|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 28 січ, 2023 18:27
tzeery608 написав:Уважаемый банк заказала валюту $ в три этапа через десять дней валютный депозит окончился ещё в 01 2021 году вопрос при снятии валюты кешем я должна платить какой то процент ? Оператор точно мне не ответила или можно мне оформить карточку чтоб снимать валюту?
Все залежить від того, куди була виплата коштів з депозиту після його закінчення. Якщо ви відкривали його з картки, то виплата буде на ту саму картку, і ви можете зняти суму в касі без комісії. Якщо відкриття було із поточного рахунку, то і видача також буде з нього. В такому випадку, при знятті коштів в касі з поточного рахунку, комісія буде 1,5% від суми. До 16.11 розмір цієї комісії був 1% Як варіант, якщо у вас кошти на поточному рахунку, щоб уникнути комісії можна відкрити картку в потрібній валюті і перевести суму туди, після чого зняти кошти вже з картки без комісії.
Востаннє редагувалось Sense Bank в Суб 28 січ, 2023 18:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 1206 раз.
-
- Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 січ, 2023 18:33
Sense Bank написав: Якщо ви відкривали його з картки, то виплата буде на ту саму картку, і два рази на місяць ви можете зняти суму в касі без комісії.
Що це ви таке написали, для Тарифа якого карткового рахунку/пакету? Чи були якісь зміни в Тарифах за останні 30 дн? На скільки мені відомо, то клієнт може знімати БЕЗКОШТОВНО з КАРТКИ скільки завгодно разів гроші, які повернулись туди з будь-якого депо. Для цього, можливо, буде необхідно попередньо звернутись до менагера для уточнення суми повернутого депо 
-
Amethyst
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 706 раз.
-
- Профіль
-
1
9
Додано: Суб 28 січ, 2023 18:37
Amethyst написав: Ukrainian написав:А що комусь 10 робочих днів зророблять погоду? От чисто теоретично яку суму валюти (потенційних відсотків) ти втрачаєш за 10 днів ?
Теоретично? Практично я за останні півроку заробляю 200 баксів на 2400 баксах за 93 календарних доби. Але тьотя Ала вирішила зажати на 14 календ. (10 роб.) мій оборотний капітал Тобто Алка поцупила 200/93*14 = 30 баксів. Ганьба! Але, не дай Боже, якщо б я розміщувався кожен мясяц, на ще й на акк дружини і тещі... то все, капець 
Ми говоримо про легальні і доступні середньостатистичному вкладнику способи збереження та примноження.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 770 раз.
-
- Профіль
-
-
1
Додано: Суб 28 січ, 2023 18:38
Amethyst Змін в тарифах не було, а як би були, то про них обов'язково би повідомили 👌 Так, якщо знімати кошти із депозиту, то кількість не має значення. Моя помилка. Дякую, що виправили 😅
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 1206 раз.
-
- Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 січ, 2023 18:52
Ukrainian написав:Ми говоримо про легальні і доступні середньостатистичному вкладнику способи збереження та примноження.
а це шо? Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуВсе легально, НБУ і ДПСУ у курсі дєла.
-
Amethyst
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 706 раз.
-
- Профіль
-
1
9
Додано: Суб 28 січ, 2023 19:05
Sense Bank написав: tzeery608 написав:Уважаемый банк заказала валюту $ в три этапа через десять дней валютный депозит окончился ещё в 01 2021 году вопрос при снятии валюты кешем я должна платить какой то процент ? Оператор точно мне не ответила или можно мне оформить карточку чтоб снимать валюту?
Все залежить від того, куди була виплата коштів з депозиту після його закінчення. Якщо ви відкривали його з картки, то виплата буде на ту саму картку, і ви можете зняти суму в касі без комісії. Якщо відкриття було із поточного рахунку, то і видача також буде з нього. В такому випадку, при знятті коштів в касі з поточного рахунку, комісія буде 1,5% від суми. До 16.11 розмір цієї комісії був 1% Як варіант, якщо у вас кошти на поточному рахунку, щоб уникнути комісії можна відкрити картку в потрібній валюті і перевести суму туди, після чого зняти кошти вже з картки без комісії.
спасибо за оперативный и квалифицированный ответ карта была открыта под валютный депозит но уже к сожалению ехpiry 2021 год постараюсь решить этот вопрос вотделении банка в Киеве не хочется терять % и так кеш лежал два года без автопролонгации просто на текущем счету меня не было в Киеве два года
-
tzeery608
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 20:05
Alien написав:Вибачте але я як людина яка присвятила 15 рокiв свого життя готiвковому обiгу в БСУ можу з абсолютною впевненiстю сказати, що за будь-яких критичних ситуацiй (а я пережив кризу революцiй помаранчевої та гiдностi + перioд воєнних дiй 2014-2015 рокiв, кризу нацiоналiзацiї Приватбанку коли з логiстикою в масштабах країни були дiйсно суттєвi проблеми) питання доставки готiвки у будь-яку точку України можна вирiшити за 2, максимум 3 банкiвськi днi. Замовляти за 10 РОБОЧИХ днiв - це абсолютна нiсенiтниця. Це вiдвертий показник нехтування банком iнтересiв вкладникiв та намагання банком якомога довше покористуватись його коштами БЕЗКОШТОВНО - це i є наразi основна мета СЕНСБАНКУ.
Та это и так понятно, банк нагло врет, валюта подвозится с хранилищ за 1-2 банковских дня. Это просто видать кто-то спустил сверху указания, удерживать бесплатно вкладчиков 2 недели. Лично я уже давно послал альфу с ее 2 неделями, полно нормальных, даже мелких банков, которые не занимаются такой х*рней.
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:15
Amethyst написав: Ukrainian написав:А що комусь 10 робочих днів зророблять погоду? От чисто теоретично яку суму валюти (потенційних відсотків) ти втрачаєш за 10 днів ?
Теоретично? Практично я за останні півроку заробляю 200 баксів на 2400 баксах за 93 календарних доби. Але тьотя Ала вирішила зажати на 14 календ. (10 роб.) мій оборотний капітал Тобто Алка поцупила 200/93*14 = 30 баксів. Ганьба! Але, не дай Боже, якщо б я розміщувався кожен мясяц, на ще й на акк дружини і тещі... то все, капець 
Так а чого не замовите валюту за два тижні до завершення депо?
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:22
Sense Bank написав:emeta Повінстю розуміємо вас та ваше невдоволення щодо такої ситуації 😥 Але це пов'язано із особливостями доставки валюти в умовах військового стану. Всі служби банку докладають максимальних зусиль для задоволення потреб клієнтів у готівці . Але наразі попит перевищує можливості.
Ого, збирався сюди 100к загнати, зараз запитаю, чи можу я замовити валюту за два тижні до закінчення депозита?
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:22
ukr0014959 написав: Amethyst написав: Ukrainian написав:А що комусь 10 робочих днів зророблять погоду? От чисто теоретично яку суму валюти (потенційних відсотків) ти втрачаєш за 10 днів ?
Так а чого не замовите валюту за два тижні до завершення депо?
Тому що замовлення приймається на суму, не вищу від залишку на картковому рахунку, отже, не раніше закінчення депозиту.
-
Julio
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|