sashaqbl написав:Написав вчора свою думку про ТЦК, і не тільки, але її видалили. Видно, надто емоційна була. Спробую написати більш виважено. В загальному то відео - то звичайний жабогадюкінг. Одні злочинці виясняють стосунки з іншими злочинцями. Жодна сторона в даній ситуації не викликає в мене емпатії. З іншого боку, в багатьох, хто служить з початку повномасштабного вторгнення, це відео викликає задоволення одного з запитів - запиту справедливості. Коли одні воюють, щоб в квартирі цього ухилянта не поселились буряти, він намагається втекти в Європу. ЦЕ неправильно і несправедливо. Це неприродньо. Багато з тих, хто на фронті вважають, що він має страждати.
Все давно винайдено: провина > рішення суду > покарання. Якщо застосовувати право сильного, то в нас буде суцільне Сомалі, потрохи рухаємося в цьому нарпямку. А на сильного працівника ТЦК знайдеться ще більш потужний цивільний, якій загонить працівника ТЦК за можайськ, що той буде боятися носа показати на вулицю
Він пише букви і навіть не здогадується, що вони значать. При цьому міркує на філософські теми. ТЦК та СП. "Соціальна підтримка" пхахаха На видео с оружием в руках военный бьёт человека. А этот крендель уже целую историю додумал, кого ему жаль, кого не жаль
sashaqbl написав:Одні злочинці виясняють стосунки з іншими злочинцями.
а суд был? как вы на глаз определяете кто преступник? боюсь историю замнут и кто преступник мы не узнаем. Вполне возможно видео вброс, чтобы подвинуть кого то с должности.
Востаннє редагувалось vitaliiangel в Чет 21 вер, 2023 18:38, всього редагувалось 1 раз.
рекомендую к прочтению "Для мене це те саме, коли тебе в чомусь звинувачують, а ти німий і не можеш пояснити, – описує свої відчуття керівник одного з підрозділів, відповідальних за мінування. – Коли говорять про "розмінування", мені хочеться перебити, запитати: а звідки у вас така версія? У мене виникає питання: чи є якась відповідальність за неправдиву інформацію?"
для меня осталось непонято как в ХХ1 м веке говорить про "подсоединить провода и машинку крутить"? насколько понимаю тут есть боевые саперы, проясните...
Hotab остались баклажки с водой на подоконнике и закрутки в погребе на "даче" ну еще фрагмент зеленого дивана с мусорки... ...а еще не так давно был "горяч" и в капитанской фуражке...
Успіх написав:Ну то буде примусово! Як от пише колега Бобюа
Bobua написав:Успіх
Тож, що можна ще придумати)) для ухилянтів(які НЕ відмітились у ТЦК)? ✓Блокування/заморозка всіх банківських рахунків/карток ✓Заборона купівлі/продажу нерухомості ✓Дати місяць часу на повернення ухилянтів з-за кордону ✓Всім самотнім/бездітним вовчицям 25-50р. теж відмітитись/стати на облік в ТЦК)) ✓5-15р. в'язниці всім хабарникам(особливо працівникам ТЦК і лікарям, які виписують липові документи).
Гарні пункти. Гріють душу. Але неповні. Я от прям відчуваю, як ті чувачки побігли до своїх куп готівки, розкидають їх в повітря, і хихочуть. Неприємним, гидким, зловісним сміхом...
Тому і далі тримаюсь за свою ідею річної давності -- заборона взагалі будь-що купити без відмітки у військ.квитку (і QR-коду, чи ШтрихКоду). Які ще й треба було би періодично оновлювати. Так само як і ВЛК. І кожного разу -- в новому закладі. Аби прибрати “абонементи”. От приходять такі у крамницю, понабирали товарів, а потім жіночка на касі пробиває штрих-код чувачка і верещить [b]“ахрана, атмєна, ухилянт, ухилянт, ахтунг, ахтунг!!” Гарно було би. І касиркам було би приємніше працювати -- одразу бачитимуть, що роблять щось справді вагоме й суспільно корисне. І премію їм якусь треба за це давати. А на касах самообслуговування -- голосом ведмедика Падінгтона. Але без премії.
Також потрібні конфіскації. Напр., по 10к$ щомісяця після неявки, коли банки розішлють повідомлення (в смс на фін.номер, в інет банк, і в чеки, що на касах друкують). Проблемно, бо такі персонажі вже давно все позаписувались на родичів-інвалідок. Але пробувати треба... І, чорт з ними -- хай будуть і офіційні платні відкупи. Хоч би., по 5к$ щомісяця. А вже за несплату -- штрафи в подвійному розмірі..[/b].
ОК, тоді у мене теж пропозиція до тих, кого замінили. До тебе, до Bobua, до всіх інших кого замінили
✓Платити податки в сумі, не меньше, ніж платили ті, хто вас замінить ✓Якщо податки не платите в цьому обсягу, штраф кожного місяця - подвійна сума сплати податків ✓Не платять штраф
блокування усіх рахунків
заборона для вас та ваших родичів купувати будь що
конфіскація другого, третього і т.д. житла вашого та близьких родичів
конфіскація другого, третього і т.д. авто вашого та близьких родичів
пораження в виборчих правах - не мають право обирати та бути обраними
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 21 вер, 2023 20:58, всього редагувалось 3 разів.