|
|
Додано: Чет 05 гру, 2024 03:38
Так, виявляється і цього їм мало, після невидачі $-вкладів нормальними купюроми, заблокували всі рахунки вдруге і вимагають вже надані їм документи та оновлення двічи оновленої анкети + нові док-ти за останні місяці. Такого знущання в житті не бачив
Додано: Чет 05 гру, 2024 03:40
Бачу ці зміни з 20.12.2024? Чи є посилання на нові тарифи з 20.12.2024? Востаннє редагувалось Visky в Чет 05 гру, 2024 04:01, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Чет 05 гру, 2024 03:58
Дякую за Вільний Плюс, якось прогавив його, тепер теж відкрив. Але він не вічний - на 3 міс, відкриття до 20:00 31 грудня 2024 року. Оскільки можна відкривати декілька, має сенс відкрити ще й 31 грудня, якщо не забути. Взагалі, гарна табличка ставок за «вільними» депозитами та картками:
Додано: П'ят 13 гру, 2024 15:11
Re: izibankПідкажіть, якщо обмежели видаткові операції і я так розумію закрили рахунки і припинили співпрацю, якось можна відновити? І чи не передається ця інформацію у внші банки?
Додано: П'ят 13 гру, 2024 22:08
Re: izibankKentuki, обмеження видаткових операцій відбувається при арештуванні рахунку на підставі виконавчого впровадження (інші банки це впровадження теж бачать). Зазвичай банк припиняє відносини, коли клієнт не може надати документи джерел походження коштів. У цьому випадку рахунок блокується на видаткові операції, клієнт пише заяву на отримання коштів у касі чи перерахування їх на інший свій рахунок в іншому банку (у другому випадку в призначенні платежу буде відповідна відмітка).
Відновлення відносин можливо, але через деякий час. У кожного банку свій час пам'яті таких клієнтів.
Додано: Суб 14 гру, 2024 14:52
Howl
Дякую. Так, схоже другий варіант, аля за не підтверження джерел, причому у Таскомбанку, так як він мене одночасно забанив з ізі за це)) У мене там заборгованість по кредитліму. Погашу його, а далі потрібно писати заявку на закриття рахунку чи вони автоматом закриють? Щоб потім почати відлік, хоча бі півроку, щоб спробувати заново відкритись. Доречі, в Таскомбанку 72 грн. залишилось, але навіть не хочу заморочуватися з заявами. Можу закрити рахунок не виводивши ці кошти, або попросити їх на благодійність перечислити?
Додано: Суб 14 гру, 2024 21:29
У доходи банку можете залишити, при закриті у заяві це вкажите.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|