Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42754276427742784279 ... 5124>
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:12

trololo написав:я голосував за ППО в 2019 але вважаю, що нам сильно пощастило із зеленським і я вдячний співвітчизникам за їх вибір.

Звісно, пощастило. Демократична країна із відключеною Конституцією.
Розпоряджатися чужим життям завжди простіше, ніж ризикувати своїм.
А Вам що залишається на рівні побутової свідомості без здібності на протест, коли замкнули як цуциків? Тільки скиглити і виляти хвостом.
Прораб

Подякував: 559 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:21

detroytred ,
Ні, не служив.

Я не мав на увазі під його керівництвом. Загалом, одночасно.
Я знаю його по корупції в 69 НЦ (Десна) , хоча я там був пару разів прольотом. Просто десь хтось колись зі знайомих (друзів) обовʼязково служив з ним.
Hotab

Подякував: 606 раз.
Подякували: 2069 раз.

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:25

Banderlog написав:
  budivelnik написав:Для інших
Навіть після перемоги над проектом Кацапія...( це буде тактична перемога)
Нам потрібно буде викорінювати з своїх голів проект УКРАЇНІЯ ( де ТОСЯ прийде і за когось все зробить..головне правильного можновладця вибрати) і створювати проект Вільна Україна..
Де ніхто не буде дбати про Долярчика більше - ніж він сам про себе подбає.
а не хочете самі в окопи в класній касочці поумнічати? Нє, то шо Ви маєте право по закону як негодящийся отсидітись це понятно.Тільки нас вчити на шо тратити наші гроші не треба.
1 Навіть та не модна касочка в якій Ви зараз знаходитесь - не тільки Ваші гроші
2 Як би не прикро це для Вас прозвучало , але моя порада таким як Ви витратити на себе додатково до того що Ви отримали у вигляді матзабезпечення від армії - хоча б 30% - це переживання за ВАС , а не за себе
3 Якщо моя порада допоможе додатково вижити хоча б одному... - це буде мати позитивні наслідки як для нього самого , так і для його сімї..і як не дивно -але це зекономить 15 млн грн страхової виплати для Держави (тобто для мене і таких як я , які в тилу наповнюють ДержБюджет)

Це економічна сторона питання
А є ще й світоглядна( вона ж стратегічна)
1 Проект Кацапія(Українія) - це спроба залишити в головах ГРОМАДЯН УКРАЇНИ тезу , що за них хтось може подбати краще ніж вони самі
2 Саме ця теза, залишає лазівку для відтворення проекту Українія, навіть після перемоги над проектом Кацапія...

В мене питання до усіх хто вважає що у Ваших негараздах(проблемах) - основною причиною є дії керівництва, а Ваші дії на Ваше благополуччя впливають в рази менше...

Що заважає умовному Долярчику/Бандерлогу забезпечити себе додатковими елементами захисту?
Він має все
Фінансовий ресурс
Розуміння що треба
Найбільше від додаткового захисту виграє він і його сімя
Доступ до потрібного...

Але чомусь
Така допомога від волонтерів - цими особами сприймається на ура ( при цьому дехто з волонтерів у відсотковому відношенні витрачає набагато більше ніж 30% власного доходу)
А от зрозуміти що й самому не зле про себе подумати - вони чомусь не хочуть..

І от на цій ще Золотоординсько/совково/кацапській отраві про геніального кормчого - вони пробують побудувати Вільну Україну?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 04 чер, 2023 16:30, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 275 раз.
Подякували: 2935 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:27

Хотаб
Зрозумів.
Згоден, бо таких, щоб не тягнули в кишені генералів, ще пошукати тоді треба було.

Хоча це дрібниці в порівнянні з призначенням Оніщенка Командувачем після отих подій в Скнеліві.
З Топонарем я колись часто в футбол грав. Блііін, а скільки залишилося майстрів (пілотів та технарів) в ДАНВЦ...
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3241 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:33

freeze написав:Что мне больше всего нравится в армии? Это когда после приказа о выдвижении вперёд или на новые позиции, начинается раскручиваться маховик, и сотни или тысячи суровых вооруженных солдат начинают движение, десятки единиц техники рычит и двигается по команде, и не надо становиться на пути этой армады. Кто-то машет приветственно руками, кто-то осеняет тихонько крёстным знамением, кто-то из-под лобья недобро провожает. Но спусковой крючок уже нажат, и процесс запущен. Страха нет, есть выброс адреналина. Те кто обсирался от страха обычно к этому моменту или в СЗЧ, или закосили больными. А тут идут вместе те, которые поддержат тебя в трудную минуту и ты поддержишь всем чем можешь своих побратимов.
Из положительного, наконец достаточно массово пошло к нам пополнение. Наблюдаешь за хлопцами, которых только призвали, конечно растеряны, не понимают, что и как. В украинской армии нет дедовщины, если ты отдаешь себя, тебя сразу начинают ценить, сразу.
На уровне батальона начинается перераспределение, если ты компьютерщик, если ты в совершенстве владеешь иностранным языком, если ты инженер-строитель, если ты медик, если ты профессиональный бухгалтер, ты дипломированный психолог, ты опытный механик, всех специалистов сразу распределяют по профилю. Надо просто сразу заявить о своих способностях.

