Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 720721722723724 ... 824>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.7 5 71
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
10%
7
2- Погане. Некомпетентне.
7%
5
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
12
4- Добре. Як і повинно бути.
38%
27
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
28%
20
Всього голосів : 71
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 06:47

Alien написав:
  greenozon написав:а де є кращі пропозиції?

Ізі-банк - 1.5% брудними і за кредитні і за свої
Вєрка від Тасі - 1% ЧИСТИМИ за кредитні
Спортбанк - 1% брудними за кредитні (0.7% брудними за свої - це гірше ніж у Сенсі). Якщо попередній місяць у "Рюкзаку" було постійно не менше 10к грн. кешбек буде 1.5%
Монобанк та ПУМБ - 1% брудними за власні (0.75% за кредитні - тут як у Сенсі)

Тобто краще ніж у Сенсі майже усюди де є кешбек на продукти. І до того ж у всіх перерахованих банках - більш менш нормальна система виводу кешбека а не дебільні кеш'Ю, де по суті вам кешбек дають не реальними грошима, а новою покупкою (гроші за яку вам потім повернуть)

Абсолютно вірно. Izibank - лідер по продуктам вже кілька місяців. Хто ще не відкрив - можу дати рефералку (у особисті, звичайно).
Верка - теж непогано, але 1,2075% від Ізі трішечки краще, ніж 1% від Вєри (ти Б5)
Продукти у Альфі (вибачте, у Сенсі...) - для лінивих.
Искатель

Подякував: 979 раз.
Подякували: 4794 раз.

Профіль
6
13
2
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 09:27

Нарахування та сплата відсотків в сенсі по новому

В доповнення до вчорашньої інформації стосовно того, що в сенсі після переходу на сеп-4 сталися суттєві зміни в питанні нарахування та сплати відсотків на вихідних хочу додати таке:
1. Зміни стосуються не тільки гривневих, а і валютних депо. Причому зміни стосуються і договорів, у яких передбачена як щомісячна виплата відсотків так і капіталізація Сьогодні по одному з таких доларових депо успішно відбулася капіталізація відсотків.
2. Хто сумнівався що по відкритому на вихідних депо відсотки можуть за вихідні не заплатити - схоже помилився. Так, у мене ще не закінчився триденний депо відкритий учора до 4 квітня. Але мій висновок ґрунтується на іншому прикладі. Зокрема учора я поповнив інший депо, термін дії якого мав закінчитись сьогодні. Так ось по цьому депо відсотки за один день на суму поповнення були таки нараховані та виплачені. Отже тема реально працює.
3. А ось, що як виявилось на вихідних таки не працює - це... Відміна пролонгації. Депо, який по строку діяв до сьогодні і по якому вчора перемикач пролонгації був поставлений у положення "вимк" - виявився пролонгованим ще на 3 дні, хоча відсотки по ньому таки впали на рахунок. Причому перемикач лишився у положенні "вимк". Отже вимкнути пролонгацію на вихідних, якщо депо закінчується поточними вихідними неможливо. Щоб усі кошти (а не тільки відсотки) таки впали на рахунок у вихідні - вимкнення пролонгації необхідно робити не пізніше п'ятниці.
Alien

Подякував: 63 раз.
Подякували: 612 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 10:47

Добрий день! Питання до представника банку. Хотів замовити готівку для зняття у відділенні Києва на Повітрофлотський проспект 36. Завжди туди замовляв та отримував без проблем. Зараз звернувся у чат, мені відмовили в замовленні на це відділення. Дали список, куди тепер можна замовляти і які мені не підходять. Як зараз замовити готівку конкретно на це віддалення? Можливо, підійти до менеджера у відділенні чи ще якісь варіанти? Дякую.
Alex_TT

Подякував: 120 раз.
Подякували: 395 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 11:03

Alex_TT Відділення на Повітрофлотському проспекті доступне для замовлення готівки. Я переглянув ваш чат і вже переговорив з колегою, що з вами спілкувалась. Скоріш за все трішки запрацювалась і не помітила це відділення в переліку. Особисто від себе приношу вибачення за такий конфуз 😅 Напишіть, будь ласка, в чат і вам допоможуть із замовленням готівки

/Андрій
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 141 раз.
Подякували: 1238 раз.

