Ви не розумієте, для розробників краще, щоби клієнт якнайдовше втикав в їх додаток.
Київстар, Сенс вийшли з однієї колиски. Перший додав кучу непотрібного спаму, чекаємо на ігри в ССА, виконання завдань, непотрібні ачівки...
|
|
Додано: П'ят 08 лис, 2024 11:25
Re: Sense BankВи не розумієте, для розробників краще, щоби клієнт якнайдовше втикав в їх додаток.
Київстар, Сенс вийшли з однієї колиски. Перший додав кучу непотрібного спаму, чекаємо на ігри в ССА, виконання завдань, непотрібні ачівки...
Додано: П'ят 08 лис, 2024 12:58
так. таскати на створені шаблони було взагалі рульно так як навіть якщо вони в папках лежать то папка відкривалася. в мене тільки одне приходить на розум - хтось пролобіював рекламу спеціальних пропозицій в додатку.
Додано: Суб 09 лис, 2024 12:20
Re: Sense BankПанове, а жива ще можливість закрити карту АТБ з окремим рахунком і відразу відкрити картку АТБ, як додаткову картку до РЭД? І чи можна те саме зробити і з карткою Вигода? Ну тобто закрити її і відкрити вже не як окремий рахунок, а як додаткову до картки РЕД ?
І чи взагалі була така можливість? Бо начебто тут писали про таке, але не можу знайти.
Додано: Суб 09 лис, 2024 12:44
Re: Sense BankКартка АТБ може бути одна, або як основна, або як додаткова. Можна закрити основну картку "АТБ" та одразу оформити "АТБ" як додаткову до іншого рахунку. І з Вигодою така ж картина) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Додано: Суб 09 лис, 2024 12:58
В мене і Вигода так відкрита -- додаткова до Ред. Чо ото 2 рази платити РКО
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:20
дякую )
Додано: Нед 10 лис, 2024 15:44
Гарні новини, адже після перевірки від партнера — бонуси були нараховані, питання розв'язано! Дякую вам велике за ваше терпіння 💙 З повагою, Володимир 💎
Додано: Вів 12 лис, 2024 13:45
Як можна перенести шаблони платежів з веб версії до моб версії? Я так розумію розробникам до цього діла немає бо у ТЗ не написали, то що робити клієнту? Тільки не кажіть що руками кожен айбан копіювати та створювати нові шаблони
Додано: Вів 12 лис, 2024 14:44
DmitryZP Ви можете виконати операцію у веб-версії, після чого вона з'явиться в історії у Sense SuperApp. На неї можна буде натиснути та створити шаблон вже у застосунку. Ось інструкція як у застосунку створити його
*Андрій
Зараз переглядають цей форум: Eldarien, Solar_simfi і 4 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|