Інформаційна картка банку
Відгуки
Архів теми
Райффайзен Банк
|
|
Додано: Нед 02 січ, 2022 11:24
Райффайзен БанкБанк в партнерах Дии на получение вовинойтысячи.
Інформаційна картка банку Відгуки Архів теми Райффайзен Банк
Додано: Нед 02 січ, 2022 15:55
а зачем вы выбрали бабу Валю? Другие, вменяемые, не давали? И там 29 числа должен был закочиться 1 этап акции. Поскольку вы пишите уже после рабочий час, то возможно вы на нее и попали. Востаннє редагувалось Ромасик в Нед 02 січ, 2022 15:58, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Нед 02 січ, 2022 15:56
это называется автоплатеж. Отключить можно отсутствием дебетной карты. А вообще штука полезная при наличии з/п карты. А Кевин пишет о какой-то другой чепухе, возможно о просрочке.
Додано: Нед 02 січ, 2022 20:53
Re: Райффайзен БанкВ этом банке есть возможность изменить тариф по действущей кредитке?
Додано: Нед 02 січ, 2022 22:20
Re: Райффайзен БанкДа, в отделении можно поменять тариф на другой
Додано: Вів 04 січ, 2022 12:51
Мені була важлива не так та 1000, як подивитися наскільки Валя зі своїм ІТ-мотлохом зможе її запустити і як буде відбріхуватися якщо не встигне. Мушу констатувати, що обидва мої тести Валя провалила. Ляд з ним з ІТ-шниками, рано чи пізно зроблять, а от брехня на оф.сторінці facebook в стилі "Все хорошо прекрасная маркиза" мені дуже не сподобалася.
Додано: Чет 06 січ, 2022 13:17
Добавили 2% кэшбек в аптеках сети АНЦ для карт АТБ:
Акция до конца года.
Додано: Чет 06 січ, 2022 16:17
Кешбек фуфло, ще й брудними, але цікавий сам факт. Швидко погугливши, зв'язку між АНЦ та АТБ я не знайшов, тому логіка такої "акції" не очевидна. Чи значить це, що картка АТБ перетворюється на універсальний продукт з потенційним залученням нових партнерів?
Додано: Чет 06 січ, 2022 16:31
думаю, маркетологи обеих сторон доказывают нужность друг другу и начальству АНЦ еще где-то видел, в привате или моно кажется только по моей целевой группе ничего они не НЦ, а НЦ в основном Бажает Здоровья
|
|