Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 776777778779780 ... 810>
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:03

akurt написав:Не знаю як модератори відреагуть на ваш допис - але в цілому можна і погодитися.

Справедливості заради: я весь час писав, що у Болгарії є невелика вітрина: Варна і Бургас - все інше просто жах.
Це ще все непогано виглядає - а коли б ви відвідали не Малко Тирново, а Велике Тирново - то там наче з вибитих вікон та провалених дахів виглядає Тодор Живков та привітно посміхається.

Цікаво, пане сherhiltank, що ви нерухомістю закордонною почали цікавитися зовсім недавно - коли клюнув в одне місце смажений півник - а ми то пам"ятаємо: три роки тому саме в Болгарію (САМЕ СЮДИ ЩО НА ВІДЕО!!!!) рекомендували дуже сильно вкладуватися дві непересічні форумні особи.
Цікавості присмаку надає той факт, що один з агітаторів/рекомендаторів за останні 2/3 сторіччя НЕ був в Болгарії (,), а другий з рекомендаторів був в Болгарії ще при живому Тодорі Живкові. Дуже хотів щоби зелений піонерський галстук йому особисто пов"язала Мара Малеева-Живкова... На жаль, на день візиту вона вже багато років була на небесах...

О! У нас тут вешталися та вештаються такі фахівці - я їх з любов"ю називаю "горе-хВахівці" - що ого-го...

Я в Болгарії був 3 рази - тому вкладуватись туди ніколи не думав, як і черногорію, як і в північний Кіпр, навіть в Іспанію не хочу. В усіх країнах треба побувати перед тим як щось купувати - особливо це стосується курортної нерухомості і особливо на березі чорного моря - 3 місяці здаєш потім мертвий сезон, я вже мовчу про адміністрування всього того )
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:05

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Я особисто бачив три курортних містечка Кіпру недобудованих і занедбаних у 2018 році а у 2013 памʼятаю хай з тим північним Кіпром)
cherchiltank

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:38

cherchiltank написав:Я в Болгарії був 3 рази - тому вкладуватись туди ніколи не думав, як і черногорію, як і в північний Кіпр, навіть в Іспанію не хочу. В усіх країнах треба побувати перед тим як щось купувати - особливо це стосується курортної нерухомості і особливо на березі чорного моря - 3 місяці здаєш потім мертвий сезон, я вже мовчу про адміністрування всього того )

Ну, можливо занадто категорично: інвестують же люди і в Болгарію.
В містечку Малко Тирново - як у відео - всього 2500 мешканців - і особисто я не придумаю, навіщо туди інвестувати - але ж інвестують…
akurt

Подякував: 3392 раз.
Подякували: 1188 раз.

Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 11:20

Інвестуємо в нерухомість за кордоном

В ці дні майже пакує валізи приятель - не хочеш, а треба прикопати гроші під грушею на території США.
Цікаво, що я дивлюсь йому квитки майже в те місто, де живе у минулому мій підлеглий, який виграв десь 4 роки тому Грін-карту. Він мене запрошував в гості в червні - і я навіть реально планував прилетіти з Канади, але майже раптово плани змінилися, і я полетів із Калгарі в Дублін (місцеві говорять "дАблін").

Цього разу літак буде прилітати з Німеччини в місто Шарлотт - там авто напрокат - за тиждень 290 доларів - і далі - подорож і в невелике місто Greenville (Южная Каролина, США).

Що він буде робити? Інвестувати.
А хто йому буде допомагати?
А наша українська пані, яка допомагає людям прилаштувати гроші за проданий в Києві/Дніпрі/Львові бабушатник.
Гроші ті самі.
Дивимося:
akurt

Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 11:44

akurt написав:Інвестуємо в нерухомість за кордоном

В ці дні майже пакує валізи приятель - не хочеш, а треба прикопати гроші під грушею на території США.
Цікаво, що я дивлюсь йому квитки майже в те місто, де живе у минулому мій підлеглий, який виграв десь 4 роки тому Грін-карту. Він мене запрошував в гості в червні - і я навіть реально планував прилетіти з Канади, але майже раптово плани змінилися, і я полетів із Калгарі в Дублін (місцеві говорять "дАблін").