Дякую за гарні новини !
maxprofit

Подякував: 1320 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:33

detroytred , я того Оніщенка не знаю, проте відмінно знаю сина.
Щодо призначення його на посаду командувача…
Я б там крім пілотів (їх помилка, треба їм її визнати і все) більше винуватих нема. Організація шоу така, над людьми і низько? Так було завжди. До цього випадку всіх це влаштовувало.
Hotab

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:39

В НАТО. В НАТО та в усіх демократичних нормальних розвинених країнах кожен займається своїми обов'язками. Як повинен згідно вимог на посаді.
Яка геніальність?! Елементарне виконання обов'язків за посадою.

Не боєць себе забезпечує...
А той, в кого це в обов'язках, хто за це отримує зарплатню, в кого інструменти й досвід в цій справі.

А не Успіху розбиратися й купувати собі касочку...
Не підприємцю покращувати умови рівня ринку країни для його розвитку.

Коли кожен дбає за себе, для себе -- це етап дикунського капіталізму.
Який вже давно минув. І вичерпався для подальшого розвитку.
Навіть Кацапія давно вже пройшла цей етап.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 04 чер, 2023 16:49, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 16:47

Hotab написав: Так було завжди. До цього випадку всіх це влаштовувало.

А-ля образно *Хлопці, прилетіть політайте" - рівень організації, дотримання вимог. Довлаштовував.
Я про відповідальність організаторів (керівників) і кажу.

І після цього, коли всі отримали на горіхи, на підвищення? Хоч і був у відпустці. Але підвищення - це вже якось занадто.
detroytred

Профіль
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 17:09

detroytred ,

А-ля образно *Хлопці, прилетіть політайте" - рівень організації, дотримання вимог. Довлаштовував.

Якщо ми йдемо в НАТО , то отієї всієї бюрократії при організації польотів на Заході нема.
Льотчик сів, склав собі план польоту, намалював схемку, зʼясовував що за чим послідовно він робить, які параметри витримує. Начальник підписав схему і готово. Я допускаю, що там купа формальностей не була витримана. Але помилка там одна: пілот не справився. Пілоти , навіть найпідготовленіші, допускають помилки. За це вони відповідають перед КК України та фінансово за авіатехніку. Саме тому платити їм потрібно набагато більше (включив режим долярчика :mrgreen: )

Щодо польотів над людьми, то при ссср і після тільки так і робили. Бо шоу на те і шоу, щоб захоплювало подих. А чи були вимоги (документально, десь написані ) щодо такої заборони - я навіть не знаю. Тепер точно є.

мобілізувати всіх самотніх/бездітних вовчиць! :D Вони і так всі 18міс не будуть служити, а тільки декілька місяців, поки животик не виросте)) -

Hotab

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 17:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Не боєць себе забезпечує...
А той, в кого це в обов'язках, хто за це отримує зарплатню, в кого інструменти й досвід в цій справі.
А має право військовий пенсіонер на 100% пенсії по правилам у випадку, якщо після його виходу на пенсію армія виявилась боєготовною на 10% від правил прописаних Статутом і концепцією Оборони Країни?

Питання звичайно риторичне
Наш пенсіонер все виконував на 100%..навіть на 120., але якісь можновладці так сильно йому заважали , що навіть він нічого не зміг зробити...

Тепер друге питання
Уявимо що москалі напали , а ми почали писати доповідні де і який можновладець чого не зробив...і що нам би дали зброю?

От і виходить
Спочатку слабоготова армія своїми тілами закрила шлях ворогу...І закрила навіть не дивлячись на розміновані перешийки , чи не підірвані мости і населення на шашликах...
Потім волонтери , з слоганом Сало треба переховати , відвезли сімії до Польського кордону, а самі повернулись в пекло...без вказівок і керуючих документів
Потім закордонні партнери , слегка офігівші від того , як армія з напівпартизанським озброєнням почала насипати люлей противнику...Вмирала, відступала...але не здавалась.. - почали збільшувати військову і фінансову допомогу...
Потім в захопленому Херсоні два тижні ходили колони з Українськими прапорами, заскакуючи на кацапські БеТеЕри - які і чії вказівки вони (колони цивільних) виконували? генерала Наумова ?(Під час російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року допоміг росіянам захопити Чорнобильську АЕС, начальник служби внутрішньої безпеки СБУ[)

Тому ще раз
Є Долярчик, в якого світогляд- це солянка з популіських лозунгів
Є Будівельник
Є Дейтройт

Якщо Будівельник каже вперед
Дейтройт -стояти
А долярчик шукає в яку піраміду вкластись... - то чи зрушить з місця ця трійця? і якщо зрушить - то в яку сторону піде...
Долярчик же більше вірить Дейтройту..бо легше вважати що якби не можновладці то в долярчика вже було б три а не дві квартири , і він вже був би на Кіпрі а не в окопах..
І навіщо слухати Будівельника, який каже
Послухаєш Дейтройта - твої діти будуть бомжами , а внуки почнуть воювати з недобитим тобто проектом Кацапія..

Тому ще раз
Є вектор руху, який формується 40 млн громадян України
Якщо10 млн потягнуть вперед
10 млн - назад
10 млн - вправо
і 10 млн -вліво
Ми залишимось там де є...

Якщо ж Долярчик кине шукати крайніх і справедливість і докупить собі бронік, то Будівельник на прикладі Долярчика переконає своїх працівників( які отримують в 7 разів менше від Долярчика) скинутись Долярчику на тепловізор
Син Будівельника притягне фуру допомоги з Німеччини в Херсонську...

І всі будуть насміхатись над людьми які будуть переконувати що це задача не НАС а Можновладців...
budivelnik

Подякував: 275 раз.
Подякували: 2935 раз.

Профіль
1
  #<1 ... 42754276427742784279 ... 5124>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей