На фоне поступающей президенту россии владимиру тупину информации о возможных ударах по Крымскому мосту в ближайшие недели, тупин с утра проводит консультации на которых, в том числе, рассматривается вопрос временного закрытия движения через мост.
кстати мост взорвут перед или во время москалонаступления, планируемого на 20е числа февраля...
Bobua Звичайно Вам можна робити! Ви маєте право і не погоджуватися, і вважати хоч хитродупенками, хоч ким, і вимагати, і обурюватися, і закликати, і звертатися, і пропонувати.
І справа не у моєму відношенні до "цієї теми" (тим паче звідки Ви взяли про любов до цієї теми?), а у баченні впливу і реакції людей в тилу. Моє бачення, що такі дії не на користь мобілізації.
Тим паче я ніяким чином навіть не натякав, що треба когось жаліти. Жалість нікому не потрібна. Мова була виключно в площині що негативно впливає на проведення мобілізації, що треба зробити для покращення.
І головне: Якщо "мільйони -- просто скиглять про "несправедливі повістки", мабуть треба щось робити для того, щоб не "скиглили", а сприймали більш менш нормально!!! Бо просто примушувати мільйони (мільйони!!!), незважаючи, то це якось...
Хоча моє бачення: поки мова йде не про мільйони скиглять (взагалі повісткам). А люди обурюються саме кричущим випадкам. Що і дає підстави для появи отих мільйонів, які будуть взагалі проти.
Bobua написав:А от мільйони -- просто скиглять про "несправедливі повістки". Можна я не буду їх жаліти, якщо нарешті когось з цих хитродупенків виловили аж на похороні? Можна не реагувати на крики несправедливих осіб (вже рік як), про якусь уявну "несправедливість"?
Тільки не дивуйтесь, коли Вам, після повернення додому, через місяць-два знову вручать повістку. Справедливість вона така, любить, як бумеранг, повертатись...
Есть же діючий закон про військовий обов'язок. Каждый мужик и в мирное время должен актуализировать данные.
Лично я регулярно проходил медкомиссию и я не служил в армии (вроде раз в 3 года) и за последние 2 года был около 4 раз в разных военкоматах: и голосеевский, шевченковский, оболонский..
Люди с 80х годов болт забили, а щас возмущаются. Не бздите, а выполняйте закон тогда, тем более скоро военный билет будет в Дії
Для евакуації «Мрії» та інших літаків державного підприємства «Антонов» з аеродрому у Гостомелі уже був готовий аеропорт у Німеччині, і літаки готові були вилетіти будь-якої миті. Однак не було відповідної команди від керівництва «Антонова», заявив командир Ан-225 «Мрія» Дмитро Антонов.
Судя по всему, поставка иранских мопедов в Оркостан временно прекращается. Ну как, временно. Скорее всего, надолго – может, даже навсегда.
Горит завод по производству компонентов для беспилотников «Шахед» и баллистических ракет «Фатех». За несколько часов до этого были взрывы на предприятии, которое производит взрывчатку.
Про мелкие фабрики и взрывы в правительственном квартале Тигерана уже и говорить не интересно.