Профіль
2
1
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 11:41

Sense Bank написав:Alex_TT Відділення на Повітрофлотському проспекті доступне для замовлення готівки. Я переглянув ваш чат і вже переговорив з колегою, що з вами спілкувалась. Скоріш за все трішки запрацювалась і не помітила це відділення в переліку. Особисто від себе приношу вибачення за такий конфуз 😅 Напишіть, будь ласка, в чат і вам допоможуть із замовленням готівки

/Андрій

Дякую! Все вийшло.
Alex_TT

Подякував: 120 раз.
Подякували: 395 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 12:14

Alex_TT Радий був вам допомогти 😉

/Андрій
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 141 раз.
Подякували: 1238 раз.

Профіль
2
1
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 13:45

Re: Sense Bank

Alien написав:після переходу на сеп-4 сталися суттєві зміни

Я не розумію до чого тут СЕП до АБС і кардпроцесінХу?
З новим СЕП4 гроші будуть зараховані на (карт)рахунок і у вихідні, але внутрібанк і сінхронізація з картою може бути виконана зі звичайною затримкою(регламентом) для АБС.
ІМХО, зараз смузісти поки настроюють отой СЕП4 і гонять наскрізь всі гроші, але за тиждень-два всі крантики АБС то позакручують і буде нове щастя для клієнта :mrgreen:
Amethyst

Подякував: 297 раз.
Подякували: 762 раз.

Профіль
1
9
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 14:30

Amethyst написав:

З новим СЕП4 гроші будуть зараховані на (карт)рахунок і у вихідні, але внутрібанк і сінхронізація з картою може бути виконана зі звичайною затримкою(регламентом) для АБС.
ІМХО, зараз смузісти поки настроюють отой СЕП4 і гонять наскрізь всі гроші, але за тиждень-два всі крантики АБС то позакручують і буде нове щастя для клієнта :mrgreen:

Вони пишуть для кількості.
А без того, швидкісний скоро закриють або ставку знизять до дна. Тож проблема відпаде само собою.
idealstorm

Подякував: 18 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 02 кві, 2023 14:46

Amethyst написав:

Я вас розумію і в принципі погоджуюсь що СЕП та АБС з процесінгом не прямоповязані речі. Втім хочу звернути вашу увагу просто на 1 фразу представника банку, на яку звернув увагу вчора я. Ця цитата ось з цього повідомлення viewtopic.php?p=5560784#p5560784 і звучить так:
  Sense Bank написав:дійсно, із-за того, що відбувся перехід на СЕП 4.0, відтепер відсотки по депозиту будуть нараховуватися й у вихідний день. Так само й закриття депозиту може бути у вихідний день, відтепер не потрібно чекати понеділка
Як на мене у цій цитаті представник банку визнав наявніть причинно-наслідкового зв'язку між введеннями сеп-4 та змінами які наразі спостерігаються в Сенсі з нарахуванням та виплатою відсотків.
Звичайно представник банку теж може помилятись, або зміни можуть мати тимчасовий характер і скоро будуть відкочені назад. Але наразі все виглядає саме так
Alien

Профіль
3
Повідомлення Додано: Пон 03 кві, 2023 08:19

Згідно ось цього посилання https://sensebank.com.ua/upload/cashu/P ... 42023.html сенс сьогодні планує провести в чаті додатку вікторину на знання власне сенсу. Перші правильно відповівші на питання отримають по 100 бонусів горіхами. Втім наразі у чаті відповідна кнопка відсутня. Підтримка на питання коли - відповідає що конкретного часу запуску вікторини немає. Пропонує слідкувати за оголошеннями в інстаграмі або періодично заходити у додаток
Alien

Профіль
3
  #<1 ... 720721722723724 ... 824>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: акет, Djus, Ferlakur, ramaz, ramzes4 і 3 гостей