Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
mephala написав:Amethyst а якщо кожні 3 дні накопичуються тільки 0,5 цента? то от кожні 6 днів і повинні виплатити 1 цент.
Та ніі, якщо 0.5, то повинні кожні 3 дні по 1 центу нараховувати... То ж треба просто правильно підгадати з сумою розміщення і потім вже косити бабло кожні 3 дні
Тут нещодавно місцеві зірви-мільйонери таврували за пости про 100 за РКО на Хамоні, тепер бачиш як обернулося рахують центи.
а казали розумні люди, всі в одному човні, не кажи гоп, сотка цент збереже.
Ув. офпреды, В можно в след. мес. вернуть ореховую категорию на аптеки в целом? Я так понимаю, с отдельными сетями пока не получается, так не помешали бы и 1-2% в общем...
Arien написав:Ув. офпреды, В можно в след. мес. вернуть ореховую категорию на аптеки в целом? Я так понимаю, с отдельными сетями пока не получается, так не помешали бы и 1-2% в общем...
Це не залежить від офпредів. Категорії вам визначає програма. Причому якщо ви в минулому часто користувались "аптеками" можете найближчим часом на них не розраховувати. Бо система пропонує те чим ви зазвичай не користувались у минулому. На мій погляд якщо не маєте пудри від Тасу відкрити у них же Верікард
Arien написав:Ув. офпреды, В можно в след. мес. вернуть ореховую категорию на аптеки в целом? Я так понимаю, с отдельными сетями пока не получается, так не помешали бы и 1-2% в общем...
так у меня и щас есть Аптеки у Алки(ото пилюля намалёвана), правда за 1%, поэтому я Тасей пользуюсь
так у меня и щас есть Аптеки у Алки(ото пилюля намалёвана), правда за 1%, поэтому я Тасей пользуюсь