Amethyst написав:Я так розумію, що дарагая редакція погано проаналізувала адаптивні категорії КБ у Сенса, десь половини немає оо, і у Пумби точно пальне є за 1.5% за дебетні.
Звертаємо вашу увагу, що у ПУМБ та Сенс Банку – індивідуальний набір категорій кешбеку для кожного клієнта, тому відсотки та найменування можуть відрізнятися від зазначених у таблиці (с)
Моожуть, але ж вони зовсім відсутні... у загальній то талбиці
Amethyst та і не потрібно їх добавляти, кожен сам собі вибере у додатку порівнявши % кеш беку у інших банків, наприклад в мене proizd ua в сенсі 3%, можливо в когось справді 5%. Потім голова буде вибухати від тих % , щоб зрозуміти що і куди. А взагалі останнім часом кеш беки мізерні, що хочеться закинути ті картки, а лише кортистуватися Win Card, майже на все 2% і не заморочуватися.
Amethyst написав:Я так розумію, що дарагая редакція погано проаналізувала адаптивні категорії КБ у Сенса, десь половини немає оо, і у Пумби точно пальне є за 1.5% за дебетні.
Звертаємо вашу увагу, що у ПУМБ та Сенс Банку – індивідуальний набір категорій кешбеку для кожного клієнта, тому відсотки та найменування можуть відрізнятися від зазначених у таблиці (с)
Моожуть, але ж вони зовсім відсутні... у загальній то талбиці
По Пумбу есть АЗС 1.5% деб. и Аптека 2% деб., но нет Виномаркет 3% деб., как в табл.
greenozon для комуналки FinTech написав що є ПУМБ, або ще можете використати карту Правильна Кредобанку, там до 3К грн на перші 6міс 5%, але то новим клієнтам. Правда якщо відкриєте в цбому місяці, то кеш беку буде діяти починаючи з наступного.