Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 772773774775776 ... 817>
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 15:44

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt написав:Федеральне статистичне відомство Німеччини (Destatis) оприлюднило дані про ціни на житло за другий квартал 2023 року.

Ціни на житло в Німеччині впали на 9,9 відсотка в другому кварталі року порівняно з тим же кварталом попереднього року, що стало найрізкішим падінням з 2000 року.
Зафіксовано найрізкіше падіння з 2000 року, коли почали збирати дані про ціни на житло.

У містах Берлін, Гамбург, Мюнхен, Кельн, Франкфурт, Штутгарт і Дюссельдорф ціни на квартири впали на 9,8 відсотка, а ціни на будинки з садами впали на 12,6 відсотка.

Цікаво, яка причина? Невже Німеччина впадає в рецесію?
BIGor

Подякував: 1276 раз.
Подякували: 1690 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 16:08

На днях зустрічав в пресі статтю типу того, куди уходять гроші з ринку акцій. Треба знайти прочитати уважно.
Кудись вони йдуть - і як бачимо НЕ в акції і не в нерухомість.
akurt

Подякував: 3403 раз.
Подякували: 1191 раз.

Профіль
2
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 19:29

BIGor написав:
  akurt написав:Федеральне статистичне відомство Німеччини (Destatis) оприлюднило дані про ціни на житло за другий квартал 2023 року.

Ціни на житло в Німеччині впали на 9,9 відсотка в другому кварталі року порівняно з тим же кварталом попереднього року, що стало найрізкішим падінням з 2000 року.
Зафіксовано найрізкіше падіння з 2000 року, коли почали збирати дані про ціни на житло.

У містах Берлін, Гамбург, Мюнхен, Кельн, Франкфурт, Штутгарт і Дюссельдорф ціни на квартири впали на 9,8 відсотка, а ціни на будинки з садами впали на 12,6 відсотка.

Цікаво, яка причина? Невже Німеччина впадає в рецесію?

аудитори з великої четвірки макроекономіку не вчать, і не в курсі, що висока ставка (ЦБ) гальмує економіку
flyman

Подякував: 1560 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 19:30

akurt написав:На днях зустрічав в пресі статтю типу того, куди уходять гроші з ринку акцій. Треба знайти прочитати уважно.
Кудись вони йдуть - і як бачимо НЕ в акції і не в нерухомість.

із стонксів у бонди, і/або в золото/срібло/платину
flyman

Подякував: 1560 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 08:08

Rack написав:а що зараз по Болгарії? так цікаво просто...років 6-7 тому разглядав її як варіант, але відмовився, бо якось було враження що та сама Одесса по морю. Але зараз ситуація іньша, цікаво - що в них з ВНЖ и тп.?

Поки сотні тисяч людей з гілки "Еміграція, заробітчанство" перебираються на заробітчанство в села Бондарево, Краснощокове, Волчанське та Касаєво Дніпропетровської області, де будуть розводити курей та кроликів, спустимося з небес на Землю та займемося нерухомістю в Болгарії.
Цікаво, але на питання вище дав повну відповідь один цікавий легень - латиш, який втік з росії та мандрує Європою.
Цікаво, що кинув якір саме в Болгарії та дає повну відповідь на питання вище.
Зверніть увагу на такі фрагменти - можна почати дивиться сам е з 5-ої хвилини:
05:17 Отже, я зрозумів, що потрібно детальніше наголосити на перевагах Болгарії, а не шукати недоліки цієї країни;
06:05 Скільки коштує купити однокімнатну квартиру у Софії - в новобудові;
06:27 Скільки коштує оренда однокімнатної квартири в Софії в новобудові;
07:32 Зрештою, я переходжу до перерахування моїх особистих суб'єктивних переваг Болгарії як країни для проживання – які мені прийшли з ходу на думку.
akurt

Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 08:54

Акции китайских застройщиков упали максимально за 9 месяцев из-за опасений по поводу возможной ликвидации China Evergrande Group и еще большего стресса во всей отрасли недвижимости страны, пишет Bloomberg.

