|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 30 січ, 2023 23:43
airmax78 написав:Плюс не так далеко ботанический сад, парк Шевченко.
Я иду на пейзажку, - дорогу перейти, выхожу на гору. Вид потрясный 
-
beee
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 23:44
beee ну с этой фото не поспоришь
-
vitaliian
-
-
- Подякував: 2120 раз.
- Подякували: 3015 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 02:22
beee написав:airmax78 написав:Плюс не так далеко ботанический сад, парк Шевченко.
Це тільки коли з цього місця фоткати "далеку далечину". А от якщо подивитися направо, наліво, назад та під ноги, то вже не так райдужно. Проходив я там в минулому році кілька разів-досить таки занедбана Велика Житомирська та околиці від Львівської пл. до Володимирьської вул. Особливо з листопада до березня геть не надихає там.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 458 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 06:07
beee написав:Одна из трёх линий На нормально там территории. Внизу, вверху, задний двор, передний. Машин нет. Тишина. И ты в центре. прихожу тут беру кофе(кстати кафе открылось в 11 секции) и сижу тишиной наслаждаюсь 
Неосовкопанельный микрорайон. Такое ощущение, что из-за угла сейчас выйдет Шурик (в тех самых подстреленных хипстерских брУках, но с яфоном) с Лидой, читающие конспект. Я когда-то жил в новостроящемся городе, застраиваемом побыстрячку панельками - вот, навеяло. И деревца в бетонных тротуарах очень напоминают. Еще если-бы дорогу бетонными плитами выложить, как в том городе, то бэкинТнеЮссар обеспечен. Новое - это хорошо забытое старое(с).
-
rjkz
-
-
- Подякував: 7556 раз.
- Подякували: 4563 раз.
-
- Профіль
-
3
3
2
Додано: Вів 31 січ, 2023 08:21
beee написав:Одна из трёх линий На нормально там территории. Внизу, вверху, задний двор, передний. Машин нет. Тишина. И ты в центре. прихожу тут беру кофе(кстати кафе открылось в 11 секции) и сижу тишиной наслаждаюсь 
Ааа, виявляється так виглядає озеленена прмдомова територія. А фото нижче - то депресивний бетон 
-
Ромасик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1379 раз.
- Подякували: 815 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 08:32
airmax78 написав:Плюс не так далеко ботанический сад
Той що на університеті чи на дружби? Ой лишенько, пишуть висота стелі в ЯГ всього 3м. Це ж як ви кажете, після ремонту залишиться всього 2,7. Його високість ходить головою зачіпляє люстри. А 1к по 44м з маленькою кухнею. Таких елітних планувань немає навіть в мордорі. Що ж це за совковщина? Як ви її знайшли??
-
Ромасик
-
-
- Заблокований
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 09:03
drevlyanin написав: beee написав:airmax78 написав:Плюс не так далеко ботанический сад, парк Шевченко.
Це тільки коли з цього місця фоткати "далеку далечину". А от якщо подивитися направо, наліво, назад та під ноги, то вже не так райдужно. Проходив я там в минулому році кілька разів-досить таки занедбана Велика Житомирська та околиці від Львівської пл. до Володимирьської вул. Особливо з листопада до березня геть не надихає там.
Не гвори. Занедбаний новосовковопанельний район після реконструкції. Гдядь под ноги - страхіття Ужас. И нам здесь мучиться, жить 
-
beee
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 09:18
Frant написав:Поки що до власних приватних одноповерхових будинків на землі - київські пролетарі і люмпени ще не доросли.
Колоритна сільська хата зі стріхою із натуральних сіноматеріалів поза зоною опромінення 5G?
-
Ромасик
-
-
- Заблокований
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 09:31
rjkz написав: beee написав:Одна из трёх линий На нормально там территории. Внизу, вверху, задний двор, передний. Машин нет. Тишина. И ты в центре. прихожу тут беру кофе(кстати кафе открылось в 11 секции) и сижу тишиной наслаждаюсь 
Неосовкопанельный микрорайон. Такое ощущение, что из-за угла сейчас выйдет Шурик (в тех самых подстреленных хипстерских брУках, но с яфоном) с Лидой, читающие конспект. Я когда-то жил в новостроящемся городе, застраиваемом побыстрячку панельками - вот, навеяло. И деревца в бетонных тротуарах очень напоминают. Еще если-бы дорогу бетонными плитами выложить, как в том городе, то бэкинТнеЮссар обеспечен. Новое - это хорошо забытое старое(с).
Столько желчи. "Хорошие сапоги, нужно брать" Но на лабах нужно было быть внимательнее, чтобы знать что такое панель и автоклавный бетон))
-
beee
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Вів 31 січ, 2023 10:54
beee написав:drevlyanin написав: Це тільки коли з цього місця фоткати "далеку далечину". А от якщо подивитися направо, наліво, назад та під ноги, то вже не так райдужно. Проходив я там в минулому році кілька разів-досить таки занедбана Велика Житомирська та околиці від Львівської пл. до Володимирьської вул. Особливо з листопада до березня геть не надихає там.
Не гвори. Занедбаний новосовковопанельний район після реконструкції. Гдядь под ноги - страхіття Ужас. И нам здесь мучиться, жить
Ну навіщо ці маніпуляції? Я ж наче конкретно вказав- ВЖ і околиці. До чого тут вдало вибране місце на сходах? п.с. У ЯГ та АХ розташування одне з найкращих в Києві серед нових жк але те що там наліпили... В цьому місці Юніт би був саме те, на крайній випадок Воздвиженка, а вийшов аналог ФК1. п.п.с. До речі, куди подівся Хьюм, дано не писав тут. На мотозаводі наче здали перший будинок то цікаво було б почути про враження "з середини" від власника.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 458 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|