|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:04
sashaqbl написав: ЛАД написав:Концлагеря бывали в очень многих странах. По разным причинам и для разных категорий. Нацистские концлагеря в период "расцвета" отличались от других тем, что использовался принудительный труд заключённых с последующим их уничтожением. Во всяком случае, во многих лагерях.
Звісно в росіян нема концтаборів. Проблема в термінології. Новояз. Нацисти називали табори "концентраційними", бо термін "табори смерті" мав надто негативний зміст. Оскільки внаслідок їх діяльності термін "концтабір" теж має дуже негативний зміст. Тому в росіян є фільтраційні табори.
Концлагерь остаётся концлагерем как его не назови. И я не писал, что их нет. Писал только о том, что они бывают разные. У нацистов концлагеря для западных военнопленных тоже заметно отличались в лучшую сторону от лагерей для советских военнопленных и от "лагерей смерти".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5373 раз.
- Подякували: 4872 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:09
Чем больше читаю форум, тем больше сомнений в человеческом разуме.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5373 раз.
- Подякували: 4872 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:17
trololo написав:а ще пан ЛАД не хоче визнавати систематичні злочини росіян проти цивільного населення.
А ви не хочете визнавати що на фронті вмирають люди? Звичайні люди, яких злапали на вулиці і відправили в окоп - вони гинуть і калічаться на фронті і в прифронтових зонах. Таке враження що за це усі забули і це ніхто не обговорює. І таких людей(вбитих і покалічених) по-моєму набагато більше ніж від "злочинів росіян проти цивільного населення(які прямо не пов'язані з воєнними діями)". trololo написав:мабуть це така захисна реакція, в очікуванні ... в харкові.. ну типу прийдуть, але якось буде, всіх не вбють він же не стерненко і не з кракену..
Це очевидний брєд. Зараз Харкову не загрожує окупація і немає навіть вимоги путіна здати Харків. Ось дякуючи таким як ви, які за вічну війну, ця загроза може прийти за 3-5 років або і швидше.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:18
ЛАД написав:Чем больше читаю форум, тем больше сомнений в человеческом разуме.
В людей шаблонне мислення. Самостійно фільтрувати інформацію в школі та ВУЗах не вчать. Я так думаю...
-
UA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:22
andrijk777 написав: trololo написав: trololo написав:мабуть це така захисна реакція, в очікуванні ... в харкові.. ну типу прийдуть, але якось буде, всіх не вбють він же не стерненко і не з кракену..
Це очевидний брєд. Зараз Харкову не загрожує окупація і немає навіть вимоги путіна здати Харків. Ось дякуючи таким як ви, які за вічну війну, ця загроза може прийти за 3-5 років або і швидше.
Він за вічну війну в якій він особисто не приймає участі. З точки зору співвідношення воюючих сил він баласт.
-
UA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:28
andrijk777 написав: trololo написав:а ще пан ЛАД не хоче визнавати систематичні злочини росіян проти цивільного населення.
А ви не хочете визнавати що на фронті вмирають люди? Звичайні люди, яких злапали на вулиці і відправили в окоп - вони гинуть і калічаться на фронті і в прифронтових зонах. Таке враження що за це усі забули і це ніхто не обговорює. І таких людей(вбитих і покалічених) по-моєму набагато більше ніж від "злочинів росіян проти цивільного населення(які прямо не пов'язані з воєнними діями)". trololo написав:мабуть це така захисна реакція, в очікуванні ... в харкові.. ну типу прийдуть, але якось буде, всіх не вбють він же не стерненко і не з кракену..
типовий прийомчик ... люди не вмирають на фронті, їх вбиває російська армія, яку ти постійно вигороджуєш і приховуєш злочині росії. ось наприклад мене звинуватив у тому, що пуйло не хоче закінчувати війну, мабуть я також винен що пуйло зруйнував вовчанськ і убив купу цивільних на сумщині/харківщині? от чому ти брешеш, що пуйло хоче закінчити війну? де я казав, що я за вічну війну? я тільки за, щоб вона зупинилась там, де є. бот і брехло
-
trololo
-
-
- Подякував: 2704 раз.
- Подякували: 1427 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:28
UA Та ні, це якісь неправдоподібні дані. 30000 загиблих в місяць - це прям нереально багато. Треба докази, а не слова.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:31
UA написав:Він за вічну війну в якій він особисто не приймає участі.
ну якщо ви взялись за мене говорити, то розкривайте думку. чому і як я "за вічну війну"? я хочу щоб вона як мінімум зупинилась, і люди перестали вмирати. до вас питання - чому ви всі постійно забуваєте, що саме той, хто почав війну - ... нацист і психопат пуйло, не збирається її зупиняти?
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:33
UA інфа сотка від кокошенкова? солідно.
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 12 лис, 2025 14:39
andrijk777
тобто я кажу що я хочу зупинки, а ти зловтішаєся що такого варіанту вже нема, тобто радієш своїй тезі про те, що ... будуть продовжувати вбивати українців і руйнувати наші міста? ну справжній русскій, молодець.
не було такого варіанту (хотів його зеленський чи ні) в квітні 2025, ні в квітні 2022. ці балачки завжди поширювались ..., які брешуть та іпсошать постійно, просто тому, що дипломатію використовують як зброю, і замилюють свої злочини.
надо просто перестать стрелять, да. формула миру все таж
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-