Акции девелоперов снизились на 7,1%, и потери их с начала года составили почти $56 млрд. Акции Evergrande, которая в последнюю минуту отменила ключевые встречи с кредиторами и заявила, что должна пересмотреть свой план реструктуризации, упали на 22%. China Aoyuan Group Ltd. упали на 72% после возобновления торгов спустя 18 месяцев перерыва.

Настроения на рынке недвижимости в Китае ухудшились после того, как китайский регулятор в сфере ценных бумаг заявил, что начал расследование против Ping An Real Estate Co. по поводу нераскрытой информации о просроченной выплате по кредиту.

Еще одна компания — China Oceanwide Holdings Ltd. — сообщила, что ей грозит ликвидация после того, как суд Бермудских островов издал постановление о ее ликвидации. Фирма-застройщик Country Garden Holdings Co. также может потерпеть дефолт.

Следует отметить, что распродажа произошла в решающий момент для застройщиков, которые возлагали надежды на оживление продаж домов в преддверии праздников Золотой недели в Китае в эту пятницу.

Период с сентября по октябрь в Китае — одним из самых оживленных периодов для покупки жилья, и потому долговые проблемы Evergrande могут оказать давление на и без того вялый спрос на недвижимость в стране.
Чукча2

Подякував: 457 раз.
Подякували: 315 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 09:21

Уже каждая домохозяйка поняла, что высокие ставки надолго, рынки падают
Чукча2

Подякував: 457 раз.
Подякували: 315 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 14:18

akurt написав:06:05 Скільки коштує купити однокімнатну квартиру у Софії - в новобудові;
06:27 Скільки коштує оренда однокімнатної квартири в Софії в новобудові;
07:32 Зрештою, я переходжу до перерахування моїх особистих суб'єктивних переваг Болгарії як країни для проживання – які мені прийшли з ходу на думку.

Дякую за увагу,що до мого звернення. Але саме цій латиш не надає багато корисної інфи. Це все (майже) я знаю, був на відпочинку разів 3-4 в БГ,це загальна інформація.Ціни звісно, як і всюди виросли, я пам'ятаю, що коли я бував там ( 13-14 рік, здається) можна було купити квартиру за 20-30Кєвро. Так само і ціни на все вже трішки не ті.
Зараз моніторю всі країни, яки ще не дуже (відносно) дорогі, і без суттєвого "геморроя" с ВНЖ. Жінка с донькою вже півтора рокі в Італії, працюють, але зрозуміло,що це досить не дешева країна і треба багато і важко працювати, щоб забезпечити собі достойне жіття...Нерухомість там у великих містах набагато дорожча.
Rack

Подякував: 54 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 17:01

Ну ось моніторьте... я гадаю всіляка інформація є корисною...

В мене на Болгарію стійка алергічна реакція:
1) десь в 2010 або в 2012 році разом відпочивали з приятелями в нашому Криму - в Форосі - тоді ще тільки починав пан Азіров будувати собі там хатинку - в ній потім навіть відеокліп знімали росіяни - та ось людина розказала таку історію, що їх родичі купили квартиру в Болгарії саме за тут ціну, що ви написали - за 20 000 євро. Вклали в обладнання - меблі штори і таке інше ще 2000 євро.
Пожили рік - прийшли до висновку, що жити в Болгарії не можна - кинулися продавати, а навіть за 20 000 - "нєт ніхто".
А ціна була приємна. Я навіть якось родичу пропонував: "Може подзвонити - та забереш за 20 000 євро: пригодиться "води напитися"" - не захотів. Я думаю дарма не захотів...

