Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42924293429442954296 ... 5202>
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:08

Faceless , мене теж дивує, що ЛАД наче і не дурний абсолютно, але інколи вміє щось увімкнути «не розумію!»
Нічого, що в число кацапського контингенту вторгнення не входить авіація, але ж вона бере участь. Не входить флот, який бʼє калібрами. Ракетні сили. Шпиталі. Логістика і забезпечення. Полігони і штаби в Ростові Але всі вони беруть участь. Зате у нас ЛАД вважає що всі 700к мали б бути в окопах, створюючи чисельну перевагу.
І ще ж одне: Коли країна велика і не знає, куди будуть прориватись, вона вимушена тримати всюди сили. Вздовж всіх кордонів, а також охороняти аеродроми від можливого десанту. Тобто розпорошувати сили.
Знов таки, в ті наші 700к входять і ті, хто на полігонах і за кордоном навчаються. Вони не можуть бути і в окопах в цей час.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 06 чер, 2023 16:29, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 608 раз.
Подякували: 2079 раз.

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:10

amtrans написав:В країні техногенна катастрофа за вірогідними наслідками порівняна з Чорнобилем а гривні хоть би що. Це ще один доказ що валютного ринку в нас немає а курс прибитий цвяхами.

Я би сказав - в країні техногенна катастрофа за вірогідними наслідками порівняна з Чорнобилем в знаходяться унікуми які переживають що їхні зелені бумажки не виросли відносно гривні...!!! Жесть якась!
З.І. Слідкуйте за почадном наступу ... судячі з ворожих втрат за вчора то щось вже почалося!
Investor_33

Подякував: 60 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:21

Investor_33 написав:
  amtrans написав:В країні техногенна катастрофа за вірогідними наслідками порівняна з Чорнобилем а гривні хоть би що. Це ще один доказ що валютного ринку в нас немає а курс прибитий цвяхами.

Я би сказав - в країні техногенна катастрофа за вірогідними наслідками порівняна з Чорнобилем в знаходяться унікуми які переживають що їхні зелені бумажки не виросли відносно гривні...!!! Жесть якась!
З.І. Слідкуйте за почадном наступу ... судячі з ворожих втрат за вчора то щось вже почалося!

Ну ви ж прочитали і час знайшли відповісти...
Після подій сьогоднішньої ночі в мене великі сумніви що контрнаступ взагалі може щось змінити на жаль. Якщо воно настільки хворе що віддало наказ знищити ГЕС то легко віддасть наказ знищити і АЕС а там і до тактичної ядерної зброї недалеко.
amtrans

Подякував: 336 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

amtrans написав:Після подій сьогоднішньої ночі в мене великі сумніви що контрнаступ взагалі може щось змінити на жаль. Якщо воно настільки хворе що віддало наказ знищити ГЕС то легко віддасть наказ знищити і АЕС а там і до тактичної ядерної зброї недалеко.

щоб не вийшло так що звільнена територія буде у вигляді радіоактивної пустелі.
P.S. Я не про те що не потрібно звільняти
P.S.2 Чекаємо коментар песікота про рашистські наративи і т.д.)
Letusrock

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Посмотрел сегодня рашковапнское видео касательно отражения нашей атаки.(за подлинность не ручаюсь), но немного не понял один момент, почему в видео присутствуют только ббм типа макпспро, как бы вроде не техника для наступательных действий
hume

Подякував: 933 раз.
Подякували: 1849 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:44

Австралія, США та Україна обговорюють відправку 41 винищувача F/A-18 Hornet Королівських ВПС Австралії (RAAF) до Києва, замість їхнього запланованого знищення.

Про це пповідомляє The Australian Financial Review із посиланням на свої джерела. Зазначається, що США відкриті до ідеї віддати Україні зняті з експлуатації винищувачі F/A-18. Нещодавно Вашингтон дозволив іншим країнам постачати Україні сучасні винищувачі.

"Списані F/A-18 знаходяться в ангарі на базі RAAF у Вільямтауні за межами Ньюкасла (Новий Південний Уельс, Австралія) і, якщо їх не відправлять в Україну, вони будуть утилізовані або продані приватній авіаційній компанії RAVN Aerospace, щоб використовувати в США в якості ворожих цілей для тренувань військових", - пише AFR.
prodigy

Подякував: 3167 раз.
Подякували: 3235 раз.

Профіль
1
2
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 16:49

73% ще не осозналі,
щодо курсу грн./$, то так і є
flyman

Подякував: 1540 раз.
Подякували: 2690 раз.

Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 17:05

Hotab написав:Faceless , мене теж дивує, що ЛАД наче і не дурний абсолютно, але інколи вміє щось увімкнути «не розумію!»

А мене дивує, що Hotab і Faceless, наче перший день на форумі, виказують стурбованість махровому пропагандону, який чітко та невпинно гне свою лінію підтримки ворога, звісно свідомо, бо він
  Hotab написав:... наче і не дурний абсолютно..
і добре вміє вмикати дурня, коли треба. Таких колаборантів ще пошукати.

ПС. Зе - красавчик: "Скільки ще катастроф потрібно, щоб держава-терорист нарешті побачила, що терор не є інструментом впливу на рішення НАТО? Нарешті варто визначити, що Україна буде членом НАТО, і це можна визначити лише запрошенням для України приєднатися. Нарешті варто визначити алгоритм, коли й у результаті яких кроків відбудеться таке приєднання. І нарешті варто оформити гарантії безпеки для України на шляху до НАТО.
https://gordonua.com/ukr/news/war/zelen ... 67305.html
fler

Подякував: 1158 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 17:11

Letusrock написав:
  amtrans написав:Після подій сьогоднішньої ночі в мене великі сумніви що контрнаступ взагалі може щось змінити на жаль. Якщо воно настільки хворе що віддало наказ знищити ГЕС то легко віддасть наказ знищити і АЕС а там і до тактичної ядерної зброї недалеко.

щоб не вийшло так що звільнена територія буде у вигляді радіоактивної пустелі.
P.S. Я не про те що не потрібно звільняти
P.S.2 Чекаємо коментар песікота про рашистські наративи і т.д.)

Радиактивна пустеля - це набагато краще ніж територія заселена кацапами. Тому що радиактивність розсіється з часом, а кацапи тільки розмножуються.
airmax78

Подякував: 969 раз.
Подякували: 5225 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 06 чер, 2023 17:20

Наслідки разів в 10 менші за Чорнобиль. А до чого тут гривня я взагалі хз.
Ринок існує, просто люди більш адекватно оцінюють ситуацію ніж ви.
andrijk777

Подякував: 189 раз.
Подякували: 285 раз.

Профіль
  #<1 ... 42924293429442954296 ... 5202>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор