Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Faceless написав:Ну от бачите, у вас уявлення про страхові від дружини, яка десь там кимось працювала, і ви з апломбом хочете щось заявляти фінансистам з профільною освітою і досвідом. Краще б про мавпочок вже тему створили, як Сібарит пропонував
вы считаете ваше мнение про мое мнение весомым аргументом?
Кроме одного случая что кому то выплатили весь лимит есть еще что то? вас обижает апломб, ну извините я давно вам говорил не воспринимайте все что я пишу буквально, большая часть написанного только чтобы вызвать у читателей те или иные ощущения/эмоции. Считайте что я читаю на публику стихи.
Нет никаких проблем завтра утром кое кому позвонить и всё выяснить, четко и по делу, без вашего великого финансового форума с профильным образованием людей которых я никогда не видел. Тут один со 100 медальками месяц выяснял как ему продать квартиру. А другой с 30ю обещал на вскрытии понюхать мне мозги. Всё что вам нужно знать про текущий уровень форумчан. Серьезные люди если и были, давно ушли, потому что полезной информации здесь крайне мало. Один пафос. Нельзя испортить мавпами то что давно испорчено. На форум забили даже владельцы, сколько уже поиск не работает?
ЛАД написав:Простите, я слабо себе представляю ситуацию, в которой врач предоставляет маме-неспециалисту "хотя бы 5, а лучше 20-40 авторитетных исследований на эту тему
я бы этому врачу рассказал много неприятного прямо в глаза. Если у него нет своих исследований, он должен использовать чужие, по крайней мере знать о них. Иначе таким врачём может работать любой студент медколледжа. Мама может быть неспециалистом, а врач нет. Наука так и движется, проходят исследования, если все правила соблюдены о них пишут авторитетные специализированные сми. Кто считает себя специалистом должен их постоянно изучать. Мы сейчас не говорим о протоколах лечения, только о степени понимания предмета.
то же и в психологии, вы не можете просто взять и что то оспорить. Свои методики, или чужие методики, но свои исследования - пожалуйста. С ними ознакомятся, возможно опубликуют, но даже они не отменяют всех исследований которые были ранее. Потому что в любых методиках присутствует человеческий фактор. И если все методики докажут что "Бог есть", а ваша одна что "Бога нет", поверят не вам.
ЛАД написав:Так какое у вас базовое образование так и не расскажете?
что значит базовое? по моему у всех базовое средняя школа.
Тобто у якоїсь мамці стався інстаграм головного мозку, і вона, без профільних знань, своїй дитині поставила діагноз важкого захворювання, що лікується медикаментозно і вимагає від лікаря рецепт. А той ще має їй обґрунтовано доводити що її вигадка це вигадка? Дуже цікаво
У мене дружина протягом 1 години по інтернету поставила нашій колись 4-місячній дитині діагноз, невідомий на диво в Україні (після того як почула Ого, а що це у вас? від педіатра). Я по інтернету протягом 3 днів зясував, в яких країнах цей діагноз відомий (3 в Європі, Канада і США), як лікується, звязався з провайдерами з Європи, дізнався вартості і умови лікування, обрав країну і провайдера, домовився про приблизну дату першого візиту, придбав квитки на літак, вніс дитину в загранпаспорт, отримав візу - і через 3 тижні після самодіагнозу ми зустрілись з лікарем, і через 6.5 місяців ми успішно завершили лікування
prodigy написав:я скинув у травні 2019 за десять днів 10 кг
Качки могут так воду выгонять перед турниром жёстко сидя на белковой диете Пневмония двусторонняя тоже высушивает быстро(если не добивает) Онкология(диагноз сказали и ты готовишься к горизонтали)
Слово канєш знайоме, ще з фільму «не родись красивой». І щоразу коли бігаєш тижнями по 10км / день щоб знести хоч 5 кг за місяць, думаєш «плять, ну де ця чарівна пілюля, щоб ррраз - і нема сальца на бочині» Мені сподобалась чиясь на форумі фраза «після 40 років мужик жир може спалити тільки в спортзалі, а після 50 - лише в крематорії»))
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 29 січ, 2025 17:10, всього редагувалось 1 раз.
Hotab В связи с ночными бомбежками и увеличением интервала сна до 11 дня получилось достичь "голодное окно" в 16+ часов , желудок видимо вернулся к нормальным размерам, тяга жрачке прошла, вес уходит без химии и спорта.
prodigy написав:я скинув у травні 2019 за десять днів 10 кг
я перший раз наважився на голодування-теж у 2019 (протримавcя 3 дні-скинув 3кг) потім перерив днів 10 і почав (задача була 7 днів не їсти), заварював 200грн ягоди шипшини(шиповник), на 2л води і пив напій (организм не припиняє функцінувати-отвар шипшини стимулює виход желчі з жовчного пузиря (таким чином ви якби дурите організм-що поступила і шлунок їжа, а по факту тільки водичка), а жовчний працює і в шлунку шипшина зменьшує концентрацію соляної кислоти (Шлунковий сік на 99,4 % містить воду (Н2О), в якій розчинені основні компоненти — ферменти, соляна кислота і лукоїди.), можно додати ложку цукру(для смаку), але цукор-це колорії і результат схуднення буде троки гірший.
кому важко 10 днів-попробуйте для початку 3 дні (потім 5), тільки не треба після "голоду" накидуватись на їжу у мене був старпом з пітера (у 2005-2010), той був комплекції нашого спікера Стефанчука (він важив 150+), день голодував а потім за наступні 2 дні -не тільки повертав втрачене, а ще 2кг додавав. Тому таке заняття-це зайвий час, навіть гірше. Якщо важко втрачаеш вагу-то по перше: зменшіти порцію їжи , по друге після 16(17) не їсти (ну може одне яблуко)
на судні важко було тримати стабільну вагу -завжди за рейс(4міс) додавав 2 кг: тому що підход в ночі, або відхід теж у ночі (як Шанхай/Руан/Антвеп 10-12 годин по річці з лоцманом)-щоб не заснути постійно-кофе/печенюшки