Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1219912200122011220212203 ... 12263>
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 01:40

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©)))

Господар Вельзевула написав:По вашему плану,пан Успих- дайте мне гарантию,что сдохну через 16 лет.
Жизнь иронична
А там(в 70+) скільки тих грошей треба?
Картон по смітниках позбирали, здали - і день вдався!🤣🤣🤣

Завтра може сюди загляне Болт, то він більш детально розкаже про здачу картону і металу)) - скільки можна "зрубати бабла"))
Успіх

Подякував: 241 раз.
Подякували: 963 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 08:45

Успіх написав:
  Господар Вельзевула написав:По вашему плану,пан Успих- дайте мне гарантию,что сдохну через 16 лет.
Жизнь иронична
А там(в 70+) скільки тих грошей треба?
Картон по смітниках позбирали, здали - і день вдався!🤣🤣🤣

Завтра може сюди загляне Болт, то він більш детально розкаже про здачу картону і металу)) - скільки можна "зрубати бабла"))

Відос прикольный закинуло в рекомендовані.
Довбані конкуренти.
https://youtu.be/htDinYrqfGU?si=cVhXaILzGEtoq49y
Що можу сказати, якщо вони за минулий рік зібрали 7 тон вживаної побутової техніки, то думаю що я за минулий рік десь з 5 тон забрав.
Напоиклад на пощминулому тижні, я за три дні вивіз 4 ри холодильника і декілька теліків і пральку, приблизно з 200+ кг.
В на рахунок смітників, коли завожу доньку до центру на курси англійської трохи пробвгаюсь по годувальницям
Так минулої середи на Банківській хтось викинув від маркізи профіль яким вона кріпиться до стіни.
Виявилось що він алюмінієвий, вага 5,5 кг такий по 55 грн приймають. Ось вже маємо 300 грн, як з куща.
Біля бібліотеки Стефаники, взагалі цирк бомжі розібрали великий телік, забрали плати і петлю, але чомусь лишили катушку, причому вже відкручену😳, забрав. - 300 грам мідяхи на сотку, як з куща. Картона теж багато валяється, але забираю часом якщо вже запакований і зв"язаний викилають. Просто він дофіга місця займає, в машину з 70 кг від сили влазить.
Ось доречі я вертаюсь після вдалого полювання.
https://www.stroimdom.com.ua/topic/1479 ... nt=5480382
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 258 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 09:40

Господар Вельзевула написав:По теме- предложите свой вариант,кроме Варшавского
особо не предложу, потому что не хочу мониторить какие сейчас цены на вход.

Я один из первых на ветке кричал про варшавский когда он был по 850 за готовое, но по переуступке. Емнип май. 2022 Сам тогда влазить побоялся, хотя деньги были.

А бетон не побоялся. Тут хотаб ищет вариант свежего новострой под аренду. Подружитесь с ним может он чего и подскажет. Нивки парк например. прямо у метро хоть и не центр.
Цена аренды должна быть существенно выше Варшавского.

Можете 1м глазом глянуть 4U - окраина, зато недалеко от метро, своей территории практически нет, вокруг частный сектор (перед окнами ничего не построят) и строй.рынок Агромат (аналог эпицентра). Сам эпицентр вместе с Ашаном и Лавиной в 2км. Для работников этих организаций аренда 4U может быть интересной.

ЖК UNO City House рядом с метро дорогожичи, там вокруг 5ти этажки, тоже перед окнами ничего не построят. И существенно ближе к центру, чем 4U.

https://lalaland.kiev.ua/
https://luckyland.com.ua/#9f8a47de-0a20 ... f72d8a87ca

прямо возле Ашана, Лавины, Эпицентр (ГЛАВНЫЙ ОФИС). До метро ~2км. Самокатом 10 минут. Окраина. Но из за такого соседства есть целая когорта арендаторов. Через дорогу на стороне новуса еще есть новые жк,

ЖК Welcome Home на Стеценка https://lun.ua/uk/%D0%B6%D0%BA-welcome- ... 1%97%D0%B2. Внешний вид очень бюджетный.

мой друг который собирается переехать из Одессы в Киев в лютом восторге от https://svitlopark.ua/ в Одессе таких масштабных проектов вроде бы нет.

это то что относительно бюджетно. я из этого списка не купил бы ничего, но по своим причинам, на которые не стоит ориентироваться. В Киеве есть только 2 локации где я готов жить. Остальное либо слишком шумно, либо уныло.

