Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:ввести термін рівеня печерскості, так званий рівень справжності
до речі життя на «справжньому» Печерську не є дуже комфортним, кажу як людина, яка з дитинства мріяла там жити і реалізовала свою мрію в декількох місцях і в декількох місцях там працювала, маючи там офіси
не дуже там зручно, приблизно так само як і в місті Ярослава на Старокиївській горі
Нова забудова і синя гілка рулять
Спорить с Вами как з киянином не имею права, но вийдя со станции Арсенальная и пройдя 300 метров до консульства(кияни знають яко,о), я понял шо я би тут жив , потом парк и ещё больше захотелось, нажаль не поталанило
ви би жили, а я якраз там вже пожив, до того ж в декількох локаціях і мав там офіси підприємств, я ж казав, для мене в молодості саме Печерськ і Липки були в найвищому приорітеті, але пожив і попрацював там деякий час я зробив для себе певні висновки, тим паче маю всі можливості порівняти
Печерськ і Липки по факту є урядовим центром з усіма витікаючими
а діловий центр Києва зараз це Нова Забудова між площами Українських Героїв і Либідською з умовним центром на Троїцькій площі
kingkongovets написав:в моєму житті була ще одна мрія, яку я реалізував і був розчарований - заміський будинок серед соснового лісу
прожив в такому будинку в Ірпені 5 років і зрозумів що це явно не моє
+
лет 10 назад отговорил своего хорошего знакомого от покупки подобного, он уже готов был давать зададок за дом, ну а речь о сумме вы поднимаете) после длительной беседы за вискарём убедил не делать глупость а снять подобный дом в аренду на годик пожить на пробу, ну результат вы понимаете) до сих пор благодарит)))
alkasander написав:[quote="5902474:Бетон"]Суха нудна інфа, як роблю я, не цікава. Якось я набирав 5 млн, лям. Коли міг їздити за місто. Це дійсно потужний інструм
ведете ТТ про ремонти? поділитесь?
Ой не надо)
Печерск для многих мечта. Но мне нравится район золотых ворот, пейзажка
ти знаєш, в моєму житті була ще одна мрія, яку я реалізував і був розчарований - заміський будинок серед соснового лісу
так шо мрії - то таке як хотєлки продаваноа[/quote]А якщо не секрет - які ключові речі, що розчарували? Занадто самотньо? Далеко до благ цивілізації?
Бетон написав:[quote="5904294:alkasander"][quote="5902474:Бетон"]Суха нудна інфа, як роблю я, не цікава. Якось я набирав 5 млн, лям. Коли міг їздити за місто. Це дійсно потужний інструм
ведете ТТ про ремонти? поділитесь?
Ой не надо)
Печерск для многих мечта. Но мне нравится район золотых ворот, пейзажка
ти знаєш, в моєму житті була ще одна мрія, яку я реалізував і був розчарований - заміський будинок серед соснового лісу
так шо мрії - то таке як хотєлки продаваноа[/quote]А якщо не секрет - які ключові речі, що розчарували? Занадто самотньо? Далеко до благ цивілізації?[/quote]і самотньо, і далеко, і не вистачає краєвида з перспективою, і шалена кількість додаткових проблем, і відсутність бажання кожень день жарити мʼясо і бухати з друзями дома і те де
kingkongovets написав:в моєму житті була ще одна мрія, яку я реалізував і був розчарований - заміський будинок серед соснового лісу
+
лет 10 назад отговорил своего хорошего знакомого от покупки подобного, он уже готов был давать зададок за дом, ну а речь о сумме вы поднимаете) после длительной беседы за вискарём убедил не делать глупость а снять подобный дом в аренду на годик пожить на пробу, ну результат вы понимаете) до сих пор благодарит)))
Перед ирпенём я построил небольшой домик в районе голубых озер в районе канадки. Порубал дрова пару раз. Пожарил что-то. Повалялся с ковидом. Продал в 22 осенью + 20куе к тому, что вложил. Не моё это, скучно