Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Як же заї..в цей ШІ. 3 рази по новому подавав заявки, більше години кліпав і посміхався а воно падло все одно не підтвердило особу. Може це якась пік-нагрузка на Дію чи ще щось ? Комусь сьогодні вдалось в Дії оформити купівлю ? Може є якийсь час коли це краще робити ?
asti написав:До речі про Приват - учора купляв на сайті (за свої!) гроші списалися годину тому а папери досі не зарахувалися - це норм?!
Не хвилюйтесь все нормально. На відміну від Дії Приват просто ідеальний для купівлі ОВДЗ. А от чому 0635 пропали з продажі в ПБ ? Розкупили всі чи це тимчасово нема а потім зявляться ?
angra написав:Як же заї..в цей ШІ. 3 рази по новому подавав заявки, більше години кліпав і посміхався а воно падло все одно не підтвердило особу. Може це якась пік-нагрузка на Дію чи ще щось ? Комусь сьогодні вдалось в Дії оформити купівлю ? Може є якийсь час коли це краще робити ?
Вранці сьогодні (до 07 години приблизно) була проблема з отриманням даних з ПФУ, але потім все запрацювало. З підтвердженням фейсу проблем не було.
angra написав:Як же заї..в цей ШІ. 3 рази по новому подавав заявки, більше години кліпав і посміхався а воно падло все одно не підтвердило особу. Може це якась пік-нагрузка на Дію чи ще щось ? Комусь сьогодні вдалось в Дії оформити купівлю ? Може є якийсь час коли це краще робити ?
asti написав:До речі про Приват - учора купляв на сайті (за свої!) гроші списалися годину тому а папери досі не зарахувалися - це норм?!
Не хвилюйтесь все нормально. На відміну від Дії Приват просто ідеальний для купівлі ОВДЗ. А от чому 0635 пропали з продажі в ПБ ? Розкупили всі чи це тимчасово нема а потім зявляться ?
Так, годину тому зайшли папери з погашенням 10.09.25 - буквально кілька годин були в наявності - тому й турбувався чи встиг вихопити. Встиг)))
чим вони такі цінні, щоб так турбуватися? ті що погашаються 01.10 та 15.10, на мій погляд, кращі.
Тим що на них майже нема купона і тим, що у мене їх мало, а отих, жовтневих, вже багатенько назбиралося... Ехх... якби не фінмон я б туди стільки залив! 😔😔😔