Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Прикольно, сьогодні погрався, відправив, на ПУМБу ще нічого не прийшло, а на сайті вестерна в розділі відслідковування переказу за номером, статус - отриманий. Получатель забрал перевод. Хм (((
Oberon написав:Прикольно, сьогодні погрався, відправив, на ПУМБу ще нічого не прийшло, а на сайті вестерна в розділі відслідковування переказу за номером, статус - отриманий. Получатель забрал перевод. Хм (((
Там він стає отриманим раныше, ніж приходить на карту.
mustbe написав:Кто ещё не сделал выклык за международный перевод - поторопитесь, осталось пара дней...
Mustbe, дякую! Нагадайте, будь ласка, куди направляти подяку. Ну и автор, пиши ещё)))
На моём сайте в конце любой страницы с таблицами есть кнопка "Помочь проекту (донат)...". Которая ведёт на эту монобанку: Поддержка проекта "Финансовые таблицы" by mustbe Список донатеров текущего месяца обновляется мгновенно, онлайн. Сразу после доната вы увидите себя и свой платёж в списке донатеров
Вітаю. Пумба не дає оплатити інтернет. Пише - не вдалося додати послугу. Після видалення послуги і спробі додати знову - сервіс постачальника тимчасово не працює, спробуйте пізніше. І так вже декілька днів. Волинські оптичні мережі. Це тільки в мене, чи Пумба взагалі прикрила оплату інтернета? Подякую
valya написав:Вітаю. Пумба не дає оплатити інтернет. Пише - не вдалося додати послугу. Після видалення послуги і спробі додати знову - сервіс постачальника тимчасово не працює, спробуйте пізніше. І так вже декілька днів. Волинські оптичні мережі. Це тільки в мене, чи Пумба взагалі прикрила оплату інтернета? Подякую
Вітаємо! Ми передали Ваше звернення у відповідний відділ нашого банку. Після отримання результатів перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Howl написав:ПУМБ что-то сломал по токенизации в кошелёк "Google Wallet" по карте всеМОЖУ (не онлайн). Карта в кошелёк добавляется нормально, но в историях операций (именно в кошельке) по нет ничего нет. Проблема возникает, если карту добавлять в этом году. Кто-то обращал внимание на это?
PUMB, підтримка банку відстій! Брати інформацію на аналіз не бажають. Направляють до підтримки Google. Поспілкувався через машинний перекладач, надав скріни, відео й отримав наступну відповідь від них: Старшие специалисты ответили, что Вам нужно связаться с сотрудниками банка, чтобы они сменили Настройки отправки информации в Google Кошелёк и отображения транзакций.
Я розумію, що людині властиво помилятися. Але, коли повідомляють про проблему, ну можна хоча б узяти її на аналіз для перевірки.
На електронну адресу банку я вібправив 16 скрінів листування з підтримкою банку й фахівцями Google. Прохання взяти в роботи й виправити зі сторони банку ці налаштування.
Howl написав:ПУМБ что-то сломал по токенизации в кошелёк "Google Wallet" по карте всеМОЖУ (не онлайн). Карта в кошелёк добавляется нормально, но в историях операций (именно в кошельке) по нет ничего нет. Проблема возникает, если карту добавлять в этом году. Кто-то обращал внимание на это?
PUMB, підтримка банку відстій! Брати інформацію на аналіз не бажають. Направляють до підтримки Google. Поспілкувався через машинний перекладач, надав скріни, відео й отримав наступну відповідь від них: Старшие специалисты ответили, что Вам нужно связаться с сотрудниками банка, чтобы они сменили Настройки отправки информации в Google Кошелёк и отображения транзакций.
Я розумію, що людині властиво помилятися. Але, коли повідомляють про проблему, ну можна хоча б узяти її на аналіз для перевірки.
На електронну адресу банку я вібправив 16 скрінів листування з підтримкою банку й фахівцями Google. Прохання взяти в роботи й виправити зі сторони банку ці налаштування.
Вітаємо! Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.