«Мінфін» хоче дізнатися, що потрібно інвесторам. Розкажіть н

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2021 11:48

«Мінфін» хоче дізнатися, що потрібно інвесторам. Розкажіть н

«Мінфін» розпочинає масштабне дослідження. Наша мета — краще дізнатися про аудиторію порталу, зрозуміти, як наші читачі розпоряджаються заощадженнями, у що вже інвестують, які ще інвестиційні інструменти їм можуть бути цікаві.

У нашому розділі «Бонус від Мінфіну» ми збираємо пропозиції банків і компаній, які залучають гроші вкладників та інвесторів. Можливо, ви вже інвестували з «Бонусом»? Оформили депозит, купили ОВДП або вклалися в онлайн-МФО? Розкажіть про ваш досвід — що сподобалося, чого немає. І які ще пропозиції ви хотіли б побачити на порталі.

Якщо ви готові взяти участь у дослідженні, заповніть невелику анкету і редакція зв'яжеться з вами. Всім учасникам опитування «Мінфін» гарантує повну анонімність. Результати інтерв'ю публікуватимуться на сайті в узагальненому вигляді.

Ми заздалегідь вдячні всім, хто відгукнеться. З вашою допомогою ми зможемо стати краще і приносити більше користі читачам.

Чому нам важливо знати вашу думку
Портал «Мінфін» — один найпопулярніших українських сайтів про інвестиції і фінанси. Ми пишемо для всіх, хто хоче інвестувати і заробляти.

Ми допомагаємо вибрати оптимальні інвестиційні інструменти, оцінити ризики, підрахувати майбутній дохід. До поля зору потрапляють всі без винятку інструменти, які дають можливість вкласти гроші, щоб заробити — від депозитів і нерухомості до криптовалюти і p2p-кредитів.

Наш «Бонус від Мінфіну» починався як програма для вкладників банків. Усі, хто розміщував вклади в банках-партнерах «Мінфіну», отримував надбавку до базової ставки по депозиту.

Тепер у цьому розділі зібрані пропозиції від інвестиційних фондів, банків, НПФ і страхових компаній. І ми плануємо активно розширювати цей розділ у подальшому. Тому нам важливо з'ясувати всі побажання користувачів, щоб врахувати їх при розробці наших інвестиційних пропозицій.

Заповнити анкету для участі в дослідженні
Ірина_
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 4090
З нами з: 14.09.13
Подякував: 985 раз.
Подякували: 1956 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Академія Мінфін
Ірина_ » П'ят 16 гру, 2022 15:43
6 6990
Переглянути останнє повідомлення
Чет 23 лис, 2023 13:32
Ірина_
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама