|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 09 гру, 2025 19:08
UA написав:В інтернеті пишуть про новий закон, що обкладе всю без винятку оренду квартир податком 23%.
Який ще новий закон? В чому саме новина? Фізособи і так мають платити 23% від здачі в оренду, якщо вони не здійснюють цю діяльність як ФОПи.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 гру, 2025 20:48
UA написав: BIGor написав: UA написав:В інтернеті пишуть про новий закон, що обкладе всю без винятку оренду квартир податком 23%. Українські орендарі (особливо біженці) напевно радуються, що оренда здорожчає (думаю на 10-15%) та всі витрати по поточному ремонту тепер на них. В усьому світі Витрати сплачуює кінцевий споживач. Україна не стане винятком. Мої поздоровлення всім хто вспів продати.
Правило попиту-пропозиції не вчили? Нащо писати тут цю тупню?
Ти хочешь зі мною помірятись в цій сфері?
Так.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 09 гру, 2025 21:37
BIGor написав: UA написав:Ти хочешь зі мною помірятись в цій сфері?
Так.
Напиши ціну яку сплачуєш за оренду в польському райцентрі. Які умови договору? В Україні робити ремонт коштує дорожче ніж в Польщі.
-
UA
-
-
- Подякував: 1886 раз.
- Подякували: 2369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Вів 09 гру, 2025 22:05
pesikot написав: UA написав:В інтернеті пишуть про новий закон, що обкладе всю без винятку оренду квартир податком 23%. Українські орендарі (особливо біженці) напевно радуються, що оренда здорожчає (думаю на 10-15%) та всі витрати по поточному ремонту тепер на них. В усьому світі Витрати сплачуює кінцевий споживач. Україна не стане винятком. Мої поздоровлення всім хто вспів продати.
На заборі багато чого пишуть ... посилання на новий законопроект ... PS. У тебе класичний варіант, коли ти своє рішення "продати все" виправдовуєшь будь-чим. Здається, ти вже не впевнений в своєму рішенні ... PPS. на моій пам"яті, таких потуг було безліч. Закінчувалось все ... пшиком
Для проведення ефективних реформ, зокрема посадка клептократів - потрібно зовнішнє управління.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1783 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 гру, 2025 22:24
UA написав: BIGor написав: UA написав:Ти хочешь зі мною помірятись в цій сфері?
Так.
Напиши ціну яку сплачуєш за оренду в польському райцентрі. Які умови договору? В Україні робити ремонт коштує дорожче ніж в Польщі.
в польше на ремонт 2к (42 м2 это у них 2к)) я потратил 40куе в 24 году, вроде Учитывая, что проводка была, стяжка, водоснабжение и так далее. Это больше, чем в Киеве. Ремонт в Польше дорогой Качество не видел, чувствую - дерьмо полное. эх костя костя)), твои рабочие с половиной лёгких - такое себе. налог PPE - 8,5%. 23% в Украине никто платить не будет
-
Бетон
-
-
- Подякував: 206 раз.
- Подякували: 470 раз.
-
-
Профіль
-
-
3