|
Піреус Банк МКБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 16 тра, 2023 02:10
Alien написав: emeta написав:А что тут кешбек сгорает каждый месяц? Не переносят на следующий? Какая сумма минимальная для вывода? Сколько потратить нужно в месяц? Информации в приложении по кешбекам никакой(
Наскільки я пам'ятаю - мінімальна сума яку платить Піреус - 10 грн. в місяць. Якщо менше - дійсно згоряє. І пам'ятаю, що в правилах кешбеку інформація про все це була. Ну а те що її немає в додатку - все-таки сам кешбек регламентований правилами, а не додатком - читайте першоджерела - там воно має бути.
Знаєте... У мене був цікавий досвід з цього приводу. Так сталося, що за березень я не набрав 10 грн кешбеку на вихід. Подумав, що все, згоріло. Але коли отримав за квітень і порахував, зрозумів, що виплатили і те, що набігло за квітень, і те, що було нараховано за березень (включаючи одну покупку за кінець лютого, яка теж припала на березень). Із чого я зробив висновок, що якщо менше 10 грн, то не згоряє, а просто виплатиться наступного місяця.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1002 раз.
- Подякували: 4806 раз.
-
- Профіль
-
6
13
2
Додано: Вів 16 тра, 2023 02:40
Искатель написав: Alien написав: emeta написав:А что тут кешбек сгорает каждый месяц? Не переносят на следующий? Какая сумма минимальная для вывода? Сколько потратить нужно в месяц? Информации в приложении по кешбекам никакой(
Наскільки я пам'ятаю - мінімальна сума яку платить Піреус - 10 грн. в місяць. Якщо менше - дійсно згоряє. І пам'ятаю, що в правилах кешбеку інформація про все це була. Ну а те що її немає в додатку - все-таки сам кешбек регламентований правилами, а не додатком - читайте першоджерела - там воно має бути.
Знаєте... У мене був цікавий досвід з цього приводу. Так сталося, що за березень я не набрав 10 грн кешбеку на вихід. Подумав, що все, згоріло. Але коли отримав за квітень і порахував, зрозумів, що виплатили і те, що набігло за квітень, і те, що було нараховано за березень (включаючи одну покупку за кінець лютого, яка теж припала на березень). Із чого я зробив висновок, що якщо менше 10 грн, то не згоряє, а просто виплатиться наступного місяця.
я Вам говорил про это...
-
S i m
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 02 чер, 2023 08:18
Підскажіть, будь ласка, чому не проходить жоден онлайн платіж? Ліміти є. Можливо, в налаштуваннях щось потрібно змінити, хоча є вже все перерив, чи це якийсь баг банку?
-
gooks808
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 02 чер, 2023 08:29
gooks808 написав:Підскажіть, будь ласка, чому не проходить жоден онлайн платіж? Ліміти є. Можливо, в налаштуваннях щось потрібно змінити, хоча є вже все перерив, чи це якийсь баг банку?
Може це.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 535 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 02 чер, 2023 13:03
ingtrans, дякую!
-
gooks808
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 02 чер, 2023 18:56
А безналом никак не выйти с Винкард? За сдергивание тоже комис?
-
la9
-
-
- Подякував: 485 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 02 чер, 2023 21:36
la9 написав:А безналом никак не выйти с Винкард? За сдергивание тоже комис?
никак
-
cohan
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 15:02
попробовал оплатить винкартой Какой то цирк у них в додатке отображается Не то что mcc кода нет, ни времени транзакции, ни собственно самой транзакции вместо этого отображена какой то payment card operations платёж с другой суммой Сам банк Київ Білоруська 11
Или тут оно только по будням работает?
-
emeta
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 214 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 16:01
emeta тут не варто дивитись що вони там пишуть у додатку. Я, коли вінкард була основною (до вересня 2022 коли інші банки почали включати кешбеком), зазвичай платив карткою, не читав зміст операцій додатку і фактично усі нормальні операції окешбечувались. За активного використання картки в травні-червні 2022 лише 2 операції не окешбечились (у тих випадках коли кешбеку не було там дійсно були продавці достатньо стрьомні). Тому якщо вам важливий саме кешбек - ігноруйте що там пише банк. МСС там точно нема. Але кешбек платять чесно
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 720 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:14
Alien написав:emeta тут не варто дивитись що вони там пишуть у додатку. Я, коли вінкард була основною (до вересня 2022 коли інші банки почали включати кешбеком), зазвичай платив карткою, не читав зміст операцій додатку і фактично усі нормальні операції окешбечувались. За активного використання картки в травні-червні 2022 лише 2 операції не окешбечились (у тих випадках коли кешбеку не було там дійсно були продавці достатньо стрьомні). Тому якщо вам важливий саме кешбек - ігноруйте що там пише банк. МСС там точно нема. Але кешбек платять чесно
меня бесит отсутствие обратной связи, вот с этой самой белорусской проще юзать ТасВериКард за кредитные, хоть и меньше кешьек выходит а уж когда Аккорд 2% продуктами радует - нафиг этих греков
-
cohan
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|