|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 04 чер, 2023 17:23
Успіх написав: budivelnik написав:Що заважає умовному Долярчику/Бандерлогу забезпечити себе додатковими елементами захисту? Він має все Фінансовий ресурс Розуміння що треба
Так от - я ЧУДОВО розумію, що треба  >>>
Точно розумієш? Чи думає що розумієш? Розумієш що не можеш від когось вимагати більше ніж сам для себе робиш? Розумієш , що чим більше ти сам собі зробиш - тим менше влади/повноважень тобі треба буде цьому комусь делегувати Розумієш що чим менше ти делегуєш комусь повноважень - тим менша ймовірність що цей хтось використає делеговані ТОБОЮ повноваження - проти тебе?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 275 раз.
- Подякували: 2935 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Нед 04 чер, 2023 17:43
Будівельник Ти знов за єралашики...
Якщо *армія виявилась боєготовою на 10%*, то питати треба з тієї посадової особи, в якої в прямих посадових обов'язках визначено -- відповідає за боєздатність армії. Я тебе сто разів питав: навіщо ти отакі єралашики вигадуєш? Навіщо абсолютно безпідставно?
Або оце: *Тепер друге питання Уявимо що москалі напали , а ми почали писати доповідні де і який можновладець чого не зробив...і що нам би дали зброю?* Не доповідні треба писати, а посадовим особам виконувати свої обов'язки.
До речі, в мене знайомий є -- прямо ненавидить волонтерів. Люто. Бо вважає, що саме з з-за них отой зампотил, зампоозброєння та ін. можуть і далі також само продовжувати. Також і політична влада й вище командування. Бо волонтери закриють дірки. Прав він чи ні? Питання спірне. Є різні погляди. Але це думка звідти, а не з твого дивану. Яка теж є.
І єралашик 3: *Якщо Будівельник каже вперед Дейтройт -стояти А долярчик шукає в яку піраміду вкластись... - то чи зрушить з місця ця трійця? і якщо зрушить - то в яку сторону піде...*
Ти б написав не оці вигадки, а що Будівельник каже -- назад, в печерний капіталізм, в печерну армію ... де кожен дбає, працює на себе. І умови для усіх трьох і та інших мільйонів різних громадян визначає хто? Законодавча, виконавча та судова влада... Я тебе можу й не знати ... а от слова і дії влади хоч не хоч, а відчую.
Успіху не фура від тебе або твого сина потрібна. Він каже про заміну себе. Ти не можеш допетрити, що ти не унікальний бізнесмен. Навколо тебе конкуренція. І не ти, так твій конкурент не збанкрутував би, а став мільйонером. Пригнав би фуру...
І що там з відсотками від волонтерської діяльності? Наче 20% в зарплатню? Чи як там?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3241 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:02
freeze написав:Что мне больше всего нравится в армии? Это когда после приказа о выдвижении вперёд или на новые позиции, начинается раскручиваться маховик, и сотни или тысячи суровых вооруженных солдат начинают движение, десятки единиц техники рычит и двигается по команде, и не надо становиться на пути этой армады. Кто-то машет приветственно руками, кто-то осеняет тихонько крёстным знамением, кто-то из-под лобья недобро провожает. Но спусковой крючок уже нажат, и процесс запущен. Страха нет, есть выброс адреналина. Те кто обсирался от страха обычно к этому моменту или в СЗЧ, или закосили больными. А тут идут вместе те, которые поддержат тебя в трудную минуту и ты поддержишь всем чем можешь своих побратимов. Из положительного, наконец достаточно массово пошло к нам пополнение. Наблюдаешь за хлопцами, которых только призвали, конечно растеряны, не понимают, что и как. В украинской армии нет дедовщины, если ты отдаешь себя, тебя сразу начинают ценить, сразу. На уровне батальона начинается перераспределение, если ты компьютерщик, если ты в совершенстве владеешь иностранным языком, если ты инженер-строитель, если ты медик, если ты профессиональный бухгалтер, ты дипломированный психолог, ты опытный механик, всех специалистов сразу распределяют по профилю. Надо просто сразу заявить о своих способностях.
Радий вас читати
-
pesikot
-
-
- Подякував: 529 раз.
- Подякували: 1249 раз.
