Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
wildlynx написав:Как это не смешно, но отключить смс можно в предыдущей версии приложения о.банк (том, которое не 2.0).
СМСки, здається, також можна у WEBці віддключати
Та WEBка ж, здається, тільки для обраних (тобто для старих клієнтів Ідеї, у котрих є логін)? Я реєструвався тільки в O.Bank, там наче ніде не можна той логін встановити
wildlynx написав:Как это не смешно, но отключить смс можно в предыдущей версии приложения о.банк (том, которое не 2.0).
СМСки, здається, також можна у WEBці віддключати
Та WEBка ж, здається, тільки для обраних (тобто для старих клієнтів Ідеї, у котрих є логін)? Я реєструвався тільки в O.Bank, там наче ніде не можна той логін встановити
у відділенні можна попросити активувати доступ до вебу правда будуть питатись нащо це вам - настоюйте на своєму і все тут
emeta написав:поддержка пишет, что смс информирование по тарифу О карта+ бесплатное врут?
Якщо я правильно розумію природу питання, то питання вартості смс-інформування потрібно адресувати пакету "Виплатна Ідея" в USD. А от там SMS-інформування про операції за рахунком складає 0,2USD
А щодо тарифу "О-Карта+", то у відділенні мені казали, що в цьому тарифі є комісія за конвертацію Не перевіряв, бо в мене ще картка ще в старому тарифі без +, де комісії за конвертацію немає
nickvp написав:Якщо я правильно розумію природу питання, то питання вартості смс-інформування потрібно адресувати пакету "Виплатна Ідея" в USD. А от там SMS-інформування про операції за рахунком складає 0,2USD
комис даже без наличия самой карты? (или сама карта(пластик?) необходима для онлайнвалютообмена\снятия? )
flysoulfly написав:комис даже без наличия самой карты? (или сама карта(пластик?) необходима для онлайнвалютообмена\снятия? )
Открыть виртуальную карту "без наличия самой карты" не получится. В приложении будет ее номер, срок действия и СВВ. И от платы за СМС согласно тарифу отсутствие или присутствие пластика никак не избавит. Можно снять и без пластика, через операциониста, но с пластиком будет быстрее - сразу в кассу.