|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:22
Sense Bank написав:emeta Повінстю розуміємо вас та ваше невдоволення щодо такої ситуації 😥 Але це пов'язано із особливостями доставки валюти в умовах військового стану. Всі служби банку докладають максимальних зусиль для задоволення потреб клієнтів у готівці . Але наразі попит перевищує можливості.
Ого, збирався сюди 100к загнати, зараз запитаю, чи можу я замовити валюту за два тижні до закінчення депозита?
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:33
Це точно, бо вчора замовив евро, хоча кошти на депозиті, правда це ощадний
-
ukr0014959
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:34
ukr0014959 написав: Sense Bank написав:emeta Повінстю розуміємо вас та ваше невдоволення щодо такої ситуації 😥 Але це пов'язано із особливостями доставки валюти в умовах військового стану. Всі служби банку докладають максимальних зусиль для задоволення потреб клієнтів у готівці . Але наразі попит перевищує можливості.
Ого, збирався сюди 100к загнати, зараз запитаю, чи можу я замовити валюту за два тижні до закінчення депозита?
Замовити і отримати це принципово різні речі. 
-
nord
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 21:43
Ну поки, завжди віддавали в день на коли замовлено, правда чекати
-
ukr0014959
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 22:40
tzeery608 написав:спасибо за оперативный и квалифицированный ответ карта была открыта под валютный депозит но уже к сожалению ехpiry 2021 год постараюсь решить этот вопрос вотделении банка в Киеве не хочется терять % и так кеш лежал два года без автопролонгации просто на текущем счету меня не было в Киеве два года
Так є ж депозит "ощадний" на вимогу під 2% річних в доларах. Можна в СенсСуперАпп оформити. А з нього замовляти не знімаючи.
-
ustinovse
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Суб 28 січ, 2023 22:45
tzeery608 написав:спасибо за оперативный и квалифицированный ответ карта была открыта под валютный депозит но уже к сожалению ехpiry 2021 год постараюсь решить этот вопрос вотделении банка в Киеве не хочется терять % и так кеш лежал два года без автопролонгации просто на текущем счету меня не было в Киеве два года
Ёоо. А шо вы не пользовались Сенсом? Открыли бы удаленно сбер-й и перегнали бы туда гроши. Небойсь и за неактивность уже по 3..4уе/мес наснимали вам  Или удаленно можно было (пере)открыть Пакет, хватило бы и Вайта с валютной картой, с которой можно было расчитываться за рубежом. Сейчас, я думаю, вам стоит таки перевыпустить карты и разместиться на сберегательном, там снятие через 14 дней (любимый Алкин размер) нашару, сразу при размещении сможете и гроши заказать Учтите, что если таки собираетесь пользоваться картами дальше (больше месяца), то нужно разобраться с их условно-бесплатным обслуживанием (в Тарифах), и перейти на пуши вместо СМС-инфо. Ну или позакрывать все счета (а не только карты)
-
Amethyst
-
-
- Подякував: 262 раз.
- Подякували: 708 раз.
-
- Профіль
-
1
9
Додано: Суб 28 січ, 2023 23:24
Щось лячно за представника, зараз знов зникне.
-
qreaton
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 260 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 29 січ, 2023 02:00
Amethyst написав: Ukrainian написав:А що комусь 10 робочих днів зророблять погоду? От чисто теоретично яку суму валюти (потенційних відсотків) ти втрачаєш за 10 днів ?
Теоретично? Практично я за останні півроку заробляю 200 баксів на 2400 баксах за 93 календарних доби. Але тьотя Ала вирішила зажати на 14 календ. (10 роб.) мій оборотний капітал Тобто Алка поцупила 200/93*14 = 30 баксів. Ганьба! Але, не дай Боже, якщо б я розміщувався кожен мясяц, на ще й на акк дружини і тещі... то все, капець 
ну по перше у алки 90 днів. уже в вашому прикладі різниця 11 календарних днів буде. по друге - який відсоток на депозит там де 93 днів і в алки? і по третє - можна не чекати 14 днів а продати по курсу каси відразу і піти на нове коло. всі ці пункти врахувавши можна обрахувати реальний (а не намальований алкою) курс обміну. алка завжди мухлювала з цифрами заманюючи привабливим фасадом цифр але потім на нюансах відігруючись. ми на на то і свинорили щоб все врахувати 
-
mephala
-
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 851 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 29 січ, 2023 02:06
kuzmich написав: Это просто видать кто-то спустил сверху указания, удерживать бесплатно вкладчиков 2 недели.
каким образом это бесплатно? на ощаднике 2%. это поболе чем в некоторых банках на годовых депозитах. так что удерживать - да. бесплатно - нет.
-
mephala
-
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 851 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 29 січ, 2023 08:52
mephala написав: kuzmich написав: Это просто видать кто-то спустил сверху указания, удерживать бесплатно вкладчиков 2 недели.
каким образом это бесплатно? на ощаднике 2%. это поболе чем в некоторых банках на годовых депозитах. так что удерживать - да. бесплатно - нет.
мне нужна валюта сразу, а не перекладывать на ощадники под 1.6% - сколько вы заработает за 2 недели, переложив валюту на ощадник, мне даже лень считать, ибо мне кажется, что даже не хватит на проезд в маршрутке
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|