Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 26652666266726682669 ... 5037>

Ваші плани щодо вакцинації від COVID

Епідемія коронавірусу в Україні та світі 3.1 5 70
Зробив 3 щеплення, можливо зроблю ще
17%
12
Зробив 2 щеплення, зроблю ще
33%
23
Зробив 2 щеплення і досить
14%
10
Зробив 1 щеплення
0
0
Не буду робити щеплення
31%
22
Інше
4%
3
Всього голосів : 70
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 12:45

Re: Эпидемия коронавируса в мире

  andriykulyk76 написав:Ще раз нагадаю да даними VAERS зафіксовано 8,829 випадків смерті повязаних з щепленням. Відповідно до масштабного 3-річного дослідження ефективності роботи VAERS до цієї системи попадає менше 1% всіх випадків. Відповідно є всі підстави вважати, що за 30 років щеплення відправили на той світ принаймні 880 000 американців.

Це все висмоктано з пальця - 1%, 8 829 померлих. Якщо людина померла від щеплення, то родичи можуть отримати компенсацію, а таких тисяча.
  andriykulyk76 написав:Насправді лише за даними VAERS вже зафіксовано 181 смерть пов'язану із щепленням ковідними вакцинами. Це лише офіційні випадки що потрапили в систему. Якщо ми знову зробимо поправу на те, що до неї потрапляє менше 1%, знову ж, є всі підстави вважати що 18000 американців пішли на той світ завдяки вакцинам від Covid-19. Втім це число в багато разів менше за кількість померлих з причин приписуваних ковіду в США.

Насправді, ще жодного офіційного випадку немає. Є один підозрілий випадок в США смерті здорового чоловіка, від можливих наслідків алергічної реакції. Все інше не підтвердилось, при детальному визначенні причини смерті.
lapay
 
Заблокований
Повідомлень: 13797
З нами з: 01.08.15
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 15:22

Re: Эпидемия коронавируса в мире

  yama написав:В США врачи массово отказываются от вакцины.

Так а смысл?

Если у кого-то были наивные ожидания что с вакцинацией тема с клоундаунами будет закрыта - у меня для вас плохие новости.

Вот светило от медицины что говорит:
Сoronavirus vaccines may not fully prevent people from passing the virus on to others and people who have had the jab should still continue to abide by lockdown restrictions, the deputy chief medical officer for England said

https://www.standard.co.uk/news/uk/jona ... 00923.html

:mrgreen:

больше локдаунов богу локдаунов
больше штрафов богу штрафов
современное многобожьие за год перечеркнувшее все эти ваши христианства и мусульманства
vitaliy_berdinskikh
Аватар користувача
 
Повідомлень: 4863
З нами з: 06.08.19
Подякував: 1099 раз.
Подякували: 642 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 15:38

Re: Эпидемия коронавируса в мире

  lapay написав:Це все висмоктано з пальця - 1%, 8 829 померлих.

З якого пальця? 1%, 8 829 померлих - це офіційні дані. Я ж наводив вище посилання.

  lapay написав:Якщо людина померла від щеплення, то родичи можуть отримати компенсацію, а таких тисяча.

Ні не так. Якщо людина померла від щеплення і родичі знали про програму компенсації (а більшість американців не знають), проявили наполегливість, витратились на дорогого адвоката і т.д. і т.п. а суд в решті решт не знайшов хоч якихось юридичних причин щоб відмовити (до вашого відома більшість справ по компенсації тривають понад 5 років), так от, лише пройшовши все це пекло 1000 людям вдалося отримали компенсацію через смерь родичів від вакцин.
Використовуючи ваш підхід - в Україні взагалі не було жодної смерті через щеплення оскільки немає судових рішень по компенсації шкоди.


  lapay написав:Все інше не підтвердилось, при детальному визначенні причини смерті.

Вище я написав: Те що жодної смерті офіційно не визнано цілком зрозуміло - й так половина людей не хоче колотись, як тільки такі визнання почнуть з'являтись і друга половина значно порідшає. Тільки от що робити з 181 смертями з VAERS?
andriykulyk76
Аватар користувача
 
Повідомлень: 388
З нами з: 14.12.16
Подякував: 54 раз.
Подякували: 83 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 15:52

Re: Эпидемия коронавируса в мире

  andriykulyk76 написав:Тільки от що робити з 181 смертями з VAERS?



The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) is a national early warning system to detect possible safety problems in U.S. licensed vaccines. VAERS is co-managed by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) and the U.S. Food and Drug Administration (FDA). VAERS accepts and analyzes reports of adverse events (possible side effects) following vaccination.