Цього разу літак буде прилітати з Німеччини в місто Шарлотт - там авто напрокат - за тиждень 290 доларів - і далі - подорож і в невелике місто Greenville (Южная Каролина, США).

А наша українська пані, яка допомагає людям прилаштувати гроші за проданий в Києві/Дніпрі/Львові бабушатник.
Гроші ті самі.
Дивимося:

Там будинок що вагонкою обшитий?)
cherchiltank

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 11:48

akurt написав:Інвестуємо в нерухомість за кордоном

Гроші ті самі.
Дивимося:

Тьотя на відео обнадьожила фразою «еті дома єщо ні разу нє распалісь» - виглядає надводною - ослобливо міжкімнатні перегородки)
Хоч в Америці таке каркасне будівництво повсюди
cherchiltank

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 12:03

Ви просто недосвідчена в нерухомості людина.
Наприклад в Україні - на заході - традиційно будували будинки з дерева - можете подивитися на чудові реальні зразки у Львові в парку "Шевченковий гай", а бо в Ужгороді у схожому парку.
В центрі України будували з лампача - його виготовляли з глини та соломи. А дах - з очерету.
Цікаво, що в середині штукатурили особливою сумішшю кінських кізяків (причому саме від коней) з соломою та глиною.
Також застосовували для того, щоби вигнати стіни, екологічно чисті старі пропитані креозотом шпали (як у вашому селі під Броварами) або відливали стіни із отвалів металургійного виробництва - те, що там трохи фонило радіоактивністю - майже ні на що не впливало, хіба що на термін життя мешканців.
На півдні часто використовували екологічно чистий шлакоблок - в середині інколи - якщо була можливість - виганяли стіни з цегли та штукатурили отією сумішшю кізяків з глиною та соломою.
Більш високий пілотаж - весь будинок з цегли.

В США традиційно будинки будують з дерева. Ну такі вони нерозумні: не хочуть будувати із пропитаних креозотом шпал.

Зливи не заважають відпочивати в Белеку під Анталією?
Це добре: я теж вирушаю на море... Зараз +29, очікується +30.
akurt

Профіль
2
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 12:48

akurt
Может после второй мировой и строили из креозотошпал и конского навоза, не в курсе, сталинки у нас на петровского 48-53годов кирпичные были, да и 28-37годов тоже на Орловской и Авиационной, но тёща когда замуж в 19 лет за тестя вышла в 69 году они с его дедом и бабой сломали старую "мазанку 5х6"(литую из шлака Брянки в 20е годы) в Диёвке и построили за лето 69года нормальный по тем нормам кирпичный дом в 75метров(правда без кухни и газа, газ в 91м туда только провели, но груба и летняя кухня с мини-руццкой печью решали), заводов кирпичных у нас в Днепре в балках было когда то много(при Никите наверно снесли, конкретно тот что был на месте третьего трамввйного депо)
Так что в центре Украины поискать деревянный дом в степи - это на сейчас квест. Хотя бы дореволюционный. Мазанок тоже царских не осталось
барабашов

Подякував: 264 раз.
Подякували: 333 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 13:10

akurt написав:Ви просто недосвідчена в нерухомості людина.
Наприклад в Україні - на заході - традиційно будували будинки з дерева - можете подивитися на чудові реальні зразки у Львові в парку "Шевченковий гай", а бо в Ужгороді у схожому парку.
В центрі України будували з лампача - його виготовляли з глини та соломи. А дах - з очерету.
Цікаво, що в середині штукатурили особливою сумішшю кінських кізяків (причому саме від коней) з соломою та глиною.
Також застосовували для того, щоби вигнати стіни, екологічно чисті старі пропитані креозотом шпали (як у вашому селі під Броварами) або відливали стіни із отвалів металургійного виробництва - те, що там трохи фонило радіоактивністю - майже ні на що не впливало, хіба що на термін життя мешканців.
На півдні часто використовували екологічно чистий шлакоблок - в середині інколи - якщо була можливість - виганяли стіни з цегли та штукатурили отією сумішшю кізяків з глиною та соломою.
Більш високий пілотаж - весь будинок з цегли.

