Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1126011261112621126311264 ... 11444>
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 14:35

UA написав:Это как Башни Будущего Taryan Towers - треть квартир имеют панорамный вид на Байковое кладбище. Как такое продать/сдать?

Не покупайте и не надо будет продавать/сдавать
Richi

Подякував: 887 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 20:02

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Національний банк України з 3 вересня впроваджує керовану гнучкість обмінного курсу, що посилить стійкість валютного ринку та економіки.

Ну хто що думає?
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 162 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 23:51

cherchiltank написав:Національний банк України з 3 вересня впроваджує керовану гнучкість обмінного курсу, що посилить стійкість валютного ринку та економіки.

Ну хто що думає?

Думаю що хочуть трохи попустити гривню. Десь до 41 грн, як в бюджеті 2024. У нас торговий баланс в опі. Девальвація хоч трохи, але допоможе. І податки зростуть. І експортери трохи зрадіють. НБУ резерви трохи збережи. Всім буде трохи добре, крім пересічного.

але на вартість житла чи оренди на КРЖН це не вплине - замала девальвація
adeges

Подякував: 421 раз.
Подякували: 1030 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 01:41

:lol:
  striped написав:
  UA написав:https://thearchitect.pro/ru/news/6944-Kvartira_Sergeya_Mahno_priznana_luchshey_v_mire
Интерьер апартаментов в центре Киева, который создал известный украинский дизайнер Сергеем Махно, был отмечен жюри Международной премии The Architecture MasterPrize (США).

Всего за 2200 у.е в меяц можете пожить в лучшей в мире квартире на 2018 год.
https://rieltor.ua/flats-rent/view/1076 ... =407340498

Я это написал чтобы подчернять быстротечность моды.
Всего то 5 лет прошло.

ПС Ломоносова,50 это центр города? :mrgreen:

Как видно только эта жиночка с 1 апреля безрезультатно пытается сдать этот шедевр. какой кешфлоу интересно получается у этого объекта, учитывая, что еще и документы готовы предоставить, т.е. налоги тоже с этой суммы будут платить.

Наверно подобная сумма(под 90кгрн) для этого места занадто? Хотя дом частный большего метража знаю там рядом и за пять тысяч сдаётся(но он внутри судя по фото от знакомых покрасивее сделан и намного технологичней, да и три машины легко ставятся на территории). Или для Козина 350метров за 200кгрн это норм?
барабашов

Подякував: 264 раз.
Подякували: 333 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 10:19

Коли розпочнеться РІСТ нереально низьких цін на житло у Києв

Гарно все розказали/розклали по полицях 👍
Озвучили собівартість м2

Ну і про Львів сказали, що він, на моменті, "переоцінений" і ціни будуть пізніше там падати...
Успіх

Подякував: 214 раз.
Подякували: 843 раз.

Профіль
3
7
1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 10:44

Успіх написав:Львів сказали, що він, на моменті, "переоцінений" і ціни будуть пізніше там падати...

Ціни повсюду будуть падати.
Це очевидні речі.
Нема людей - нема грошей - немає попиту!
Frant

Подякував: 1610 раз.
Подякували: 2507 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 11:12

Успіх написав:Гарно все розказали/розклали по полицях
Озвучили собівартість м2

Ну і про Львів сказали, що він, на моменті, "переоцінений" і ціни будуть пізніше там падати...
Он сказал то, что писал я: падать некуда, продается по себестоимости. Я приводил пример столица групп: стоимость строительства новых очередей выше стоимости готовой вторички, в результате чего она тоже подтянулась.
СССР была замкнутой системой, по закону энтропии распад таких систем кратно увеличен. Макроэкономика не работает.
Курс ручной. Режим авторитарный.
У нас сегодня что-то вроде этого. Границы закрыты, энтропия растёт. Стоимость м2 в соседней Польше моей квартиры 40 м2 - 130 куе это 3300 м2. Это в 2 раза выше, чем комфорт в Киеве.
Я не знаю максимальный перекос с территориальной разницей 800 км. Вероятно критический индекс х2.

После окончания войны будут введены нормы ЕС в части инвест девелопмента, что увеличит себестоимость, снизит объёмы строительства кратно
beee

Подякував: 67 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 11:20

beee написав:
Озвучили собівартість м2

Он сказал то, что писал я: падать некуда, продается по себестоимости. Я приводил пример столица групп: стоимость строительства новых очередей выше стоимости готовой вторички, в результате чего она тоже подтянулась.
СССР была замкнутой системой, по закону энтропии распад таких систем кратно увеличен. Макроэкономика не работает.
У нас сегодня что-то вроде этого. Границы закрыты, энтропия растёт. Стоимость м2 в соседней Польше моей квартиры 40 м2 - 130 куе это 3300 м2. Это в 2 раза выше, чем комфорт в Киеве.
Я не знаю максимальный перекос с территориальной разницей 800 км. Вероятно критический индекс х2.

После окончания войны будут введены нормы ЕС в части инвест девелопмента, что увеличит себестоимость, снизит объёмы строительства кратно

Є тільки один нюанс - у нас війна, яка ще надовго, в Польщі теж війна?
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 162 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 11:39

cherchiltank написав:
  beee написав:
Озвучили собівартість м2

Є тільки один нюанс - у нас війна, яка ще надовго, в Польщі теж війна?
Багато хто там впевнений, що війна буде і в них, питання часу. Так казав нотаріус, декілька менеджерів з продажу
beee

Подякував: 67 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 03 жов, 2023 12:15

Frant написав:
  beee написав:СССР была замкнутой системой, по закону энтропии распад таких систем кратно увеличен

Баламут, не пиши того, чого не знаєш.
Термодинаміка не має відношення до економічних процесів.
  beee написав:падать некуда, продается по себестоимости. Я приводил пример столица групп: стоимость строительства новых очередей выше стоимости готовой вторички

Ти такий смішний, з своїм жонглюванням і маніпуляторством.

Попиту немає, том ущо людей немає.
Колись на більшій території - жило 52 млн чоловік. Житла навіть тоді вистачало, ніхто не жив в підвалах і горищах.
Зараз 26 млн, на меншій території. Житла - просто валом!
Здобутки української політичної їліти за 32 роки - добре видно. :mrgreen:
Тому нове житло - просто нікому не потрібно.
Нема людей - немає попиту!

П.С. З питанням еміграції наша бидло-їліта також не справиться. Вона про це навіть не думає. Їй треба сьогодні вкрасти.
Бувші трієшники-комсомольці вміють лише дерибанити бюджет і здавати території.

хрущі і подібний совкохлам однозначно буде дешевшати,
нове житло обмежене собівартістю, якщо не буде ЦА з грошима, то не буде нове вводитися житло, але держава таки підставить плече єоселями, єіпотеками, євідбудовами і різним на є...
flyman

Подякував: 1560 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль
3
  #<1 ... 1126011261112621126311264 ... 11444>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, kvewsik і 14 гостей