Приват лагаєт, шо капець з нарахуванням КБ від Миколайчика ))
|
|
Додано: Нед 15 гру, 2024 13:04
Попереджаю, буду ображати співробітників Приват банку!Сьогодні тричи звертався за допомогою на горячу лінію, та писав персональному менеджеру і впевнений на 100% что у Приваті працюють абсолютно не компетентні співробітники! Не хочу їх називати обмеженими, але інколи здається це саме так. Тому що, коли людині тричи кажеш, що вже була подібна проблема декілька років тому, перевірте будь ласка , порадьтеся з досвідченими спеціалістами - а вона відповідає, що більш досвідчених у Приват банку немає - то це вже діагноз. Задача була перевипустити картку зі збереженням статусу Голд та bin щоб залишився CREDIT, і про це я декілька разів наголошував! відповідь отримав від різних менеджерів-операторів-бовдурів одну й ту саму : при перевипуску не змінюється номер рахунку і якщо картка кредитна, то вона і залишатиметься кредитною. А дебетова картка, яка немає можливості мати кредит, буде дебетовою. Знов наполягав, що кредитна карта не значить що вона має BIN CREDIT - відповідь - бін вас взагалі не стосуєтся, це внутрішня інфа банку...Хочу щоб спільнота та представник(якщо він є) прокоментували це, осьсь скріни -бін чекер зліва сторої карти, зправа нової.
Додано: Нед 15 гру, 2024 14:16
Rack
Те, що представники банків не надто заморочуються відмінностями дебетних та кредитних бінів, то це так, але я не впевнений, чи мають ті представники Привату, які займаються відправкою карт, можливість впливати на бін. Якщо карта не іменна, то підозрюю, що бін не так просто (а то й неможливо) і дізнатися заздалегідь. У мене 2 карти Mastercard "Універсальна Gold", обидві були в заклеєних упаковках, які на вигляд нічим не відрізняються, але одна карта з біном 516874, а друга з 536354. Там на самій упаковці були якісь коди, але я не впевнений, чи можна було через них відносно просто вийти на бін.
Додано: Нед 15 гру, 2024 15:34
Re: ПриватБанкRack, кредитный BIN для картки Уні/Уні-GOLD, якщо оформити на сайті замовлення карток (іменна з фото без індивідуального дизайну):
Щодо BIN карток, то Приват від цього далекий (як із МСС — раніше фахівці й не знали що це таке). Розкрийте запит якось інакше.
Додано: Нед 15 гру, 2024 18:03
Підкажіть, хто скористався на практиці - в приваті тепер овдп без додаткових комісій?
Раніше наче було за відкриття рахунку цп, щомісячно за облік, за покупку/продаж тощо?
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:40
Re: ПриватБанкУ новий рік з новим iPhone з «Оплатою частинами» та Visa
з 5 грудня 2024 до 5 січня 2025 Зробіть святкові купівлі вже зараз, а платіть за них частинами! Скористайтеся можливістю розподілити витрати та насолоджуйтеся новенькими покупками одразу після придбання Якщо ви ще не купували з «Оплатою частинами», пропонуємо зробити це саме зараз. Адже маємо приємні подарунки! 👉 Реєструйтеся в акції Детальніше за посиланням:
Додано: Пон 16 гру, 2024 03:09
Така сама ситуація в комфі, не полінувався зробити повернення і оплатив нормальною картою.
Додано: Пон 16 гру, 2024 11:26
До чого тут відправка??? Перевипуск карти робиться у додатку, натисканням кнопки, та триває 20 секунд. Ніяке маленьке звірятко не загортає шоколад у фольгу співробітник не заклеює картку у конверт і не відправляє її вам поштою. Насправді, це не тільки проблема Привата - МОНО мені підклало таку саму свиню останній раз, але після звернення, зробили безкоштовний перевипуск іменної карти, та вибачились. А ці, клоуни, ще з мене дурня роблять. Востаннє редагувалось Rack в Пон 16 гру, 2024 11:51, всього редагувалось 2 разів.
|
|