В США традиційно будинки будують з дерева. Ну такі вони нерозумні: не хочуть будувати із пропитаних креозотом шпал.

Зливи не заважають відпочивати в Белеку під Анталією?
Це добре: я теж вирушаю на море... Зараз +29, очікується +30.

В мене будинок в селі моноліт і цегла)
Напишіть про температуру води
cherchiltank

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 15:13

барабашов написав:akurt
Может после второй мировой и строили из креозотошпал и конского навоза, не в курсе, сталинки у нас на петровского 48-53годов кирпичные были, да и 28-37годов тоже на Орловской и Авиационной, но тёща когда замуж в 19 лет за тестя вышла в 69 году они с его дедом и бабой сломали старую "мазанку 5х6"(литую из шлака Брянки в 20е годы) в Диёвке и построили за лето 69года нормальный по тем нормам кирпичный дом в 75метров(правда без кухни и газа, газ в 91м туда только провели, но груба и летняя кухня с мини-руццкой печью решали), заводов кирпичных у нас в Днепре в балках было когда то много(при Никите наверно снесли, конкретно тот что был на месте третьего трамввйного депо)
Так что в центре Украины поискать деревянный дом в степи - это на сейчас квест. Хотя бы дореволюционный. Мазанок тоже царских не осталось

Я з вами погоджуюсь – є різні методи будівництва будинків.
Я пояснював мешканцю села у Київській області, що є різні методи будівництва житлових будинків та залежать вони від наявності у тому чи іншому регіоні не лише будівельних матеріалів, а й сталих звичаїв та сталого - перевіреному віками - способу життя.
Наприклад, у його селі найкраще пішли будинки з просочених креозотом шпал, а в Монголії не вигадали нічого кращого за юрту.

Будинки, оздоблені сайдингом, можна побачити у Дніпрі - свого часу, наприклад, на Високовольтну їздили як на екскурсію подивитися на перший у місті.
Цікаві старовинні будинки можна помацати на Клінчику або в Сухачовці.
Відмінний брусовий будинок можна помацати, якщо проїхати далі колишнього аеропорту до старовинного німецького поселення Ямбург - досить дорого і дуже класно.

Ось не знаю, з чого людина збудувала гігантську вежу між здається колишньою Робочою та колишнім Кірова, яка викликала фурор у всьому місті.

Тож ваше додавання методів будівництва будинків в Україні - це чудове доповнення до мого тексту.
Ну і розширює кругозір cherchiltank.
Навчається людина, що приємно.
Пройде всього 20-40 років - і він приїде в США подивитися різні методи будівництва будинків і хмарочосів десь у 100 поверхів з металу побудови минулого століття і будинків, зроблених з екологічно чистого матеріалу.

А поки що наш знавець нерухомості cherchiltank перебуває на первинному примітивному етапі: виглядаючи із-за нефарбованого давно паркана під вишнею повчити людей на іншому боці Земної кулі, як їм жити.
Це буває... І навіть є цікавим. Є різні методи примітивізму. В мистецтві це цінується.
Правда, тільки в мистецтві.

P.S. В цілому участь в дискусії ділетанта початківця в нерухомості є позитивною: людина зрозуміє різницю між Києвом та Терновкою, між Нью Йорком та Tigerville, а в кінці кінців - між Україною та США.
akurt

Профіль
2
  #<1 ... 776777778779780 ... 810>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: stm і 5 гостей