Софія написав:ціни на продукти ростуть як на дріжжах((
Пузата хата. Ще додав на касі булочку з сезамом . 156 грн. Скажіть, в якій країні світу такий сніданок менше 4 дол? Може десь в Європі? Ні! Може десь в Африці? Точно ні!
Софія написав:ціни на продукти ростуть як на дріжжах((
Пузата хата. Ще додав на касі булочку з сезамом . 156 грн. Скажіть, в якій країні світу такий сніданок менше 4 дол? Може десь в Європі? Ні! Може десь в Африці? Точно ні!
Ти б ще кулінарію в Сільпо додав для порівняння. Ми живемо в Україні. У нас безробітний має нерухомості і здає в оренду.
Hotab написав:Ще додав на касі булочку з сезамом . 156 грн.
А кофе/кампот? чі з собою приніс
Hotab написав:Скажіть, в якій країні світу такий сніданок менше 4 дол? Може десь в Європі? Ні! Може десь в Африці? Точно ні!
Сніданок 156 х3 (ч,д,д) + обід 250 + вечеря 200 + ще трохи якихось фруктів - яблуко,банан... итого приблизно 55000 грн(1300$) на місяць і це тільки на їжу. Це дуже потужно дешево?
Hotab написав:Ще додав на касі булочку з сезамом . 156 грн.
А кофе/кампот? чі з собою приніс
Hotab написав:Скажіть, в якій країні світу такий сніданок менше 4 дол? Може десь в Європі? Ні! Може десь в Африці? Точно ні!
Сніданок 156 х3 (ч,д,д) + обід 250 + вечеря 200 + ще трохи якихось фруктів - яблуко,банан... итого приблизно 55000 грн(1300$) на місяць і це тільки на їжу. Це дуже потужно дешево?
Все в порівнянні. В світі (принаймні де був я) дешевше ви не поїсте в закладах. (Самостійно готуючи - чому ні). В Африці за 10 дол на морду лиця отак вийде поїсти. Якщо дешевше, це буде на вулиці з мухами, а мʼясо з душком. Овочі і зелень ніколи не бачили холодильника, тому спечені від жари. Про Європу ви і так знаєте ціни, я так думаю.
Vadim_ написав:Сніданок 156 х3 (ч,д,д) + обід 250 + вечеря 200 + ще трохи якихось фруктів - яблуко,банан... итого приблизно 55000 грн(1300$) на місяць і це тільки на їжу. Це дуже потужно дешево?