|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 21 вер, 2023 09:43
А от просто для розуміння. Якщо в мене є законно зароблені гроші, з яких я сплатив всі податки і раптом вирішив їх комусь віддати - без ніякої причини, не родичу, а зовсім незнайомій людині, просто за добрі очі, чи допомогти захотів, а зараз я це часто роблю, я і багато хто. І переказав гроші на карту цієї людини. Я що, дійсно не маю на це права?
-
DrVadson
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 09:57
DrVadson написав:А от просто для розуміння. Якщо в мене є законно зароблені гроші, з яких я сплатив всі податки і раптом вирішив їх комусь віддати - без ніякої причини, не родичу, а зовсім незнайомій людині, просто за добрі очі, чи допомогти захотів, а зараз я це часто роблю, я і багато хто. І переказав гроші на карту цієї людини. Я що, дійсно не маю на це права?
маєте. Але до отримувачив у майбутньому податковому періоді можуть бути питання (можуть і не бути - це залежить від багатьох невизначеностей) про чи сплатили вони податок на отримане, якщо банк отримувачів чомусь зверне увагу й "настучить" у податкову. Держава усюди шукає, з кого ще здерти податок на типу якось"зароблене". Мені здається, невеликими сумами безготівкових надходжень клієнтам більшість банків не переймаються. От Райф, як самі бачите,- не такий 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1368 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 10:52
flysoulfly написав: DrVadson написав:А от просто для розуміння. Якщо в мене є законно зароблені гроші, з яких я сплатив всі податки і раптом вирішив їх комусь віддати - без ніякої причини, не родичу, а зовсім незнайомій людині, просто за добрі очі, чи допомогти захотів, а зараз я це часто роблю, я і багато хто. І переказав гроші на карту цієї людини. Я що, дійсно не маю на це права?
маєте. Але до отримувачив у майбутньому податковому періоді можуть бути питання (можуть і не бути - це залежить від багатьох невизначеностей) про чи сплатили вони податок на отримане, якщо банк отримувачів чомусь зверне увагу й "настучить" у податкову. Держава усюди шукає, з кого ще здерти податок на типу якось"зароблене". Мені здається, невеликими сумами безготівкових надходжень клієнтам більшість банків не переймаються. От Райф, як самі бачите,- не такий 
Повинна бути економічна доцільність с точки зору НБУ. Подарунок? Ну так подарунки будь-кому обкладаються податком. От той будь-хто хай сплачує податок 18% з цього подарунку і оформлює Декларацію Ну от близьким людям можна безкоштовно дарити, але ж треба доказати, що вони близькі -- притаранити свідотства про народження, одруження... А ви думали, що держава то так просто? Ні, держвава у першу чергу -- це орган покарання, а потім може і захисту 
Востаннє редагувалось Amethyst в Чет 21 вер, 2023 10:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Amethyst
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 884 раз.
-
- Профіль
-
1
9
Додано: Чет 21 вер, 2023 10:53
Amethyst Да! но не пугайте зря человека. До серьйозных налоговых проблем там не дойдьот. Не та сумма, не тот случай вообще. DrVadson Ваша ситуация, ИМХО, для Вас вообще простейшая. Действительно, просто опишите им подробно ход событий, и ,например, с копией документа про лечение, с упоминанием своей долгой клиентской безупречной истории в Райфе, с указанием номеров тех карт, на которые переводили последние разы, вызвавшие "непонимание" у их финмона (и если не сложно, чтоб подтвердить, что то всьо были не бизнес-операции какие-то, а ваши родственники - копии паспортов и рнокпп получателей и, может, фото или ксерокопии самих этих карт) Всьо. Думаю, и Райфу этого будет достаточно. Еще раз повторю - не та сумма, чтоб им заниматься! Просто дело возникло ТОЛЬКО из-за количества операции, т.е. типа как пугают банкиры - "дроблении". И к вашим родственникам с Райфа никакие вопросы не появятся.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Чет 21 вер, 2023 11:10, всього редагувалось 2 разів.
-
flysoulfly
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 10:57
flysoulfly написав:Действительно, просто опишите
Так любий клієнт чомусь вважає, що це принизливо для нього отаке виправдовування... шукає якусь презумцію невинуватості.. Але це не працює з банками, причому не тільки в Ненці. Клієнт винен з самого першого кроку у банці, ще коли тільки приніс гроші. Він зразу повинен заповнити Анкету, де під розпис підтвердити, що гроші його!!
-
Amethyst
-
-
-
- Профіль
-
1
9
Додано: Чет 21 вер, 2023 11:01
Так зараз з мене вимагають документи не про те, звідки до мене надійшли гроші (раптом я не сплатив податки), чи звідки в мене гроші в принципі - з цим розібралися. Тепер вимагають пояснення, чому я переказав певну суму зі своїх абсолютно законних заощаджень іншій людині і хто для мене ця інша людина
-
DrVadson
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 11:04
Amethyst написав:Так любий клієнт чомусь вважає, що це принизливо для нього отаке виправдовування... шукає якусь презумцію невинуватості..  це зрозуміло! але так, тут прийдеться трошки повиправдовуватися. Райф - це ж банк-параноік
-
flysoulfly
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 11:06
DrVadson написав:Так зараз з мене вимагають документи не про те, звідки до мене надійшли гроші (раптом я не сплатив податки), чи звідки в мене гроші в принципі - з цим розібралися. Тепер вимагають пояснення, чому я переказав певну суму зі своїх абсолютно законних заощаджень іншій людині і хто для мене ця інша людина
ну так це взагалі пустяк - надайте їм ту інфу, щоб відчепилися. Я ж кажу: вони шукають вашу з компаньйонами "бізнес-схему" 
-
flysoulfly
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 11:07
DrVadson написав:Так зараз з мене вимагають документи не про те, звідки до мене надійшли гроші (раптом я не сплатив податки), чи звідки в мене гроші в принципі - з цим розібралися. Тепер вимагають пояснення, чому я переказав певну суму зі своїх абсолютно законних заощаджень іншій людині і хто для мене ця інша людина
Це ви доводите економічну доцільність переказу і рятуєте вже ту людину. Попали під роздачу (
-
Amethyst
-
-
-
- Профіль
-
1
9
Додано: Чет 21 вер, 2023 13:25
DrVadson написав:Тепер вимагають пояснення, чому я переказав певну суму зі своїх абсолютно законних заощаджень іншій людині і хто для мене ця інша людина
їм має вистачити пояснення що то син та сестра - тобто це близькі родичи далі їм стане вже не цікаво 
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 794 раз.
-
- Профіль
-
1
|
+ Додати тему