Райффайзен Банк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 212213214215216 ... 224>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Райффайзен Банк 3.5 5 39
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
21%
8
2- Погане. Некомпетентне.
5%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
10%
4
4- Добре. Як і повинно бути.
36%
14
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
28%
11
Всього голосів : 39
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 21:23

Re: Райффайзен Банк

flysoulfly написав:а може, у паспорті прописка "Бахмут" ?
або місце народження "Тюмєнь" ?
або фамілія "Лавров" ?

або якогось вашого контрагента теж недавно поперли з банки по ст.15
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 467 раз.
Подякували: 1185 раз.

Профіль

3
1
1
9
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 23:36

Amethyst написав:
  flysoulfly написав:а може, у паспорті прописка "Бахмут" ?
або місце народження "Тюмєнь" ?
або фамілія "Лавров" ?

або якогось вашого контрагента теж недавно поперли з банки по ст.15
контрагента - типу такого як "Сільпо"™ ? :mrgreen: при сплаті там АТБшной карткой :mrgreen:
flysoulfly

Подякував: 1823 раз.
Подякували: 326 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 гру, 2024 03:52

edgar_po написав:
  quadro_tony_da написав:
  edgar_po написав:покупкою валюти

ніколи не купував і не продавав валюту через будь-які банки

коли мені цей "європейський банк" блоконув рахунок, то співробітниця на вухо прошепотіла, що ви у нас не тримаєте жодних депозитів, немає коштів на рахунку, тому ви для супербанку не цікаві, вас і виперли без всяких пояснень. Купа документів, що я сканував, відправляв, навіть не читалися. Після місяцю переписики, написав заяву про добровільне закриття рахунку та перевод залишку на рахунки у мій основний банк. Так
вони накакали та написали в призначенні платежу посилання на ст. 15 ЗУ Про відмивання коштів, а не добровільне закриття. Тому мабуть і вас таке спіткало.

Якщо не секрет, куди відправляли кошти, як банк отримувач відреагував на 15-ту статтю?
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 728 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 гру, 2024 09:01

Не буду називати банк, але їх фінмон звісно теж заблокував рахунки, а коли надав ті ж документи, що й Райфу здивувалися за що застосована ст 15. Їм всі документи підійшли, працюю з цим банком далі Доречі по цьому випадку йде судовий процес. Головна претензія до "супер європейського банку" на якій підставі в платіжному дорученні було посилання на ст. 15, адже клієнт надавав документи, пояснення та написав заяву на добровільне закриття рахунку.
edgar_po

Подякував: 32 раз.
Подякували: 131 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 02:54

edgar_po написав:Не буду називати банк, але їх фінмон звісно теж заблокував рахунки, а коли надав ті ж документи, що й Райфу здивувалися за що застосована ст 15. Їм всі документи підійшли, працюю з цим банком далі Доречі по цьому випадку йде судовий процес. Головна претензія до "супер європейського банку" на якій підставі в платіжному дорученні було посилання на ст. 15, адже клієнт надавав документи, пояснення та написав заяву на добровільне закриття рахунку.

От даремно ви гроші звідти вивели. Треба було добиватись розблокування, час йшов би, а потім в судовому порядку вжучити їх на 3% за кожен день просрочення згідно закону про захист прав споживачів. Чи ви так і робите? ;)
citramon

Подякував: 27 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 08:11

Ні, я так не робив, хоча щось в цьому є. В мене смішні суми були, менше тисячі. Я думаю що в цьому законі щось прописане на кшталт, що припинення обслуговування, в т.ч і нарахування відсотків і будуть вони посилатися на внутрішні документи які регламентують фінмон і ви не доб'єтесь ніяких відсотків. Так мені юристи розказали, т.як спершу хотіли судитися проти застосування до мене взагалі санкцій.
edgar_po

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 11:18

edgar_po написав:Ні, я так не робив, хоча щось в цьому є. В мене смішні суми були, менше тисячі. Я думаю що в цьому законі щось прописане на кшталт, що припинення обслуговування, в т.ч і нарахування відсотків і будуть вони посилатися на внутрішні документи які регламентують фінмон і ви не доб'єтесь ніяких відсотків. Так мені юристи розказали, т.як спершу хотіли судитися проти застосування до мене взагалі санкцій.

Може тих смішних сум багато було і всі від різних р2р відправників?
Boundless

Подякував: 89 раз.
Подякували: 144 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 11:24

Boundless написав:Може тих смішних сум багато було і всі від різних р2р відправників?

у тому то і справа, що крім платежів на свої рахунки в інших банках по IBAN та поповнювання через термінал своєї ж карти з підтвердженнім через фінансовий номер у відділеннях Райфу (там де є камери якщо б фінмон бажав перевірити), жодних інших платежів не було. Всі платежі були виключно між моїми власними рахунками та картами. Та це нікого в Райфі не цікавить.
edgar_po

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 14:41

edgar_po написав:Ні, я так не робив, хоча щось в цьому є. В мене смішні суми були, менше тисячі. Я думаю що в цьому законі щось прописане на кшталт, що припинення обслуговування, в т.ч і нарахування відсотків і будуть вони посилатися на внутрішні документи які регламентують фінмон і ви не доб'єтесь ніяких відсотків. Так мені юристи розказали, т.як спершу хотіли судитися проти застосування до мене взагалі санкцій.

Є вже прецедент.
Людина добилась стягнення з привату близько 500 тис за блокування своїх рахунків. Стягнення згідно ЗУ про захист прав споживачів, 3% за кожен день прострочення. Але там поки що рішення суду першої інстанції, звичайно що банк буде намагатись відмінити в апеляції
citramon

Подякував: 27 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 15:36

citramon написав:Людина добилась стягнення з привату близько 500 тис за блокування своїх рахунків. Стягнення згідно ЗУ про захист прав споживачів, 3% за кожен день прострочення. Але там поки що рішення суду першої інстанції, звичайно що банк буде намагатись відмінити в апеляції

Цікаво. Є номер справи (можна в особисті). Тому що зазавичай коли банком йде посилання на ЗУ про відмивання, суди стають на сторону банку.
edgar_po

Профіль

#<1 ... 212213214215216 ... 224>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: DmitryZP і 4 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор