maza5 написав:я не розумію ваше обурення в мою сторону. Я надав посилання на державний сайт. З коментарем державної особи. Я щость видумав зайве??
Ви що? Зовсім тупий? Не то слово вигадали зайве, а просто транслювали рашафейки! Все починалось з того, що ви сказали, мовляв ЗАСТАВЛЯТЬ всіх вчити польську! Можливість включення і обов'язковість це тотожні поняття? Ви хоть 7 класів закінчили? Я не впевнений Ви напевне не пропагандист, а просто тупа вата.
они агенты ближайшей поликлиники. Резиденты можно сказать.
Був тут колись Зрадіо, який серьозно стверджував, що для нас реальною загрозою є Туреччина, яка хоче окупувати чорноморське узбережжя. Був колись Волгарь який, при всій своїй рашапропаганді, колись заявив - швидве українізуйтесь щоб в нас не було приводу на вас напасти. Так що піди розберись - хто агент, а хто просто бовдур.
Я у всех прошу прощения за кучу постов. Но на самом деле это имеет огромное значение и для темы войны. Представьте на сколько сложно было что-то доказать педерации на таком вот примере. Ты ему фото генератора. Он тебе снега нет. Ты ему фото двора - они тебе - даты нет.
Ты ему дату и двор - генератор слабый, лифт не тянет. Генератор тянет лифты, ИТП, воду, освещение. Генератор 560 к. АВР, кабели и прочее около 100 к Ты ему фото работаеющего лифта!
beee написав:Я у всех прошу прощения за кучу постов. Но на самом деле это имеет огромное значение и для темы войны. Представьте на сколько сложно было что-то доказать педерации на таком вот примере. Ты ему фото генератора. Он тебе снега нет. Ты ему фото двора - они тебе - даты нет.
Ты ему дату и двор - генератор слабый, лифт не тянет. Генератор тянет лифты, ИТП, воду, освещение. Генератор 560 к. АВР, кабели и прочее около 100 к Ты ему фото работаеющего лифта!
И так до бесконечности
извиняюсь что вмешиваюсь в ваш междусобойчик но кто вам подключал гену? кабель валяется на земле???
В цитаті Верещук немає слова "зобов'язати"./quote] А в методичках є, не заважайте ботам тролити, модерація пропускає і радіє фейкам!!![/quote] https://minre.gov.ua/news/osvita-odyn-z-instrumentiv-integraciyi-u-yevropeyskyy-prostir Если Верещук для вас фейк, то мне нечего сказать[/quote] Для нас фейк це ти. От же сволота кацапська, в очі бреше і не соромиться нема за цим посиланням слова "зобов'язати"
"можливість включення польської мови до переліку навчальних предметів, з яких проводиться зовнішнє незалежне оцінювання. "[/quote]
Ps. за вечір вже третє безпітставне обвинувачення та хамство. Хлопці, невже важко побачити, що я кидаю лінки та тему заголовка з того лінку? . Це стосується всіх лінків.. Джерела українські.
Це не мінреінтеграції і не Верещук, а якась полуграмотна стаття. Сам її читав? "Українських абітурієнтів можуть зобов'язатися"
maza5 написав:Хто там написав? Я.,чи редактор??
ТАМ нам нецікаво. А СЮДИ це лайно притягнув ти...
«Об’єднання з поляками – запорука сталого розвитку та безпеки. Освіта і мова – це головні інструменти, з яких починається таке об’єднання. Маємо переходити до конкретних дій, щоб інтегруватися у європейський простір. Перший крок – вивчення мов країн-сусідів. І цей крок має бути обопільним: поляки готові включити українську мову як іноземну до переліку навчальних предметів. В той же час українська сторона має розробити стратегію складання іспитів з польської мови. І якщо для цього потрібно вносити зміни до законодавства, необхідно розпочинати цей процес вже сьогодні», – зазначила посадовиця.
той же час українська сторона має розробити стратегію складання іспитів з польської мови-- це буде забовязаня чи ні???? Абітурієнт забовязан буде складати іспит після навчання?? Просте речення за змістом. Забовязання - синонім - має, мусить.