Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1097410975109761097710978 ... 11250>
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 20:25

adeges написав:Балабол?
ты привёл аргументы неназванного бомжа я в ответ интервью рожковой с цифрами. ты на финансовом форуме, пишешь коррупция давай цифры, где чего сколько. То же самое по гумитарке. Ворууют? давай цифры сколько.

Готовься прежде чем мне писать. Гугли собирай информацию. Я не поленился нашёл тебе интервью Рожковой. Считаешь что твои цифры более точные, выкладывай обсудим. Потом будем решать, кто из нас балабол. Крч не зли меня.
vitaliiangel

Подякував: 2204 раз.
Подякували: 3160 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 20:34

adeges написав:vitaliian

Буду рад, если объясните связь завода млрд денег в бюджет в виде кредитов и безвозмездной помощи с Запада и автоматическим не коррупционным увеличением денег в распоряжении населения, т.е. физлиц - покупателей первички и вторички КРЖН - в частности на текущих счетах.

Я лично не знаю никого, кто получил хоть копейку из этих миллиардов. Официально.

Бред Рожковой про то, что ограничение снятия 100 кгрн в день (со счетов в одном банке!) - это механизм, хоть как-то влияющий на валютный или потребительский рынок, даже не хочется комментировать.

И для того чтобы создать спрос на рынке КРЖН, не нужно вваливать в него сразу миллиарды. Просто с началом войны коррупционная кормушка получила много дополнительных источником питания, деньги стали быстрее собираться, страх прошел - и это стало видно в отделах продаж.

Пожвавлення є на будовах, але це в порівнянні із "мертвим" минулорічним сезоном.
Якийсь потічок пішов в РН, але це не ті що "ударимо дорогами по ковіду"
flyman

Подякував: 1539 раз.
Подякували: 2689 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 09:34

ihorkyiv написав:Для Києва вірогідність втратити житло від удару ракети у тисячі разів нижча за інші ризикові чинники після продажу...

Чогось після сьогоднішньої атаки згадалася ваша теза. Щось я дуже сумніваюсь, що бетон навіть в самому Києві - це надійніше, ніж валюта на рахунках в різних банках чи в ОВДП. Але основна проблема зараз - продати.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3598 раз.
Подякували: 5870 раз.

Профіль
38
19
38
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 09:41

Striker написав:Але основна проблема зараз - продати.
есть какие-то цифры или это ваши предположения? ЖЭК или водоканал с удовольствием подскажет сколько квартир было продано за месяц например за шампанское, коробку конфет и символические $100. Как по мне, смешная плата, за понимание забивать ли аам этим вопросом голову.
vitaliiangel

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 10:04

vitaliian написав:есть какие-то цифры или это ваши предположения? ЖЭК или водоканал с удовольствием подскажет сколько квартир было продано за месяц например за шампанское, коробку конфет и символические $100. Как по мне, смешная плата, за понимание забивать ли аам этим вопросом голову.

Ну, reus же купив задешево, від цього і відштовхуюсь. Тобто є ті, хто хоче продати, але ніхто не пропонує стільки, щоб задовільнити "хотєлку".
  BIGor написав:А чого після сьогоднішньої атаки? Рашка щодня закидує на територію України біля 25-40 Шахедів. Україна назад 1-2 за тиждень (і то скоріш всього приватні).

Так, але дискусія була недавно. Я планую в найближче майбутнє пробувати продавати своє, може пощастить продати. Але після недавніх прильотів по лікарні і по будинкам в Дніпрі навряд чи зараз це можливо на такому фоні.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3598 раз.
Подякували: 5870 раз.

Профіль
38
19
38
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 10:08

Striker написав:Ну, reus же купив задешево, від цього і відштовхуюсь. Тобто є ті, хто хоче продати, але ніхто не пропонує стільки, щоб задовільнити "хотєлку".
склонен доверять reus но я бы не опирался на частный случай в принятии личных финансовых решений. Цена вопроса не мешок картошки. Если продаж нет нафига выставлять, чтобы все квартирные воры Днепра приходили на просмотр и приценивались?
  Striker написав:Але після недавніх прильотів по лікарні і по будинкам в Дніпрі навряд чи зараз це можливо на такому фоні.
То хай тоді не купує. Може комусь треба купити саме в цьому будинку батькам/дітям, щоб були поруч.
Востаннє редагувалось vitaliiangel в Нед 28 тра, 2023 10:12, всього редагувалось 1 раз.
vitaliiangel

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 16:29

Буду рад, если объясните связь завода млрд денег в бюджет в виде кредитов и безвозмездной помощи с Запада и автоматическим не коррупционным увеличением денег в распоряжении населения, т.е. физлиц - покупателей первички и вторички КРЖН - в частности на текущих счетах.

