то вже буде не строковий депо

|
|
![]() Питання до представників банку стосовно коректності відображення даних про облікову ставку по депозиту швидкий, який закінчується у понеділок і по якому відмінена пролонгація. Чому ваш додаток показує по діючому вкладу ставку 0,01%? Ось скрін.
![]() Аналогічна картина булі учора коли додаток показував, що до кінця дії вкладу 2 дні з 3х. По вкладу швидкий який автопролонгувався на вихідних ставку показує правильно 12%. То чому по діючому вкладу відображається недостовірна інформація? ![]() Re: Sense BankAlien, якщо вклад завершується на вихідні, то видача йде в наступний робочий день, а відсотки нараховуються за ставкою 0,01 % річних.
![]() Alien Також, можлива ситуація, коли в дату пролонгації за депозитом відображається технічна процентна ставка 0,01%. Це пов'язано з процесом оновлення ставок в системі. Актуальна ставка відобразиться на наступний день.
Відсотки за дату пролонгації нараховуються за актуальною ставкою, а не за технічною. /Андрій
![]() Howl Мій випадок не стосується того що ви пишете. Вклад відкритий у робочий день 17 і закінчується у робочий день 20. Відсотки і тіло вкладу будуть виплачені 20го. 18 та 19 це дні коли депозит діє, а ставка в ці дні згідно договору має бути 12%. А додаток у ці дні чомусь показує 0,01% (17 в день відкриття показував 12%). То до чого тут 0,01%? Ви справді упевнені що за ці дні відсотки нарахують по ставці 0,01%? За 18, за 19 чи навіть за обидва ці дні? Тобто за 17-те буде 12, а за 18-19 - 0,01%? Я якраз перевен, що відсотки нарахують і виплатять завтра правильно, але наразі додаток чомусь показує не достовірну ставку. Вангую що напевне самі відсотки вже нараховані за усі дні десь після закриття РД 17-го і для самого банку фактично по усім базах даних депозит вже закритий. Може вже й на виплату відсотків та депозиту в базі даних існують меморіальні ордери створені 17 чи 18 березня з датою проведення по рахунку 20м. Адже саме по такому алгоритму банк працював ще нещодавно. Потім хтось занадто дуже "кмітливий" вирішив що не треба щоб клієнти передчасно могли бачити і навіть витрачати нараховані відсотки, які по рахунку проведуться лише в понеділок. Внаслідок цього змінили час відображення нарахованих відсотків, а алгоритм лишили без змін - система вважає депозит і відсотки вже поверненими а тому показує не реально діючу ставку, а технічну 0,01%. Втім навіть розуміючи чому воно відображається так - вважаю, що це не правильно і цей момент треба доопрацьовувати
![]()
Андрій я вам привів конкретний приклад - вклад на даний момент діє, пролонгація відмінена і я так розумію знов активована вже не може бути. Причому ставка 0,01% світилась і учора. То при чому тут "ситуація, коли в дату пролонгації за депозитом відображається технічна процентна ставка 0,01%."? Ні 18 ні 19 не є датою пролонгації цього депозиту. І 20 не буде датою пролонгації - це буде датою закінчення депозиту. Можливу причину чому ваша система відображає не корректу ставку я описав у попередньому повідомленні. Втім вказана причина лише пояснює, але жодним чином не виправдовує той факт що ставку додаток відображає не коректно, тому вважаю що розробникам вашого ПЗ цей момент треба переробляти ![]()
Спробуйте на цю ситуацію глянуть з точки зору клієнта банку, а не працівника. Наприклад у Вас сьогодні пролонгація депозиту, Ви бачите 0.01% і шо це означає? Ви будете телефонувать до банку, де Вам розтлумачать термін технічна ставка? Та Вам пофіг шо у тому банку внутрі і шо таке технічна ставка, Вас цікавить за якою ставкою депозит пролонгується. Якщо серед форумчан це питання піднімалось не один раз, то уявляю скільки запитують інші клієнти. ![]() Переказ за кордонПідкажіть будь ласка чи можливо зараз виконати переказ в USD за кордон при наявності валютний картки банку? Вчора погуглив, наче заборонено лише гривню пересилати, а валюту можна. Якщо так, краще visa чи mc? Р2Р чи платіжна система?
Або підкажіть кращий варіант переказу, сума 300$. Також є картка Мони$ Дякую ![]() Спасибо вам, добрый человек за ваш необдуманный пост на ветке с живым оф. предом. И хотя вы не ответили на его вопрос, результат не заставил себя долго ждать. Теперь после него заказать валюту до окончания депо даже через персмена уже не удастся. Сегодня и я и супруг пытались это сделать, но и ему и мне был ответ - указанием сверху заказ валюты только после окончания депозита. Хотя раньше проблем с заказом через персмена не было никогда, поэтому иногда всё-таки лучше молчать, чем говорить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|