Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бредовые статейки. Израиль обстреливает Дамаск, но там квадратный метр раза в полтора два дороже, чем в Киеве. Вероятность потерять квартиру в Киеве в результате ракетных атак стремится к нулю.
Уже в следующем году ценник будет 1.5х от 1 мая к 1 маю.
Война идёт к своему логическому завершению. Уже осенью будут подписаны соглашения.
Чта??? В Тель авиве средняя цена за метр на вторичке 55к шекелей или 15к долларов, думаю тут в 10 раз, а не в полтора, но единственное общее между Украиной и Израилем это взрывы, все остальное, что как раз и содействует росту абсолютно разное.
А кто-нибудь знает историю последнего этажа по ул. Большая Житомирская 40? Где то с 2000х и до сих пор весь последний этаж нежилой. Ниужели на такое счастье нет владельца.
Danik написав:А кто-нибудь знает историю последнего этажа по ул. Большая Житомирская 40? Где то с 2000х и до сих пор весь последний этаж нежилой. Ниужели на такое счастье нет владельца.
Я добре знаю історію саме першого поверху, де у 70-х роках і пізніше розміщувався гастроном з чудовим штучним відділом, де ми, 16-17-річні юнаки, затарювалися батареєю ріслінга або портвейна та сунулися з подружками на флет до когось з компанії, де під юрайхіпську Джулай монін, смокінську Вот кен ай ду та інші хіти відбувалися історичні події, щодо яких не напишуть у жодному підручнику з історії. У цьому ж будинку, ліворуч від гастроному, розміщувався кінотеатр ім. Васька Чапаєва, у якому за усе своє життя я бував не більше п"яти разів, здебільшого задовольняючи власні культурні потреби у вищезазначений спосіб після відвідування сусіднього торговельного закладу, а також будучи частим гостем у студії театрального інституту (неподалік цього будинку), театрів Франка, Лесі Українки, опери і балету. Ось така ... історія, малята.
ihorkyiv написав:Я добре знаю історію саме першого поверху, де у 70-х роках і пізніше розміщувався гастроном з чудовим штучним відділом, де ми, 16-17-річні юнаки, затарювалися батареєю ріслінга або портвейна та сунулися з подружками на флет до когось з компанії, де під юрайхіпську Джулай монін, смокінську Вот кен ай ду та інші хіти в
Гастроном на першому і я помятаю. Але от цікавить саме шо не так з останнім поверхом.
ihorkyiv написав:Я добре знаю історію саме першого поверху, де у 70-х роках і пізніше розміщувався гастроном з чудовим штучним відділом, де ми, 16-17-річні юнаки, затарювалися батареєю ріслінга або портвейна та сунулися з подружками на флет до когось з компанії, де під юрайхіпську Джулай монін, смокінську Вот кен ай ду та інші хіти в
Гастроном на першому і я помятаю. Але от цікавить саме шо не так з останнім поверхом.
А чому вам болить саме останній поверх? Хочете придбати і влаштувати музей низинного гастроному? ) Можливо, трухлявий дах дошкуляв власнику останнього поверху, тож полишив сердега помешкання до кращих часів. Перестелити дах - справа недешева, та й будинок, ймовірно, є історичною пам"яткою, що тягне за собою чисельні дозволи та узгодження. Найпростіший спосіб дізнатися правду про той поверх - постукати у двері. Кажуть, хто стукає, тому відчиняють. Та й сусідів як джерело інформації не слід відкидати.
airmax78 написав:Зебра реагирует быстро - сразу видно хватку трейдера. Зрадио реагировал с лагом в 6 месяцев: как только госстат нарисует график и линию тренда. Франт и Ко, как обычно, реагируют с лагом в год(ы).
В 2018 я встиг за мінімальною ціною затаритись. Чергою))) А декілька років чекав, так. Не слухав місцевих рилів-дорожайників.
Я впевнений, що після сьогоднішнього ракетного обстрілу - ціни Кржн стрибнуть на 10% за тиждень!