|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 29 лис, 2025 18:54
посетитель написав:Точно.Як раз по такій "вкрай необхідній " НОВІЙ розвязці за більше ніж мільярд гривень(1.32 якщо точніше )їжджу майже кожен день.Нє, ну воно канєшна зручно і всьо такоє, але особисто мене дивує така необхідність.Ну і коли як не зараз будувати нові стадіони - теж картина перед очима.В той час як діти вчаться часткова онлайн так як укриття не підготовано і всі за розкладом на можуть бути присутні в школі.
не зрозумів до кінця сенс цього посту - під час війни обовʼязки по розвитку та підтримування нормального стану столиці і її інфраструктури треба відмінити, а на КМДА навісити функціі МО? так ми їх не для того обирали ви транспортний експерт типу «інженера» Петрука? чи вмієте будувати дешеві і якісні розвʼязки краще? ви достатньо комфортно живете в доглянутому місті під час війни, яке постійно піддається безпрецедентним обстрілам, ще не баченим в світовій історіі і все ще чим то незадоволені? моя вам порада - не гневіть бога зи: за власну брехню, що мости і розвʼязки почали будувати і реконструювати тільки після початку війни вибачитись бажання нема? ззи: функціі КМВА вже погуглили, чи ви вище цього, головне - накинути з дивану гівнеця?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2760 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 лис, 2025 19:05
kingkongovets написав:знаю одного з їх місцевих топів, який раніше працював в кока-колі
часом нє Олександром звуть?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 1457 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 лис, 2025 19:21
Прохожий написав: kingkongovets написав:знаю одного з їх місцевих топів, який раніше працював в кока-колі
Олександром)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 лис, 2025 19:45
kingkongovets написав:Прохожий написав: kingkongovets написав:знаю одного з їх місцевих топів, який раніше працював в кока-колі
Олександром)
Ф......о?)))
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 лис, 2025 20:06
Прохожий написав: kingkongovets написав:Прохожий написав:[quote="5911514:kingkongovets"]знаю одного з їх місцевих топів, який раніше працював в кока-колі
Олександром)
Ф......о?)))[/quote]Г….т)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 лис, 2025 20:20
kingkongovets написав:Прохожий написав:Прохожий написав:часом нє Олександром звуть?
Олександром)
Ф......о?)))
Г….т)[/quote] тоді маку щастя бо Ф....о після коли у кінці 90х на початку 00х став гендіром та привів потужну компанію заліза та ІТ до колапсу у 2015му та був гвнебно вигнан власником(запізно)...
-
Прохожий
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 лис, 2025 23:04
kingkongovets написав:посетитель написав:Точно.Як раз по такій "вкрай необхідній " НОВІЙ розвязці за більше ніж мільярд гривень(1.32 якщо точніше )їжджу майже кожен день.Нє, ну воно канєшна зручно і всьо такоє, але особисто мене дивує така необхідність.Ну і коли як не зараз будувати нові стадіони - теж картина перед очима.В той час як діти вчаться часткова онлайн так як укриття не підготовано і всі за розкладом на можуть бути присутні в школі.
не зрозумів до кінця сенс цього посту - під час війни обовʼязки по розвитку та підтримування нормального стану столиці і її інфраструктури треба відмінити, а на КМДА навісити функціі МО? так ми їх не для того обирали ви транспортний експерт типу «інженера» Петрука? чи вмієте будувати дешеві і якісні розвʼязки краще? ви достатньо комфортно живете в доглянутому місті під час війни, яке постійно піддається безпрецедентним обстрілам, ще не баченим в світовій історіі і все ще чим то незадоволені? моя вам порада - не гневіть бога зи: за власну брехню, що мости і розвʼязки почали будувати і реконструювати тільки після початку війни вибачитись бажання нема? ззи: функціі КМВА вже погуглили, чи ви вище цього, головне - накинути з дивану гівнеця?
Те що я бачу і по чому я їжджу до війни не було.І так, я дійсно не розумію яка така нагальна потреба будувати ці багатомільярдні розв'язки, естакади, стадіони і т.п.Будь це в мирний час я б перший говорив би що дивіться як все правильно роблять.У військовий час я це не розумію.Ну або у нас усі військові потреби повністю закриті і стільки грошей що їх можна пустити на таке будівництво. Один просто гроші роздає, інший дороги будує.І в той же час розповідають про те що грошей на дронову програму не вистачає.Парадокс.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 236 раз.
-
-
Профіль
-
-
|