|
UKRSIBBANK BNP Paribas Group |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 27 січ, 2023 23:03
emeta написав:Закрыть карту можно в любом отделении?
Да, но предварительно через чат или горячую линию нужно поменять с "родного" отделения на текущее.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 167 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 11:43
nighthawk5 написав: Honestus написав:Но консультант в чате написал, что кешбека по этой карте именно от банка уже не будет.
Якраз подумував нарешті зважитись і відкрити собі цю картку. Тепер не поспішатиму, дякую за новину)
Але бонуси від гипермаркету АШАН на цю його карту продовжують нараховуватися. Це лише Укрсиббанк скасував свій кешбек по цій карті.
-
Honestus
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:51
Honestus написав:Це лише Укрсиббанк скасував свій кешбек по цій карті.
Бонуси від Ашану я вже і без цієї карти маю (тільки збиваютися можуть раз в рік з 2% до 1.5%) А без кешбеку від банку ця карта вже програє монобанці, де поки ще є кешбек на продукти. Плюсів стало менше, в принципі щось подібне як і в їх конкурента Сільпо з його БВР.
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 361 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:52
ВIВ написав:Откройте на членов семьи как появится новая акция.
Залежить що буде за акція, плюс в мене вже дехто теж мав їх картки) Імхо якщо сума до 1000 гривень то воно не дуже й того вартує)
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 361 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 07:12
Из приложения пропали контакты персонального менеджера. Это что, значит меня выкинули из виртуального отделения?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 11:29
ВIВ написав: emeta написав:прилетело 500 СЄП и карта на полку до следующего атракциона
Следующий только для новчков. Рекомендую закрыть.
Да кто его знает когда уже пора закрывать Я открывал только ради 10% кишмиша А потом прилетело смс с акцией 20 транзакций
-
emeta
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 196 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 11:34
Ferlakur написав:Из приложения пропали контакты персонального менеджера. Это что, значит меня выкинули из виртуального отделения?
Ви останню картку як вiдкривали? Менi пiдтримка сiбасу сказала, що оскiльки я останню картку вiдкривав безпосередньо у фiзичному вiддiленнi - воно перетягло усi рахунки до себе i тепер я обслуговуюсь у них, а право на персмена-вiртуальщика я в пiдсумку втратив. Хоча на мiй останнiй день народження вiн мене ще поздоровляв i пропонував усiлякий непотрiб (страховки, картки без плюшок тощо)
-
Alien
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Пон 30 січ, 2023 13:41
Alien написав: Ferlakur написав:Из приложения пропали контакты персонального менеджера. Это что, значит меня выкинули из виртуального отделения?
Ви останню картку як вiдкривали? Менi пiдтримка сiбасу сказала, що оскiльки я останню картку вiдкривав безпосередньо у фiзичному вiддiленнi - воно перетягло усi рахунки до себе i тепер я обслуговуюсь у них, а право на персмена-вiртуальщика я в пiдсумку втратив. Хоча на мiй останнiй день народження вiн мене ще поздоровляв i пропонував усiлякий непотрiб (страховки, картки без плюшок тощо)
Відкривав у відділенні. А закрити рахунок можна через чат? Чи теж тільки у відділення йти?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 13:51
Ferlakur написав:Відкривав у відділенні. А закрити рахунок можна через чат? Чи теж тільки у відділення йти?
Можно но зададут вопросы почему не можете прийти лично. Пишите что мол далеко от цивилизации. Возможно пару раз придется повторить ...
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 30 січ, 2023 13:55
Alien написав: Ferlakur написав:Из приложения пропали контакты персонального менеджера. Это что, значит меня выкинули из виртуального отделения?
А де її можна було випустити, щоб не втратити, завітати до віртуального? Я свою востаннє перевипускав у фіз. відділенні іще коли з'явилась зарплатна і обслуговування персменом досі не втратив.
-
klug
-
-
- Подякував: 340 раз.
- Подякували: 1127 раз.
-
- Профіль
-
3
|
+ Додати тему