Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
дістану півлітра, закуску, помидорчики, сало, я люблю, щоб все по-людськи було - щоб ядєрку пересидіть можна))
А взагалі то цікавий варіант. Навіть віконця є
Купить можна. Ремонт непоганий. Але напевно для подобової оренди
Перевагою приміщення є те, що воно пережило і австрійців, і росіян, і нацистів, і комуністів Хоча щодо росіян можу помилятися, так як скоріше всього не змогли
Востаннє редагувалось BIGor в Чет 12 гру, 2024 09:42, всього редагувалось 1 раз.
Вісті з полів, на цьому тижні ходив до забудовника до якого вже ходив на початку літа:
На стані коробка літо 2024: 2 кімнатна коштувала 944 тис + паркомісце 80 тис + комурка 40 тис. Загалом 1 млн 64 тис. На зараз та сама квартира, стан зданий, грудень 2024: 2 кімнатна котує 887 тис. + паркомісце 40 тис + комурка 40 тис. Загалом 967 тис. або на 97 тис менше (24 кує в подарунок виходить).
Одне дивно, по графікам за цей час показує ріст цін!
BIGor написав:Вісті з полів, на цьому тижні ходив до забудовника до якого вже ходив на початку літа:
На стані коробка літо 2024: 2 кімнатна коштувала 944 тис + паркомісце 80 тис + комурка 40 тис. Загалом 1 млн 64 тис. На зараз та сама квартира, стан зданий, грудень 2024: 2 кімнатна котує 887 тис. + паркомісце 40 тис + комурка 40 тис. Загалом 967 тис. або на 97 тис менше (24 кує в подарунок виходить).
Не піддавайтеся! Дотискайте цих ненажер по повній! Дайош ціни 2019 року!
BIGor написав:Вісті з полів, на цьому тижні ходив до забудовника до якого вже ходив на початку літа:
Не піддавайтеся! Дотискайте цих ненажер по повній! Дайош ціни 2019 року!
Польські новини: Не буде «нульової позики». Уряд відмовляється від цієї ідеї. Але розробляють іншу програму субсидії на житло для окремих категорій. "Думаю, що в першому кварталі наступного року я не тільки покажу програму, але ми увійдемо у фазу її законодавчого процесу", - сказав Пашик в ефірі Radio Zet, відповідаючи на питання, коли буде представлена урядова житлова програма. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nie-be ... 60227.html
Бетон написав:Сутерена це полупідвальне приміщення оказывается. Я то думал для сутенера
Станки поствишь и будешь молодёжи опыт становой с десятью блинами по 20 передавать
Идея зачётная. deadlift у меня слабое движение Так и не нашёл я свою технику, сумо или классикой. Помню перешли мы на сумо. У сани сустав выпал, как у детской куклы- навыворот)). Вот смеху было