|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 28 вер, 2023 13:44
Andey написав:Панове, підкажіть чи треба клієнту Пумб реєструватися на PayHub щоб не було комісії за комуналь? Оплата карткою іншого банку.
Потрібно. Перші 3 місяця новому клієнту- без комісії сервісу. АЛЕ! Буде писати комісію при оплаті, АЛЕ брати її не буде.
-
lel
-
-
- Подякував: 1094 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 01 жов, 2023 12:09
lel написав: Andey написав:Панове, підкажіть чи треба клієнту Пумб реєструватися на PayHub щоб не було комісії за комуналь? Оплата карткою іншого банку.
Потрібно. Перші 3 місяця новому клієнту- без комісії сервісу. АЛЕ! Буде писати комісію при оплаті, АЛЕ брати її не буде.
так, дійсно, зареєструвався, комісію малює, але не бере при оплаті комуналки. Оплатив тестово універсалкою 100 грн, в деталях операції малює 5 грн кешбеку. І що, тепер чекати 10 днів виплати? потім качатися з гор. лінією підтримки?)) чи який алгоритм?)
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 01 жов, 2023 13:52
Andey написав: lel написав: Andey написав:Панове, підкажіть чи треба клієнту Пумб реєструватися на PayHub щоб не було комісії за комуналь? Оплата карткою іншого банку.
так, дійсно, зареєструвався, комісію малює, але не бере при оплаті комуналки. Оплатив тестово універсалкою 100 грн, в деталях операції малює 5 грн кешбеку. І що, тепер чекати 10 днів виплати? потім качатися з гор. лінією підтримки?)) чи який алгоритм?)
Чекати. Виплатить через неділю сам. В списку операцій буде- виплата кешбеку. Вже два раза виплатили. Але по Окко- щось не пішло. Вже два рази через підтримку вичавлюю.
-
lel
-
-
- Подякував: 1094 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 02 жов, 2023 21:14
Вільний рахується як депо, якщо на ньому 500 дол лежить більше місяця знімати можна без комиса?
-
novichok
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 269 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 02 жов, 2023 21:18
novichok написав:Вільний рахується як депо, якщо на ньому 500 дол лежить більше місяця знімати можна без комиса?
рахується календарний місяць як мені сказали, тобто якщо на депо або рахунках з 1 по 30 вересня було 500+ доларів, то можна зняти долар куплений онлайн без комісії у жовтні через менеджера, вона робить платіжку для каси
Востаннє редагувалось Andey в Пон 02 жов, 2023 21:23, всього редагувалось 2 разів.
-
Andey
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Пон 02 жов, 2023 21:20
Andey написав: novichok написав:Вільний рахується як депо, якщо на ньому 500 дол лежить більше місяця знімати можна без комиса?
рахується календарний місяць як мені сказали, тобто якщо на депо або рахунках з 1 по 30 вересня
а Вільний рахується як депозит?
-
novichok
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 269 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 02 жов, 2023 21:22
novichok написав: Andey написав: novichok написав:Вільний рахується як депо, якщо на ньому 500 дол лежить більше місяця знімати можна без комиса?
рахується календарний місяць як мені сказали, тобто якщо на депо або рахунках з 1 по 30 вересня
а Вільний рахується як депозит?
можу помилятися, але мені наче казали, що неважливо чи це депо чи гроші просто на рахунку, головне щоб повний календарний місяць була сума 500+
-
Andey
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Вів 03 жов, 2023 09:54
Andey написав:можу помилятися, але мені наче казали, що неважливо чи це депо чи гроші просто на рахунку, головне щоб повний календарний місяць була сума 500+
Це важливо, бо депозити знімаються без комісії незалежно від строку та суми.
-
Djus
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 03 жов, 2023 10:12
Djus написав: Andey написав:можу помилятися, але мені наче казали, що неважливо чи це депо чи гроші просто на рахунку, головне щоб повний календарний місяць була сума 500+
Зняття готівки у касі банка ПУМБ з карткою до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.
-
ukr0014959
-
-
- Подякували: 13 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 03 жов, 2023 11:24
ukr0014959 написав: Djus написав: Andey написав:можу помилятися, але мені наче казали, що неважливо чи це депо чи гроші просто на рахунку, головне щоб повний календарний місяць була сума 500+
Зняття готівки у касі банка ПУМБ з карткою до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.
ВИКЛЮЧЕННЯ • у разі зняття коштів, які були зараховані за договором строкового депозиту фізичної особи протягом 30 днів - БЕЗКОШТОВНО
-
Djus
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|