2) Країна красива, але "звичайна" і цікавою є тільки на березі Чорного моря - все інше - дуже сумно.
Правда, в останній рік вони причепурилися: я був в цьому році декілька разів - дороги стали кращими, і поля вразили охайністю. Дуже дуже красиві, але безлюдні місця на південь від Бургаса...
Пляжі в Бургасі піщані, непогані, але особисто я не люблю піщаних пляжів - находився налазився свого часу і в Бердянську, і в Приморську, і на Арабатській стрілці...
Але це - звісно - суб"єктивно...
З точки зору комфорту: зараз наприклад в Бургасі +26...+27, а вода в морі +24. Досить непогано.
akurt

Профіль
2
Повідомлення Додано: Сер 27 вер, 2023 07:39

Бач воно як....

Як відомо, в червні 2021 року стараннями одного московіта, одного мешканця США та одного (нік видалено, треба перехреститися та тричі плюнути через ліве плече - моя мама-полтавчанка в цьому випадку казала "Гидко паличками узяти") було закрито для дописів гілку, з якої можна було реально дізнатися про вигідні інвестиції та вигідне вкладення грошей.

Ну, звісно не всіх то хвилює: вигідні інвестиції, але і такі люди зустрічаються...

Як відомо рукописи не горять і можна процитувати один допис за далекий вже 2020 рік:

Сегодня важный день в недвижимости в Анталии.
Я с нашими украинцами в офисе Очень очень солидного застройщика и изучаем условия инвестирования в квартиры площадью 120 квадратов (2+1) со сроком ввода в эксплуатацию через 18 месяцев.
Блин, самый интересный корпус С уже раскуплен...
В блоке В остался только первый и последний этаж.
В блоке D есть только «средние» на этаже квартиры площадью 100 квадратов.
Цена квартир от 1 200 000 лир и выше.
1 доллар=7,37 лиры.
Фото дам вечером.
Замечу что квартиры «полный фарш», кондиционеры Митсубиши, кухня Франки.

Посилання на оригінал:
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Ці квартири на сьогодні є і в руках "перекупів" - за ціною - хто б міг подумати - ось чесно - я би точно не подумав - 12 000 000 лір (ціни відкриються, якщо натиснути на картинку):
Зображення

Хлопці, можете на мене ображатися, але реально класно вас "прокинули" і отой що - мама так казали - "Гидко пальчиками узяти", і отой що московіт, який різко припинив писати на цьому форумі за 48 годин до початку повномасштабної війни....

Арифметика проста як турецький помаранч (ще не є стиглими - поки що з"явилися мандарини): вкладення в 170 000 доларів частинами - у період серпня 2020 - грудня 2022 року приносять на сьогодні профіт в 410 000-170 000=в 240 000 доларів США.
Чверть мільйона доларів просто за те, що НЕ слухав московітів, яких прикривав/ли (не скажу хто).

Ну ось новий звіт: вчора зустрілися в тому самому об"єкті, що вище - орендарі наші українці - квартира 4+1 - платять 50 000 лір або близько 1900$ - та відвідали офіс того самого Забудовника (особливість: Забудовник такий "крутий", що свої об"єкти не рекламує в Фейсбук та на працює з ріелторами - треба особисто їхати в офіс Забудовника та дізнаватися - ось вчора з"їздили з нашими - чого ж сидіти без діла - хіба що кумедні дописи про масове вирощування свиней на гілці "Еміграція, заробітчанство" читати).

Доповідаю - бо мені самому було цікаво, що є новенького та який рівень цін:

- ЖК CasaBella - здано - там 49 квартир 2+1 - є в продажу.
https://www.ozpinarlar.com.tr/tr/proje/casa-bella
Ціна 11 000 000 лір або близько 407 500 доларів США.
(треба додати податок на купівлю в 4% - 16 300 % разом буде 423 800$).

- ЖК CasaStella - здано - в продажу є дворівневі квартири 4+1,5.
https://www.ozpinarlar.com.tr/tr/proje/casa-stella
Ціна 17 000 000 лір або близько 630 000$.
Плюс податок.

Наведено для вивчення рівня цін на квартири за кордоном.
akurt

Профіль
2
  #<1 ... 772773774775776 ... 817>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей