко) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 208 раз.
- Подякували: 827 раз.
-
- Профіль
-
3
7
1
1
Додано: П'ят 02 чер, 2023 12:13
Успіх написав: vitaliian написав: Успіх написав:Чи ви бачите ще третій, а може і ще якийсь четвертий варіант? Мені б було дуже цікаво їх почути?!
мои варианты вы знаете, накупить ликвидной коммерции. Это 1-2куе в месяц. Потом свой бизнес но без фанатизма, может 1-2 дня в неделю, может и бесплатно. Мне не надо их денег и даже благодарностей. У людей и так проблемы. На старости буду проедать заработанное. в 50 продам одну коммерцию, в 55 другую в 60 третью. Наследникам оставлю минимум. Уже их об этом предупредил. Во первых чтобы сами что то делали во вторых чтобы не ждали моей смерти как способа решения своих проблем. В то что вас на старости дети досмотрят не верю. Это слишком большая жертва с их стороны. К тому времени у них будут свои семьи и дети, кому вы больше уделяли бы внимание? Или заводите в 50 еще двоих. чтобы в ваши 65 они еще жили с вами и за юбками не бегали.
Ясно)) В мене - смарти мають забезпечувати старість У Вас - комерція Це все так - але от підросте мій старший синочок і знайде собі дівчину... - як вони мають піти на орендовану квартиру, знаючи що в баті)) є 2 смарти в оренду, які здаються чужим людям? Тим більше, якщо син одружиться? (Моя дружина буде пиляти щодня за це  - та і самого, напевно, совість буде мучити) 
акурт каже, що зать любить взять, піде по стопам тата, до дещі на млинці, сімейну традицію нема чого порушувати.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1539 раз.
- Подякували: 2688 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: П'ят 02 чер, 2023 12:18
Успіх написав: vitaliian написав:появятся деньги на новые смарты. А Левандовка не резиновая
Так як я вже майже 15міс. в ЗСУ - то вже на смарт на Левандівці в новенькому ЖК - грошенят наскладав))) Тож, якщо б мене, на моменті, відпустили б додому(не у відпустку, а на дембель/війна завершилась би нашою перемогою), то я задумався б над тим - а чи не взяти мені ще один смарт в тому ж ЖК? Але в іпотеку, так як на ремонт в двох смартах не вистачає)) А далі - все просто)) Смарт в іпотеку - 1 200 000 Перший внесок, наприклад, навіть 40%/нехай з усіма страхівками вийде 50%! Тобто 600К залишається в мене на 2 ремонти)) - своїми руками)) І через 2-3міс - здається 2 смарти в оренду пА10К/міс, або мінімум пА7К/міс, як з куща!©👍 
Купляєте другий смарт сміливо. Іпотеку берете на ремонт.
-
flyman
-
-
-
- Профіль
-
3
Додано: П'ят 02 чер, 2023 13:36
flyman написав:Купляєте другий смарт сміливо. Іпотеку берете на ремонт.
Флай, ти багато ремонтів зробив за рахунок іпотеки? В бучанському підвалі, ні?
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1575 раз.
- Подякували: 2489 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 03 чер, 2023 23:42
flyman написав:Купляєте другий смарт сміливо. Іпотеку берете на ремонт.
Так і я про це ж!☝️ Правда бачу, що поки завершиться війна, чи/або мене підмінять на фронті - то я ще можу заробити і на ремонт двох смартів Головне - залишитись живим і неушкодженим і щоб ще премії не обрізали Ну і зберегти наскирдоване 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 208 раз.
- Подякували: 827 раз.
-
- Профіль
-
3
7
1
1
Додано: Нед 04 чер, 2023 05:08
для наливайки на первых порах самое то. а после заселения - для салона ногти покрасить/волосики подравнять можно совмещать с одной стороны наливайка с другой перукарня
-
uaprofi
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
- Профіль
-
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 07:06
uaprofi написав:можно совмещать с одной стороны наливайка с другой перукарня
неможна
-
vitaliiangel
-
-
- Подякував: 2204 раз.
