Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
1finanсier написав:Не зрозуміло - до недавна на найактивнішій гілці 6 днів немає взагалі ніяких повідомлень???
з початку війни кількість активних карток скоротилась вдвічі. це перше. по-друге, державний банк - тому ніяких ініціатив, ніяких заманух. хіба що роблять послуги дорожчими під виглядом акцій
от відмінять кредити Хамелеон - тоді побачити стогін
1finanсier написав:Не зрозуміло - до недавна на найактивнішій гілці 6 днів немає взагалі ніяких повідомлень???
з початку війни кількість активних карток скоротилась вдвічі. це перше. по-друге, державний банк - тому ніяких ініціатив, ніяких заманух. хіба що роблять послуги дорожчими під виглядом акцій
от відмінять кредити Хамелеон - тоді побачити стогін
Оксюморонний державний приват зараз фонтанує пропозиціями до своєї днюхи, а сенс скромно відповідає тільки кешбеком до дня св. Патріка.
Driver написав:Или слишком много активных клиентов (которые создавали здесь движ) поуходили отсюда, как и грозились
й відмовилися від халявного Хамону? всі тут. а от коли Хамон поріжуть - ось тоді буде буря
й халявних розстрочок донедавна - но це банк "успішно" фіксить...
Ну у меня даже 2 хамона - каждый с отдельным счетом... А толку? Лимита банка не дает с весны 22го. Болтаются три года и использовались изредка для транзита и снятия нала. Аналогично ч раздрочками и всякими акциями типа орехи за покупки на выхах за кредитные... Как в том анекдоте - нету ножек нету мультиков . Так что таким как я - банка не интересна от слова совсем. Пот летом этого года закончится пятилетний валютный депо заключенный в 2020м,а в январе 2027, заключенный в 2022 и можно хамоны будет у закрывать вместе с пакетками. Ред кстати и евровую фасткард уже давно закрыл. А эти пока пусть болтаются. Но в этой банке я похоже все вкусные части креветок уже откушал, то что мне банка предлагает - я такое не ем.
Driver написав:Или слишком много активных клиентов (которые создавали здесь движ) поуходили отсюда, как и грозились
й відмовилися від халявного Хамону? всі тут. а от коли Хамон поріжуть - ось тоді буде буря
й халявних розстрочок донедавна - но це банк "успішно" фіксить...
Ну у меня даже 2 хамона - каждый с отдельным счетом... А толку? Лимита банка не дает с весны 22го. Болтаются три года и использовались изредка для транзита и снятия нала. Аналогично ч раздрочками и всякими акциями типа орехи за покупки на выхах за кредитные... Как в том анекдоте - нету ножек нету мультиков . Так что таким как я - банка не интересна от слова совсем. Пот летом этого года закончится пятилетний валютный депо заключенный в 2020м,а в январе 2027, заключенный в 2022 и можно хамоны будет у закрывать вместе с пакетками. Ред кстати и евровую фасткард уже давно закрыл. А эти пока пусть болтаются. Но в этой банке я похоже все вкусные части креветок уже откушал, то что мне банка предлагает - я такое не ем.
банк бачить, що у вас є депозити - навіщо вам кредитки? а якщо серйозно, то навіьт не знаю чому. мені в 2022 ліміти не зрізав, бо не мав чого - вони були вибрані. й я навіть прогавив - чомусь банк дозволив збільшити ліміти Хамону з 30 до 50 т грн - єдине, я не зрозумів - лише для тих, хто вже мав, чи давав ліміти новим клієнтам. агов, хтось отримав ліміт Хамону після початку війни?
ну й друга проблема - у банка великий відсоток проблемних клієнтів-фізосіб. тому надає лише дорогі кредити (хоча інколи й відносно дорогі, з розумним відсотком) - але вони ж й найбільш ризиковані. я ж кажу, банк державний - на прикладі Привату бачу, що відповідальність на себе брати ніхто не хоче