|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 08 лют, 2023 14:59
ЛАД написав:1. "що таке перемога?" Точно ответить не этот вопрос не могу - этот ответ может зависеть от ситуации, может быть границы 1991, может, 24.02.22, а может, и какие-то другие. Причём, многое тут зависит от того, чего хочет добиться Запад. Главный результат - более-менее прочный мир с серьёзными гарантиями Запада. "более-менее прочный мир" можливий ТІЛЬКИ при умові виходу на кордони 91 року. Інакше ніхто нам ніяких гарантій не дасть і в НАТО не пустить. Хоча я взагалі ні в які гарантії не вірю - вже достатньо на світі пожив. *Можливий правда інший варіант, коли ми(українське суспільство) відмовляється від територій. Тобто ніяких "Кримських платформ" чи іншого. І відповідно весь світ вважає ці території російськими, а не нашими. Тоді можливі всякі НАТО і ЄС. Але поки-що такий варіант малоймовірний. Суспільство не готове до цього.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 186 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:00
prodigy написав: ЛАД написав:В 2004, насколько помню, ещё не было ДНР и, соответственно, её флагов.
флаги были конечно рыговские (и комуняцкие), но противостояние началось (и разделение украинцев произошло) именно в 2004 (Майдан, сепарский шабаш в Северодонецке) запевалой сепаратизма были не только донецкие, сколько харьковские рыги .....
Вообще-то даже раньше. Сложно сказать, кто был запевалой, просто Кушнарёв был наиболее авторитетным и влиятельным в то время. Но и достаточно рациональным и умным. Возможно, если бы он не был убит на охоте, ситуация в дальнейшем могла развиваться иначе. Тем не менее, моё замечание насчёт 2004г. остаётся в силе.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5058 раз.
- Подякували: 4702 раз.
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:02
flyman написав: andrijk777 написав: flyman написав:песимісти, це проінформовані оптимісти, які розуміють що неядерна держава із 25 млн. населення не може перемогти ядерну державу із 140 млн. населення, навіть якщо буде стояти в глухій обороні із втратами 1:5
Може. Тим більше нам Москву захоплювати не потрібно. Класичний приклад можливої поразки РФ - це поразка Австро-Угорщини в першій світовий війні.
тоді там пройша купа революцій і розпалося, як мінімум, дві імпреії
Я говорю про ПРИЧИНИ(сценарій) поразки А-У, а не наслідки.
-
andrijk777
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:04
andrijk777 написав:......... Класичний приклад можливої поразки РФ - це поразка Австро-Угорщини в першій світовий війні.
Не сравнимо. Абсолютно другая ситуация.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:05
andrijk777 написав:............. "более-менее прочный мир" можливий ТІЛЬКИ при умові виходу на кордони 91 року. Інакше ніхто нам ніяких гарантій не дасть і в НАТО не пустить. Хоча я взагалі ні в які гарантії не вірю - вже достатньо на світі пожив. *Можливий правда інший варіант, коли ми(українське суспільство) відмовляється від територій. Тобто ніяких "Кримських платформ" чи іншого. І відповідно весь світ вважає ці території російськими, а не нашими. Тоді можливі всякі НАТО і ЄС. Але поки-що такий варіант малоймовірний. Суспільство не готове до цього.
По-моему, второй абзац противоречит первому. Или я чего-то не понял. 
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:21
ЛАД написав: andrijk777 написав:............. "более-менее прочный мир" можливий ТІЛЬКИ при умові виходу на кордони 91 року. Інакше ніхто нам ніяких гарантій не дасть і в НАТО не пустить. Хоча я взагалі ні в які гарантії не вірю - вже достатньо на світі пожив. *Можливий правда інший варіант, коли ми(українське суспільство) відмовляється від територій. Тобто ніяких "Кримських платформ" чи іншого. І відповідно весь світ вважає ці території російськими, а не нашими. Тоді можливі всякі НАТО і ЄС. Але поки-що такий варіант малоймовірний. Суспільство не готове до цього.
Це 2 різні варіанти. В першому ми визнаємо Крим українським. В другому ми визнаємо Крим російським.
-
andrijk777
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:27
andrijk777 написав: ЛАД написав: andrijk777 написав:............. "более-менее прочный мир" можливий ТІЛЬКИ при умові виходу на кордони 91 року. Інакше ніхто нам ніяких гарантій не дасть і в НАТО не пустить. Хоча я взагалі ні в які гарантії не вірю - вже достатньо на світі пожив. *Можливий правда інший варіант, коли ми(українське суспільство) відмовляється від територій. Тобто ніяких "Кримських платформ" чи іншого. І відповідно весь світ вважає ці території російськими, а не нашими. Тоді можливі всякі НАТО і ЄС. Але поки-що такий варіант малоймовірний. Суспільство не готове до цього.
Це 2 різні варіанти. В першому ми визнаємо Крим українським. В другому ми визнаємо Крим російським.
а можна нічого не визнавати і заморозити все так як є
-
flyman
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1470 раз.
- Подякували: 2628 раз.
-
- Профіль
-
2
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:37
mephala написав: ЛАД написав:А тут регулярно вспоминают о потраченных в 2021 примерно 3 млрд. на дороги, как будто эти 3 млрд. нас спасли.
вы решили опять про дороги вспомнить? жаль ваших детей и внуков не пинули в мясорубку без экипировки - тогда вы по другому бы пели про ярды потраченные на дороги и сколько бы можно было купить на те деньги броников, касок и прочей нелетальной экипировки которая помогает выжить на поле боя.
Почему всё это не было закуплено при предыдущих правительствах, когда на дороги не тратились? Почему Ваши упрёки адресованы исключительно "строителям дорог"? И было бы интересно услышать комментарии о применении этих средств от реальных фронтовиков, особенно, от freeze и Bobua. От Успіха тоже, но он всё-таки немного в глубине.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:41
andrijk777 написав: ЛАД написав: andrijk777 написав:............. "более-менее прочный мир" можливий ТІЛЬКИ при умові виходу на кордони 91 року. Інакше ніхто нам ніяких гарантій не дасть і в НАТО не пустить. Хоча я взагалі ні в які гарантії не вірю - вже достатньо на світі пожив. *Можливий правда інший варіант, коли ми(українське суспільство) відмовляється від територій. Тобто ніяких "Кримських платформ" чи іншого. І відповідно весь світ вважає ці території російськими, а не нашими. Тоді можливі всякі НАТО і ЄС. Але поки-що такий варіант малоймовірний. Суспільство не готове до цього.
Так понятно. Но, по-моему, тут больше зависит от того, что визнає РФ. И я не настаиваю на границах 1991. Возможно, границы 24.02. Хотя Крым хотелось бы.  А НАТО и ЕС... Не очень понимаю, когда это будет при любом исходе. Не уверен, что быстро.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Сер 08 лют, 2023 15:44
andrijk777 написав:*Можливий правда інший варіант, коли ми(українське суспільство) відмовляється від територій. Тобто ніяких "Кримських платформ" чи іншого. І відповідно весь світ вважає ці території російськими, а не нашими. Тоді можливі всякі НАТО і ЄС. Але поки-що такий варіант малоймовірний. Суспільство не готове до цього.
В Новейшей Истории это уже 23 тья Война с орками. - третьего не дано по определению. И перекраивать мир, после Второй Мировой "просто так" не получиться.
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 889 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|