VAERS is not designed to detect if a vaccine caused an adverse event, but it can identify unusual or unexpected patterns of reporting that might indicate possible safety problems requiring a closer look.

Система звітування про несприятливі події щодо вакцин (VAERS) - це національна система раннього попередження для виявлення можливих проблем безпеки в ліцензованих вакцинах США. Спільним управлінням VAERS займаються Центри з контролю та профілактики захворювань (CDC) та Американська адміністрація з контролю за продуктами та ліками (FDA). VAERS приймає та аналізує повідомлення про побічні ефекти (можливі побічні ефекти) після вакцинації.

VAERS не призначений для виявлення, якщо вакцина спричинила несприятливу подію
, але вона може виявити незвичні або несподівані схеми звітування, які можуть свідчити про можливі проблеми безпеки, що вимагають детального розгляду.
lapay
 
Заблокований
Повідомлень: 13797
З нами з: 01.08.15
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 16:09

Re: Эпидемия коронавируса в мире

  lapay написав:VAERS не призначений для виявлення, якщо вакцина спричинила несприятливу подію

Безумовно. Лікар лише констатує - я вколов пацієнту вакцину і він помер. Якщо ви подивитесь на розподіл смертельних випадків після щеплення вакцинами від Covid-19 то побачите, що переважна більшість припадає на перші кілька днів після отримання вакцини, потім - кількість смертей різко падає. Це вказує на те, що щеплення і було основною причиною для переважної більшості смертей, інакше розподіл був би рівномірним по днях.
andriykulyk76
Аватар користувача
 
Повідомлень: 388
З нами з: 14.12.16
Подякував: 54 раз.
Подякували: 83 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 16:27

Re: Эпидемия коронавируса в мире

  andriykulyk76 написав:Безумовно. Лікар лише констатує - я вколов пацієнту вакцину і він помер. Якщо ви подивитесь на розподіл смертельних випадків після щеплення вакцинами від Covid-19 то побачите, що переважна більшість припадає на перші кілька днів після отримання вакцини, потім - кількість смертей різко падає. Це вказує на те, що щеплення і було основною причиною для переважної більшості смертей, інакше розподіл був би рівномірним по днях.

Це вказує на те, що лікарі і пацієнти пов'язують щеплення і смерть пацієнта, тільки якщо між ними був невеликий проміжок часу. Так само і усладнення, що цілком природньо.
Остаточне слово за патолагоанатомом чи лікарською комісією, і вони відсіююють переважну більшість підозрілих віпадків.
lapay
 
Заблокований
Повідомлень: 13797
З нами з: 01.08.15
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 17:08

А можно ли слепо верить VAERS?

Система сообщений о побочных эффектах вакцин ( VAERS ) - это американская программа по безопасности вакцин , совместно управляемая Центрами США по контролю и профилактике заболеваний (CDC) и) Управлением по контролю за продуктами и лекарствами (FDA).
...
CDC предупреждает, что, как правило, невозможно узнать из данных VAERS, вызвала ли вакцина побочное действие или насколько часто это событие могло быть.
...
Ограничения
Как и другие системы спонтанной отчетности, VAERS имеет ряд ограничений, включая занижение отчетности, непроверенные отчеты, непоследовательное качество данных и неадекватные данные о количестве вакцинированных людей. Действительно, активист аутизма по имени Джим Лэйдлер однажды сообщил VAERS, что вакцина превратила его в Невероятного Халка . Отчет был принят и внесен в базу данных, но его сомнительный характер побудил представителя VAERS связаться с г-ном Лайдлером, который затем дал свое согласие на удаление отчета.

https://ru.qaz.wiki/wiki/Vaccine_Advers ... ing_System

VAERS – это добровольная система отчетности. Каждый, например, родитель, медицинский работник или друг больного, кто подозревает связь между прививкой и неблагоприятным событием, может сообщить информацию об этом VAERS. Тогда CDC расследует события и пытается выяснить, действительно ли они были вызваны прививкой.
...
Не все неблагоприятные события, зарегистрированные в VAERS, на самом деле вызваны вакцинами. Многие из них являются просто совпадением во времени двух явлений. С другой стороны, вполне вероятно, что не все случаи неблагоприятных событий, связанных с вакцинацией, регистрируются в VAERS.

CDC утверждает, что данные про многие неблагоприятные события, такие как отек в месте укола, занижены. Однако серьезные неблагоприятные события, согласно CDC, скорее будут зарегистрированы, чем мелкие, особенно, если они произошли вскоре после вакцинации, даже если это просто совпадение и причины на самом деле другие.

http://privivki.com.ua/mify-i-realnost- ... t-vaktsin/
yanyura
 
Повідомлень: 7050
З нами з: 09.01.09
Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.
 