чуть не забыл, прямо возле американского посольства есть прикольный ЖК. Через дорогу парк. До метро минут 20-30 пешком. по дороге к метро берестейская тоже будут новые жк.

По Одессе посмотрите «Жемчужина» 43 (ул. Каманина, 16а/3)
https://dom.ria.com/uk/realty-prodaja-k ... 59950.html

50 куе халява... за такие деньги в киеве только суперэконом на самой окраине. А жемчужина 43 после войны сделает х2
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 09 лют, 2025 15:02, всього редагувалось 16 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2432 раз.
Подякували: 3426 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 10:33

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Підкажіть, чи стикався хтось з фінмоніторингом при розрахунках за нерухомість через банк? Кажуть що вище двох мільйонів гривень блокують кошти.
Sandor

Подякував: 35 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 11:47

Wirująświatła написав:аренда это гемор, аренда в другом городе это огромный гемор. плавали знаем.

Зате мені норм, бо я сам знімаю у власниці, яка живе в сусідньому місті, раз в місяць тільки приходить її родичка за розрахунком і все.
  Wirująświatła написав:валютные ОВГЗ как бы не гавкнули, имхо самый опасный инструмент, в банки разве что по чуть чуть. Кто сказал что банкопадов не будет? кроме того появляются разные варианты блокировки счетов, короче не для нашей страны это развлечение.

А хтось зараз тримає депозити саме в банках? Валютні облігації і депо тримати взагалі майже немає сенсу з ризиком отримати по курсу НБУ на момент вводу адміністрації. В мене вже давно немає депо в банках, бо ОВДП вигідніше і хоч гарантуються державою (виплата), а не фондом грабування, небезпека тільки якщо сьогодні виплата по ОВДП і в цей день чи наступного вводиться тимчасова адміністратрація. Але і в цьому випадку тримати до 600к грн, раптом війна закінчилася і почали діяти гарантії ФГВФО, а не держави, як зараз. В банках тримати тільки гривню, в валюті - ні.
  Wirująświatła написав:Где хранить нал - отдельный вопрос, кто то выследит/узнает и тю-тю. Нет в Украине безопасного актива как сохранить деньги.

Для себе вирішив тримати валюту в банківському сейфі, бо нічого безпечнішого не знайшов. Трохи більша частина в доларі в сейфі, інша частина в грн ОВДП. Така собі типу диверсифікація. Ще думав для диверсифікації купити якусь недорогу 1к або смарт квартиру в Дніпрі (до 15-17к) і здавати в оренду, але потім відкинув цю ідею, бо фронт з кожним днем йде в цю сторону, а не навпаки. Хіба десь в іншому місті, але тоді ми знов повертаємось до питання адміністрування.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3669 раз.
Подякували: 5914 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 11:56

Striker написав:Зате мені норм, бо я сам знімаю у власниці, яка живе в сусідньому місті, раз в місяць тільки приходить її родичка за розрахунком і все.
  Striker написав:але тоді ми знов повертаємось до питання адміністрування.
если арендатор ответственный особого администрирования не нужно.
Wirująświatła

Подякував: 2432 раз.
Подякували: 3426 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 12:03

Wirująświatła написав:
  Striker написав:Зате мені норм, бо я сам знімаю у власниці, яка живе в сусідньому місті, раз в місяць тільки приходить її родичка за розрахунком і все.

Де ж таких знайти)
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 12:06

Striker написав:
  Wirująświatła написав:

Де ж таких знайти)
Орендувати самому!
Faceless
Модератор

Подякував: 1470 раз.
Подякували: 8148 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 12:07

Striker написав:...
Для себе вирішив тримати валюту в банківському сейфі, бо нічого безпечнішого не знайшов...
так, само може прилетити по цьому банку...
Востаннє редагувалось GALeon в Нед 09 лют, 2025 13:33, всього редагувалось 1 раз.
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лют, 2025 13:29

GALeon написав:так, смо може прилетити по цьому банку...

Або в будь-який інший будинок чи куди завгодно. Жодної різниці між тим, чи це буде власна квартира, чи банк. От нещодавно біля мене в Дніпрі на Перемозі прилетів Шахед в дах, в 5 хвилинах від мене.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
  #<1 ... 1219912200122011220212203 ... 12263>
Форум:
+ Додати
    тему