Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Місцеві застарілі модні мопи - не думаю що там багато українців володіють квартирами, скоріше там зоопорак власників, враховуючи безпосередню близкість до комлпексу будівель ООН, UNISEF, UNIDO та інших контор яким недовго залишилось жити. Може саме тому будинок тепер так і виглядає - як справжнє втілення мультикультуралізму. До речі, саме з вікна цього будинку зроблений постріл в першій серії "Дня шакалу": https://youtu.be/SXj0zsgaDQE?t=590
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 17 вер, 2025 21:44, всього редагувалось 1 раз.
- не думаю що там багато українців володіють квартирами
УА, як будь який гнилий манкурт, тепер буде поносити українців. І все негативне в світі пояснювати українцями. Але Хорватія його все одно як свого не прийме. Буде цікаво, не перемикаємось.
УА, як будь який гнилий манкурт, тепер буде поносити українців. І все негативне в світі пояснювати українцями. Але Хорватія його все одно як свого не прийме. Буде цікаво, не перемикаємось.
А що, ЮА залишив Україну?
За легендою все продав в Україні , купив щось в Хорватії. Тепер «крутить дулі» .
Місцеві застарілі модні мопи - не думаю що там багато українців володіють квартирами, скоріше там зоопорак власників, враховуючи безпосередню близкість до комлпексу будівель ООН, UNISEF, UNIDO та інших контор яким недовго залишилось жити. Може саме тому будинок тепер так і виглядає - як справжнє втілення мультикультуралізму. До речі, саме з вікна цього будинку зроблений постріл в першій серії "Дня шакалу": https://youtu.be/SXj0zsgaDQE?t=590
До речі, Трайбека влаштувалась в якусь структуру від ООН, та каже оце і є справжній пасивний дохід. А лендордство це Сізіфов труд.