|
ТАСКОМБАНК |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 15 сер, 2024 11:36
sens
Міграція карток в TAS2U – це перекредитування старої картки на Very Card за рахунок нового кредитного ліміту. Тобто, буде відкрита Very Card з новим кредитним лімітом. Наразі даний процес знаходиться на тестуванні в банку. Вкажіть Ваше ПІБ та ІПН, в особисті повідомлення – уточнимо інформацію щодо суми запропонованого кредитного ліміту.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 15 сер, 2024 12:36
TASCOMBANK написав:sens Міграція карток в TAS2U – це перекредитування старої картки на Very Card за рахунок нового кредитного ліміту. Тобто, буде відкрита Very Card з новим кредитним лімітом. Наразі даний процес знаходиться на тестуванні в банку. Вкажіть Ваше ПІБ та ІПН, в особисті повідомлення – уточнимо інформацію щодо суми запропонованого кредитного ліміту.
Скільки часу є на подумати? Мені не треба щось нове ,ліміт у 50 к влаштовує. Від спорт є ще ліміт ,тому не бачу необхідність мені пропонувати щось додатково
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 943 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Чет 15 сер, 2024 15:03
sens написав:Від спорт
спортбанк RIP
-
greenozon
-
-
- Подякував: 463 раз.
- Подякували: 1635 раз.
-
- Профіль
-
1
1
3
Додано: Чет 15 сер, 2024 21:29
greenozon написав: sens написав:Від спорт
спортбанк RIP
У кого як,в застосунку залишається саксес дебіт та кредит,ощадний рахунок з виплатою кожної п'ятниці
-
sens
-
-
-
- Профіль
-
3
Додано: П'ят 16 сер, 2024 08:26
sens написав: greenozon написав: sens написав:Від спорт
спортбанк RIP
У кого як,в застосунку залишається саксес дебіт та кредит,ощадний рахунок з виплатою кожної п'ятниці
але це вже продукти ТАСу... а спортбанк пішов в історію ж!?
-
greenozon
-
-
- Подякував: 463 раз.
- Подякували: 1635 раз.
-
- Профіль
-
1
1
3
Додано: П'ят 16 сер, 2024 09:12
greenozon написав: sens написав: greenozon написав:спортбанк RIP
але це вже продукти ТАСу... а спортбанк пішов в історію ж!?
Но речь шла о лимите. Лимите который дал спорт. И данный лимит не менялся. Поэтому вполне корректно писать что лимит от спорта не зависимо что там и где кануло в лету. Зы. И да сам спорт был продуктом таса.
-
WallNutPen
-
-
- Подякували: 344 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: П'ят 16 сер, 2024 14:54
Два ліміти по двох різних картках з різними умовами - у кого ріп ,тому так склалося. Мені спорт 1 % кешбек достатньо, виключно коли є потреба в розрахунку
-
sens
-
-
-
- Профіль
-
3
Додано: Суб 17 сер, 2024 06:38
sens написав: TASCOMBANK написав:sens Міграція карток в TAS2U – це перекредитування старої картки на Very Card за рахунок нового кредитного ліміту. Тобто, буде відкрита Very Card з новим кредитним лімітом. Наразі даний процес знаходиться на тестуванні в банку. Вкажіть Ваше ПІБ та ІПН, в особисті повідомлення – уточнимо інформацію щодо суми запропонованого кредитного ліміту.
Скільки часу є на подумати? Мені не треба щось нове ,ліміт у 50 к влаштовує. Від спорт є ще ліміт ,тому не бачу необхідність мені пропонувати щось додатково
Від себе додам Вікенд карта була в мене з лімітом ,проте під час війни банк спочатку обнулив ліміт, потім взагалі закрив. По б-5 за телефоном підтримка вказує що перехід добровільно (!). Тому є 3 роки дії картки що дозволяє й далі користування продуктом.
-
sens
-
-
-
- Профіль
-
3
Додано: Суб 17 сер, 2024 06:46
TASCOMBANK написав:Тобто, буде відкрита Very Card з новим кредитним лімітом.
Прийшла смс-ка з рекламою цієї картки і з текстом що Very Card "до 200 000 грн чекає на тебе!" Довго і наполегливо кліпав і посміхався до дії, щоб відкрити картку в додатку і відкрив з КЛ 0 грн. Ну не такого результату очікував. І ось тепер не знаю чи чекати, що появиться КЛ, чи є якісь адекватні шляхи його отримати, бо з 0 якось не цікава.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 104 раз.
- Подякували: 1055 раз.
-
- Профіль
-
1
1
Додано: Суб 17 сер, 2024 06:47
Ой+ написав: TASCOMBANK написав:Тобто, буде відкрита Very Card з новим кредитним лімітом.
Прийшла смс-ка з рекламою цієї картки і з текстом що Very Card "до 200 000 грн чекає на тебе!" Довго і наполегливо кліпав і посміхався до дії, щоб відкрити картку в додатку і відкрив з КЛ 0 грн. Ну не такого результату очікував. І ось тепер не знаю чи чекати, що появиться КЛ, чи є якісь адекватні шляхи його отримати, бо з 0 якось не цікава.
Це натяк що старі продукти і ліміти краще працюють.
-
sens
-
-
-
- Профіль
-
3
|
+ Додати тему