Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
DjPavel написав:Кредитовый слип проводится контрагентом, и таким образом не является операцией проведенной Клиентом, аналогично reversal. Мне не нужно давать дефиницию что такое reversal, а что такое кредитный слип. Я это прекрасно знаю. Но по скольку вы ссылаетесь на ДКБО банка, я поступаю аналогично.
Запитання до офіційного представника Sense Bank, щоб я надалі не витрачав час даремно і перевів діалог у юридичну площину (тут і надалі українською):
1. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що reversal (скасування або відміна раніше проведеної операції) по транзакції, яка була повністю погашена клієнтом банку на розрахункову дату, і в результаті якої у клієнта по картці (в рамках даної транзакції) виник баланс власних коштів, не зменшує заборгованість пільгового періоду.
2. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що в банку можлива ситуація, при якій у клієнта по кредитній картці буде одночасно: а) баланс власних коштів і відсутність загальної заборгованості, б) одночасно з цим буде заборгованість по пільговому періоду.
3. Чи підтверджуєте ви, як офіційний представник АТ "СЕНС БАНК", що банк не вважає ситуацію, що склалася з нарахуванням відсотків по рахунку дані по якому були надані офіційному представнику Sense банку у приватних повідомленнях, помилкою, та вважає даний підхід прийнятним, попри те, що ДКБО банку або інша офіційна інформація на сайті банку не містить чіткої інформації з цього приводу, і не зважаючи на те, що даний підхід не є загальноприйнятим у банківському секторі України, а отже є таким що вводить клієнта в оману.
Перед відповіддю я раджу вам ще раз проконсультуватися з підтримкою банку, та ознайомитися зі Законодавствовм України, а саме ст. 55 Закону України "Про банки і банківську діяльність", ст. 12 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", Постановою НБУ № 168, ст. 15 Закону України "Про захист прав споживачів".
Оскільки вважаю, що дане питання порушує права ваших клієнтів, прошу надати відповідь тут для загального ознайомлення.
Відсутність відповіді на дане повідомлення у встановлений законом строк буду вважати порушенням Закону України "Про звернення громадян". Інформація для ідентифікації мене як заявника, а також копія письмового звернення згідно ст. 5 ЗУ "Про звернення громадян" буде надана банку в особистих повідомленнях.
Вітаю!
Повертаюся до вас із зворотнім зв'язком.
Ми детально перевірили цю ситуацію, яка виникла. Дійсно, технічно Reversal не погашає пільговий період, проте загальну суму заборгованості зменшує. Ваш випадок є унікальним, і його передавали до відповідного підрозділу для аналізу. Було прийнято рішення повернути вам %% та РКО.
Дякую що вашою активністю це підсвітили. Додатково на вас буде очікувати подарунок у відділенні банку, в котре вам буде зручно звернутися. Підкажіть, будь ласка, в яке відділення ви зможете звернутися?
подскажите, камрады нашел тут в додатке раздел "мої кошти" понабирал ОВДПшек, я так понимаю АТБ карту можно ложить на полку? Чтоб не нарваться на финмон? Как тут с єтим?
emeta написав:подскажите, камрады нашел тут в додатке раздел "мої кошти" понабирал ОВДПшек, я так понимаю АТБ карту можно ложить на полку? Чтоб не нарваться на финмон? Как тут с єтим?
АТБ карта не кредитна? Фінмон тут лояльний - мене не турбував при суттєво більшому балансі.
emeta написав:подскажите, камрады нашел тут в додатке раздел "мої кошти" понабирал ОВДПшек, я так понимаю АТБ карту можно ложить на полку? Чтоб не нарваться на финмон? Как тут с єтим?
АТБ карта не кредитна? Фінмон тут лояльний - мене не турбував при суттєво більшому балансі.
а кредитку не дают ( Это как с Глобусом, помню размещал кучу депозитов, пользовался картой.. не прошибешь
Также со своей стороны 31 июля специально сделал транзакции в Моно и Абанке, по которым в августе сделал reversal. В Монобанке - сумма уменьшила задолженность льготного периода , которая сформировалась на 31.07.2024. В Абанке- к сожалению не удалось сделать операцию reversal технически (не прошла по терминалу). Но как минимум опыт Монобанка подсказывает, что reversal должен уменьшать задолженность по транзакции, если транзакция была до расчетной даты, а reversal уже после. Если нужно могу выписки также предоставить.
Также со своей стороны 31 июля специально сделал транзакции в Моно и Абанке, по которым в августе сделал reversal. В Монобанке - сумма уменьшила задолженность льготного периода , которая сформировалась на 31.07.2024. В Абанке- к сожалению не удалось сделать операцию reversal технически (не прошла по терминалу). Но как минимум опыт Монобанка подсказывает, что reversal должен уменьшать задолженность по транзакции, если транзакция была до расчетной даты, а reversal уже после. Если нужно могу выписки также предоставить.
Так, звичайно, буду вам вдячний за приклад. Зможете, будь ласка, скриншоти або виписку надіслати нам на пошту help@sensebank.com.ua? В темі листа можете вказати що Reversal. Дякую!