Я лично не знаю никого, кто получил хоть копейку из этих миллиардов. Официально.

vitaliian вже відповів, але спробую це раз. по-перше, ви взагалі валютну гілку не читаєте? якщо ви не знаєте нікого, хто отримав гроші, напевне з ваших знайомих ніхто не служить ;)

виплати зп військовим за період війни збільшились умовно на 50 ярдів грн на місяць. за рік порахуєте? але найцікавіше, що наразі гроші акумулюються не у фізичних осіб, а у юридичних - тобто вони витрачаються людьми, а потім десь осідають, бо розвиток бізнесу призупинений.

але спочатку гроші отримує населення
Shaman

Подякував: 499 раз.
Подякували: 1156 раз.

Профіль
2
3
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 18:37

Shaman ,

але найцікавіше, що наразі гроші акумулюються не у фізичних осіб, а у юридичних - тобто вони витрачаються людьми, а потім десь осідають, бо розвиток бізнесу призупинений.

Я мабуть повторюсь, але Успіх, який грається в конверти і депозити - це скоріше виняток, чим правило. Пересічний військовий зайві гривні кешем несе в обмінку (або це робить дружина) , і далі десь вже ця гривна дійсно осідає. А долари у військового десь під матрасом. Більшість з них купить «точилу», щоб по райцентру гоцать круто.. Це мабуть дещо оживить ринок б/у авто трохи пізніше. Але це буде після звільнення з ЗСУ, тобто не скоро ще.
А от ще пізніше ці долари виллються на ринок РН. Частково.
Hotab

Подякував: 608 раз.
Подякували: 2077 раз.

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 18:40

Shaman написав:

виплати зп військовим за період війни збільшились умовно на 50 ярдів грн на місяць. за рік порахуєте? але найцікавіше, що наразі гроші акумулюються не у фізичних осіб, а у юридичних - тобто вони витрачаються людьми, а потім десь осідають, бо розвиток бізнесу призупинений.

іншими словами, допомога захода осідає у військових у вигляді сумі 50 млрд грн на місяць, правильно? тобто фронті десь 350,000 військових, так? Бо 120,000 на 350,000 десь 42 млдр + 8 млрд на інший військових по 20000 грн, або ще 400,000. Дуже не впевнений в 350,000 одночасно на фронті. Ну просто дуже. Але нехай 50 млрд.

Але це ж гілка нерухомості, ми ж про настільки суттєве зростання попиту, що вже і ціни полізли в гору? І якщо гроші, як ви переконуєте, не акумулюються у фізичних осіб, то хто ж стоїть у чергах у відділах продажів девелоперів? Представники юросіб?

Дуже, дуже не впевнений.

То мабуть у чергах таки фізики-військові, точніше їх родичі? А звідки гроші, якщо все витратили?
adeges

Подякував: 401 раз.
Подякували: 1017 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 28 тра, 2023 20:24

adeges написав:
  Shaman написав:

іншими словами, допомога захода осідає у військових у вигляді сумі 50 млрд грн на місяць, правильно? тобто фронті десь 350,000 військових, так? Бо 120,000 на 350,000 десь 42 млдр + 8 млрд на інший військових по 20000 грн, або ще 400,000. Дуже не впевнений в 350,000 одночасно на фронті. Ну просто дуже. Але нехай 50 млрд.

Але це ж гілка нерухомості, ми ж про настільки суттєве зростання попиту, що вже і ціни полізли в гору? І якщо гроші, як ви переконуєте, не акумулюються у фізичних осіб, то хто ж стоїть у чергах у відділах продажів девелоперів? Представники юросіб?

Дуже, дуже не впевнений.

То мабуть у чергах таки фізики-військові, точніше їх родичі? А звідки гроші, якщо все витратили?

ви реально пишете й не читаєте написане??? :shock:
гроші отримує населення - потім гроші переходять до юросіб. а ваші девелопери - не юрособи??? можливо гроші збираються й у девелоперів - цього не видно

де протиріччя?.. щось люди взагалі не розуміють деяких простих речей...
Shaman

Подякував: 499 раз.
Подякували: 1156 раз.

Профіль
2
3
  #<1 ... 1097410975109761097710978 ... 11250>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему