Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
angra написав:В Приваті купляти, особливо за КЛ, це купляти кота в мішку. Поки не купиш не ясно за скільки прийдеться продавати. Напевно це і зроблено для того щоб менше купляли за КЛ.
Приват публікує дохідність купівлі/продажу. Необовʼязково купувати, щоб дізнатися ціну продажу, її можна порахувати самостійно
А хіба її не за номінал викуповують, коли термін занінчується? Бо чесно кажучи муть якась. Простіше закинути на депо під 15.5х0.77=11,94 %чистими, ніж займатись танцями з бубном в надії отримати на 3-4 % річних більше.
Мова про достроковий продаж, не про погашення. Про "танці з бубном" - хто як бажає.
Нагадайте будь ласка, ось якщо в Ісу купив напряму ОВДП, потім прийшла дата виплати по купону, то куди вони відправляють гроші, якщо в мене тих рахунків в них штук п'ять
mogicanin1986 написав:Нагадайте будь ласка, ось якщо в Ісу купив напряму ОВДП, потім прийшла дата виплати по купону, то куди вони відправляють гроші, якщо в мене тих рахунків в них штук п'ять
На в разделе "Грошові кошти" пять счетов? На какой повезёт, наверное. А как удалось так открыть?
mogicanin1986 написав:Нагадайте будь ласка, ось якщо в Ісу купив напряму ОВДП, потім прийшла дата виплати по купону, то куди вони відправляють гроші, якщо в мене тих рахунків в них штук п'ять
5 рахунків "грошові кошти" в самому ІКУ чи 5 банківських рахунків, які ви додали для виведення коштів? Банківський рахунок самі вибираєте, коли ініціюєте виведення купону