Профіль
7
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 20:56

Re: Эпидемия коронавируса в мире

В России 47-летняя женщина со сниженным иммунитетом полгода болела Covid-19, в результате в ее организме развилось 18 новых мутаций коронавируса.

Об этом сообщают в препринте с описанием случая, опубликованном российскими учеными.

В частности, речь идет о пациентке 47 лет со злокачественной лимфомой. Коронавирусом она заразилась в апреле 2020 года в больнице при прохождении курса химиотерапии. Вплоть до 9 сентября взятые у нее анализы показывали положительный результат на инфекцию.

По данным ученых, было проведено сравнительное исследование мазков, взятых у пациентки весной и в конце лета. Расшифровка генома показала наличие множества новых мутаций, две из которых были идентичны тем, что обнаружили у норок в Дании.

"Авторы работы уточнили, что один из этих "норковых" штаммов раньше находили у другого больного с ослабленным иммунитетом, которого лечили плазмой с антителами", - добавили в описании случая.

В свою очередь, профессор кафедры геномики и биоинформатики СФУ, профессор Геттингенского университета (Германия) Константин Крутовский указал, что более заразный британский вариант вируса (VOC-202012/01), предположительно, изначально тоже появился в организме иммуносупрессированного пациента.
помогают ли прививки от всех мутаций?
vitaliiangel
Аватар користувача
 
Повідомлень: 23137
З нами з: 06.04.16
Подякував: 2396 раз.
Подякували: 3342 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2021 22:13

  vitaliian написав:
В России 47-летняя женщина со сниженным иммунитетом полгода болела Covid-19, в результате в ее организме развилось 18 новых мутаций коронавируса.

Об этом сообщают в препринте с описанием случая, опубликованном российскими учеными.

В частности, речь идет о пациентке 47 лет со злокачественной лимфомой. Коронавирусом она заразилась в апреле 2020 года в больнице при прохождении курса химиотерапии. Вплоть до 9 сентября взятые у нее анализы показывали положительный результат на инфекцию.

По данным ученых, было проведено сравнительное исследование мазков, взятых у пациентки весной и в конце лета. Расшифровка генома показала наличие множества новых мутаций, две из которых были идентичны тем, что обнаружили у норок в Дании.

"Авторы работы уточнили, что один из этих "норковых" штаммов раньше находили у другого больного с ослабленным иммунитетом, которого лечили плазмой с антителами", - добавили в описании случая.

В свою очередь, профессор кафедры геномики и биоинформатики СФУ, профессор Геттингенского университета (Германия) Константин Крутовский указал, что более заразный британский вариант вируса (VOC-202012/01), предположительно, изначально тоже появился в организме иммуносупрессированного пациента.
помогают ли прививки от всех мутаций?


Там у тётеньки и до ковида букет всего.
Ratatui
Аватар користувача
 
Повідомлень: 7922
З нами з: 30.11.12
Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2021 06:00

yanyura, а Вы изменились, причем радикальным образом, и похоже, что стали более благоприятно относится даже к незаконным действиям власти.

Например, ранее, а именно в 2011 году, Вас, как мне показалось, возмущала незаконная деятельность Кабмина хотя бы по ущемлению прав чернобыльцев, афганцев, детей войны:

viewtopic.php?p=1104692#p1104692

  yanyura написав:Только в такой "демократической" стране, как Украина, постановления Кабинета министров (исполнительная власть) имеют силу больше, чем Законы Украины (законодательная власть).

https://news.finance.ua/ru/news/-/25910 ... v-otstavku

А сейчас, когда в условиях коронавируса Кабмин посягнул уже на Конституцию (Основной закон), Вы, на мой взгляд, ищете доводы, чтобы оправдать это посягательство.

Что случилось с Вами? :(
Igneus
 
Заблокований
Повідомлень: 1417
З нами з: 29.08.18
Подякував: 1050 раз.
Подякували: 693 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 26652666266726682669 ... 5037>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: 75stasstas75 і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Валютний ринок у світі 1 ... 796, 797, 798
Anonymous » Суб 13 чер, 2009 23:15
7978 23171406
Переглянути останнє повідомлення
Суб 23 гру, 2023 00:55
Hotab
0 8350
Переглянути останнє повідомлення
Сер 24 сер, 2022 19:11
nazwin
16 10778
Переглянути останнє повідомлення
Суб 20 сер, 2016 16:38
innok
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама