Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
ihorsic написав:Нагадайте будь ласка коли приват НЕ продає ОВДП.
Зараз:
Купівля облігацій доступна в робочі дні з 9:00 до 17:00. Виняток: перший робочий день місяця та останній робочий день кварталу
Дякую. Це виходить замовлення 28.03 буде проведено 02.04. вірно?
Вірно, але 28.03 з 9:00 ПБ поставить ціну в розрахунку на 02.04. Тому раджу встигнути взяти 27.03 до 17:00, бо наступного дня (28.03) ціна ПБ суттєво стрибне
Visky написав:Вірно, але 28.03 з 9:00 ПБ поставить ціну в розрахунку на 02.04. Тому раджу встигнути взяти 27.03 до 17:00, бо наступного дня (28.03) ціна ПБ суттєво стрибне
Ну це якщо за кровні, а якщо чужим коштом, то може якраз і задум подовше ним скористатись. Ну і щодо "вірно"
Visky Як рахувати. Оформити в березні, спишуть в квітні, тоді розраховувати в травні. Кожен Іван має свій план. Я все ж таки 2 квітня збираюсь дотарюватись з низки причин.
Ой+ Так мова була про 28.3, тому не рекомендував в цей день. А кидати заявку 28.3 по ціні вищій за конкурентів десь на 1,5-2 грн заради новомісячного кредитного періоду, не певен у вигоді . 2.04 у ПБ буде поточна ціна в розрахунку на 3.04
Ой+ написав:Visky Я все ж таки 2 квітня збираюсь дотарюватись
Але ж не в Приваті ?
Ну хіба що не буде бажаного, а так мені приват подобається більше чим Дія, що не треба її ублажати посмішками та кліпаннями. І я готовий змиритися навіть з меншим трошки доходом. В мене є сенс купляти в середині місяця, то тоді мучаюсь з Дією, а початок місяця віднедавна з приватом.
Як реально зробити дія.підпис? Другий день посміхаюсь, кліпаю в камеру. Пише, що розпізнало фото. Просить ввести код. Ввожу 2 рази. І потім... сталася помилка.