- Подякували: 3159 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 12:34
Frant написав: flyman написав:Купляєте другий смарт сміливо. Іпотеку берете на ремонт.
Флай, ти багато ремонтів зробив за рахунок іпотеки? В бучанському підвалі, ні?
В Бучі в даний момент, думаю, раціональніше взяти готове, або пожити в оренді. Ви з якою метою цікавитеся?
-
flyman
-
-
-
- Профіль
-
3
Додано: Нед 04 чер, 2023 20:44
Bolt написав:У нас в Сокільниках відкрили АТБ, відразу поруч закрилося з 2 продуктових магазина. В самому АТБ, задавались приміщення в субаренду, місяці 3 пропрацював магазин з орішками та східними солодощами-щакрився. При вході відкрили недавно кава самообслуговування-якись модний апарат(не такі, як при вході в Ашан), до речі бачив в неті рекламу тої франшиза-раптом попрацювали місяць. Грузинський хліб ніби робить, але не бачу, щоб там якісь аншлаг був. Та, що не все так однозначно з тим бізнесом.
Там насправді не все так погано, бо поряд Квадрат-суші-піца і там завжди аншлаг, так само з Галицькою свіжиною поряд - люди йдуть, хоча то не горішки. По магазинах - закрився один (насправді він просто переїхав і змінив вивіску зі своєї на атб-шну, в чеку далі пише Продукти-619 як і колись) а ще далі відкрилась Рукавичка і цілий трц з новою поштою, тобто продуктових стало більше. Магазинів квітів там тепер два (біля атб і рукавички). Трохи далі по кільцевій відкрили піццерію, роблять дуже смачні бургери, людей було завжди небагато, але як тільки бахнули рекламу в тік-току (бодай би його) - одразу аншлаг, роблять замовлення аж до самого закриття. П.С. горішки здається переїхали ближче до рукавички, хз чого і хз чи з тим же продавцем. Якби не москалі зі своєю шизою, то тут ще дуже багато всього планувалося...
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 474 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 21:17
nighthawk5 написав: Bolt написав:У нас в Сокільниках відкрили АТБ, відразу поруч закрилося з 2 продуктових магазина. В самому АТБ, задавались приміщення в субаренду, місяці 3 пропрацював магазин з орішками та східними солодощами-щакрився. При вході відкрили недавно кава самообслуговування-якись модний апарат(не такі, як при вході в Ашан), до речі бачив в неті рекламу тої франшиза-раптом попрацювали місяць. Грузинський хліб ніби робить, але не бачу, щоб там якісь аншлаг був. Та, що не все так однозначно з тим бізнесом.
Там насправді не все так погано, бо поряд Квадрат-суші-піца і там завжди аншлаг, так само з Галицькою свіжиною поряд - люди йдуть, хоча то не горішки. По магазинах - закрився один (насправді він просто переїхав і змінив вивіску зі своєї на атб-шну, в чеку далі пише Продукти-619 як і колись) а ще далі відкрилась Рукавичка і цілий трц з новою поштою, тобто продуктових стало більше. Магазинів квітів там тепер два (біля атб і рукавички). Трохи далі по кільцевій відкрили піццерію, роблять дуже смачні бургери, людей було завжди небагато, але як тільки бахнули рекламу в тік-току (бодай би його) - одразу аншлаг, роблять замовлення аж до самого закриття. П.С. горішки здається переїхали ближче до рукавички, хз чого і хз чи з тим же продавцем. Якби не москалі зі своєю шизою, то тут ще дуже багато всього планувалося...
В тому магазині при Княжому дворі копченості кращі ніж той шлак, що в Галицькій свіжині продають був. Навіть на Пасху в них завжди замовляли+домашні пельмені в них хороші були. І незрозуміло, чому чебуречна не працює. Там раніше, завжди треба було чекати, зараз взагалі би був аншлаг.Піцерія в мене під боком 200м-Остерія.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|