-
- Профіль
-
2
2
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:08
Hotab Хаттаб, то не ты пролетел только что у меня перед окнами на Ми-8 в камуфляже(Днепр, река, мост, церковь около моста слева по ходу, в километре на 11 часов гостиница Парус-недострой, далее по курсу но н 11.30 порт и ЖД-мост)?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 261 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:11
барабашов написав:Hotab Хаттаб, то не ты пролетел только что у меня перед окнами на Ми-8 в камуфляже(Днепр, река, мост, церковь около моста слева по ходу, в километре на 11 часов гостиница Парус-недострой, далее по курсу порт и ЖЛ-мост)?
Не. Я на H145 пока. Теж через це місце постійно. З бажанням ополуснити лопаті в фонтані на річці.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 04 чер, 2023 18:14, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Заблокований
- Подякував: 608 раз.
- Подякували: 2074 раз.
-
- Профіль
-
1
2
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:12
барабашов написав:Hotab Хаттаб, то не ты пролетел только что у меня перед окнами на Ми-8 в камуфляже(Днепр, река, мост, церковь около моста слева по ходу, в километре на 11 часов гостиница Парус-недострой, далее по курсу но н 11.30 порт и ЖД-мост)?
Техника ещё не дошла до уровня, чтобы Hotab и здесь, и там показывали 
-
pesikot
-
-
-
- Профіль
-
2
2
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:19
Hotab написав: барабашов написав:Hotab Хаттаб, то не ты пролетел только что у меня перед окнами на Ми-8 в камуфляже(Днепр, река, мост, церковь около моста слева по ходу, в километре на 11 часов гостиница Парус-недострой, далее по курсу порт и ЖЛ-мост)?
Не. Я на H145 пока. Теж через це місце постійно. З бажанням ополуснити лопаті в фонтані на річці.
Погуглил, для самообразования - непогано
-
pesikot
-
-
-
- Профіль
-
2
2
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:22
Hotab написав: З бажанням ополуснити лопаті в фонтані на річці.
Одного разу м-р Наскідянц вирішив ополоснути відпочиваючих в Феодосії на пляжі. На Міг-29. Позмивало з пляжу у море і коврики, і зонтики, і відпочиваючих. Став капітаном... Правда, потім швидко м-ром, п\п-ком. Перегнав час рухом до натів-ських підходів))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3241 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:49
detroytred написав:.......... До речі, в мене знайомий є -- прямо ненавидить волонтерів. Люто. Бо вважає, що саме з з-за них отой зампотил, зампоозброєння та ін. можуть і далі також само продовжувати. Також і політична влада й вище командування. Бо волонтери закриють дірки. Прав він чи ні? Питання спірне. Є різні погляди. .........
Что касается волонтёров. Не хочу преуменьшать их роль и обсуждать полезность. Но я когда-то просил сравнить цифры помощи армии, оказанной волонтёрами, и затратами государства. Цифры не сравнимые. Ещё можно сравнить с помощью партнёров. Сразу станет понятна сравнительная роль волонтёров и государства. То, о чём Вы спорите с Будивельником - роль верхов и личности. Ну и нравится призыв к Успіху экипироваться за свой счёт - оказывается фронтовые платят не за риск и тяжёлую работу, а для того, чтобы он мог купить броню. Но если он так потратит свою зарплату, то деньги у него останутся те же, что у людей на гражданке, а риски сохраняются значительно более высокие - никакая броня не гарантирует защиту. И ещё понравилось: Якщо ж Долярчик кине шукати крайніх і справедливість і докупить собі бронік, то Будівельник на прикладі Долярчика переконає своїх працівників( які отримують в 7 разів менше від Долярчика) скинутись Долярчику на тепловізор
Не сам даст (хотя, вроде, отримує заметно больше, чем даже Успіх на фронте), а "переконає своїх працівників", которые получают весьма скромную зарплату.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5122 раз.
- Подякували: 4765 раз.
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Нед 04 чер, 2023 18:55
ЛАД написав:Что касается волонтёров. Не хочу преуменьшать их роль и обсуждать полезность. Но я когда-то просил сравнить цифры помощи армии, оказанной волонтёрами, и затратами государства. Цифры не сравнимые. Ещё можно сравнить с помощью партнёров.
Из-за незабитого гвоздя потеряли подкову, Из-за потерянной подковы потеряли лошадь, Из-за потерянной лошади гонец не доставил послание, Из-за недоставленного послания проиграли войну
Если аллегорично, то волонтеры, за донаты, купили этот гвоздь и нашли того, кто забьёт гвоздь в подкову лошади
-
pesikot
-
-
-
- Профіль
-
2
2
|